Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poskus neuspešen!!! 7.12.2005 18:10:52
|
|
|
|
GoYa
|
Njofra, žal mi je da ni ratalo . Žal je tudi v postopkih tako, da je sam določen % možnosti, tako kot pri naravni zanositvi. Tako kot praviš, pa drugič....enkrat mora uspeti, boš videla. Sam vztrajat je potrebno. Pa čimprej po zamrznjenčke. LP
|
|
|
|
RE: Prvi poskus neuspešen!!! 7.12.2005 18:13:03
|
|
|
|
Skorpija
|
Ohhhhhhhhh njofra, tako mi je žal... Ampak nimamo druge, kot da vztrajamo - tudi za nas bo posijalo sonce in morda je že naslednji eskimček tisti pravi!
|
|
RE: Prvi poskus neuspešen!!! 7.12.2005 19:03:16
|
|
|
|
emaa
|
Držim pesti, da naslednjič pa rata
|
|
|
|
RE: Prvi poskus neuspešen!!! 7.12.2005 22:40:47
|
|
|
|
KODA
|
Držim pesti za naslednjič.
|
|
RE: Prvi poskus neuspešen!!! 8.12.2005 7:12:26
|
|
|
|
Monika79
|
upam, da bo pri drugem poskusu posijalo sonce zate in boš držimo lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?