|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi ples mladoporočencev
1.6.2005 12:17:14   
Anonimen
Midva sva s pripravami na poroko že tako daleč, da razmišljava o prvem poročnem plesu. Sicer naj bi bil v navadi valček, ampak nama valček ne leži najbolj, no. Ok, če sem čisto odkrita, meni ne leži najbolj. Želim si plesati rumbo, ker se mi zdi tako romantičen ples, kjer je veliko cartanja in lupčkanja ter gledanja v oči... Pa ne vem, katero pesem bi izbrala za ta ples. Ima kdo kakšno idejo mogoče za kakšno romantično glasbo?

Kaj ste pa ve plesale na vaši poroki za prvi ples?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
1.6.2005 12:17:59   
corfu
Angleški valček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2005 12:19:34   
india
Angleški valček:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2005 12:21:50   
huda
ojla,....

midva sva plesala na pesem: dan ljubezni,.......:love::love::love:

....prvi ples sva pa zaplesala po dobri juhci,.....in nisva čakala na polnoč kot je marsikje navada,.....:)-:)-:)- sva zaplesala v dolgo noč in s tem povabila druge na ples

grem na :kava:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2005 12:26:16   
Ezi
O, ful lepo ... :love::love::love:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2005 12:26:26   
Anonimen
Ne, saj tudi midva ne bova čakala na polnoč, ker sem jaz čisto nora na ples!

Dan ljubezni je lepa pesem, ampak kaj si plesala na to pesem? Zdi se mi, da je to ritem za angleški valček, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2005 12:52:18   
Anonimen
Midva sva plesala pa na valček od une skupine iz Pivke - ANA POPUDAN
En lejp tih večjir se prevejsu j u nouč....
:love::love::love::love:

Valček pa nama je na kitaro (ob spremljavi klaviatur) odpel moj brat :)-:)-:)-:)-

Zdaj pa pleševa bolj divje plese:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- (se ločujeva)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2005 13:01:39   
Anonimen
"Ljubi me nežno" od Elvis Presley.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2005 14:26:25   
viv_
"vjeruj u ljubav" od Oliverja... Ampak ker nisva najbolj talentirana plesalca, sva se po nekaj taktih pridružila Yuhubandi na odru pa odpela z njimi do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2005 16:41:14   
Gina
Rumbo lahko plešeš na Blue bayou (ne vem kako se napiše "baju"=zaliv) ali pa Blue Spanish eyes ali kaj podobnega.

Tradicionalno se pleše valček, ampak je vseeno, samo da bosta vidva hepi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2005 16:41:41   
Gina
Na Dan ljubezni se pleše foxtrot.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2005 17:46:36   
Anonimen
Rumba že, rumba, ampak kar jest poznam pesmi, na katere se pleše rumba, so trenutno bolj primerne za pikec0 :)- Namreč bolj žaslotno-ljubezenske (pikec, upam, da ne zameriš, ker se malo pohecam).
No na primer od Čukov Krka... ful lepa... pa Vso ljubezen ti želim... :zmeden: Ne bi to, ne? :)-
Midva sva pa polko. Groza. Če pogledam videoposnetek, me ima, da se kuj ločim :grrr: Snežnobela slonica hoče poskakati malega sivomodrega martinčka :(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2005 17:55:30   
Anonimen
A na Golici?

Če bi jst zbirala, bi tud polko, sam pol bi semoj loču še preden bi pršla do plesišča :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.6.2005 18:11:38   
Anonimen
Na Holic, ja... ma jest sem si skoz predstavljala, kako čudovito bova ob nežnih zvokih valčka lebdela po plesišču in svatom bo zastajal dih... potem pa sem mogla tam poskakvat kokr ena kura :grrr: tega jim ne odpustim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.6.2005 18:58:35   
Jančika_
Meta, slonica in martinček:)-:)-:)-:)-:bravo::bravo::bravo:!

Moj zaklad se do najine poroke ni naučil enega klinčevega valčka zaplesat. Osnovni problem je, da sploh ne sliši ritma in kategorično trdi, da pesmi nimajo ritma, ampak samo melodijo8).

No, pet minut pred plesom sem ga zvlekla na WC in mu še enkrat pokazala tiste korake, potem pa pougmno na plesišče. Začela sva kakih trikrat, ker nisva trofla takta, potem sva naredila en uspešen korak in tri napačne, nakar sva en drugega pohodila in se začela režat. Za :racka: (goske) ni seno:)-.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.6.2005 21:18:51   
muki1
Zdravo!
Midva sva zaplesala Cesarico od Oliverja. Zaplesala sva ob destih, ko smo se že lepo najedli. Kakšen ples je to bil me ne sprašuj, ker ga do danes še niso identificirali,kar neki en dva tri:ups:. Je pa vseeno bilo lepo in niti tako slabo ni izpadlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?