|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi obcutki premikanja otrocka
7.10.2007 22:13:03   
Petrca123
Živjo punce,
sem čisto nova na tem forumu, to je moje prvo sporočilo :)
Glede na vašo klasifikacijo spadam med marčice, PDP imam 5. marca.

Imam pa eno vprašanje. Ta teden sem prvič začutila premike user posted image , občutek je bil kot nežno praskanje. No, sedaj pa ga 2 dni ni več. Je to normalno? Že komaj čakam morfologijo, ki bo čez dober teden..

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi obcutki premikanja otrocka
7.10.2007 22:16:04   
nana35
Seveda je normalo,da ga ne čutiš vsak dan na začetku.Otroček je še majhen in ima veliko prostora,plava sem in tja po plodovnici...Kasneje ga boš čutila vedno bolj intenzivno in večkrat.

(odgovor članu Petrca123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2007 22:22:09   
Putka
Čez ene 14 dni se javi! Boš takrat videla, da se pridno premika, kadar je buden. Jaz sem prve premike zamenjala za pretakanje po črevesjuuser posted image .

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2007 22:42:27   
Anonimen
ŽIVJO

Tudi jaz imam rok marca in sicer 20.pa že komaj čakam da začutim otročka. včasih, ko se umirim, npr, ko zvečer ležem v posteljo se mi zdi, da čutim rahel pritisk v spodnjem delu trebuha, ki nato malo popusti, pa spet malo pritisne.... Kaj pa vem a je to to?

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2007 23:14:26   
lelaval
Čez ene 14 dni se javi! Boš takrat videla, da se pridno premika, kadar je buden. Jaz sem prve premike zamenjala za pretakanje po črevesju .

Točno tako, kot je napisala putka.
Jaz sem navadno zjutraj najbolj čutila v tako zgodnji nosečnosti. Sem se vlegla na hrbet in čutila tiste nežne gibe - res ne piše povsod zastonj, da čutiš metulčke, ko pa so gibi res tako nežni. Čez teden ali dva pa boš že sede tudi začutila čisto rahle brcike. Uhhh, kako lepi občuki so to. Bom raje kar končala, da si ne bom zaželela ponovno teh občutkov.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2007 6:40:45   
srki
Jaz pa sem prve premike otorka čutila kot rahlo božanje oz. kot neki metuljčki v trebuhu. Lep občutek, ni kaj.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2007 9:07:42   
mateyka
jaz sem tud bolj "metuljčkasto" trepetanje čutila, tko da sem mislila, da se mi je sam zdel user posted image sam kasnej vidš da je to to  in v 9 mescu k brca k profi in se počutiš kot premajhna vreča, si rečeš -  kje so tisti cajti k je blo to tko nežno user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2007 9:28:24   
BLAŽIKA
Jaz pa sem prve premike otorka čutila kot rahlo božanje oz. kot neki metuljčki v trebuhu. Lep občutek, ni kaj.

Tudi pri meni je bilo tako.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2007 9:29:42   
Maxica
Jaz pa sem prve premike občutila kot nekakšno pokanje balončkov v trebuhu. Mmm, fino je bilo.user posted image  Je pa na začetku res tako, da tega dogajanja ni na sporedu vsak dan.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2007 10:02:43   
TinaUros
Ojla
Menda da do 25 t je normalno, da kak dan tud ne čutiš premikov bebice.

(odgovor članu Petrca123)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2007 14:39:17   
pupika27
jaz sem pa v 26 tednu in me zanima a me zanima če me mora biti strah ker danes malce slabše čutim gibe bebike v meni.nervozna sem in me je strah in to fullll

(odgovor članu TinaUros)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2007 15:04:10   
Naja30
Kot metuljčka sem jo začutila. Potem nekaj časa nič, pa spet. Vedno bolj.

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.10.2007 20:56:51   
majci23
kdaj se pa ponavadi začuti te prvo premike, te metuljčke? jaz sm v 10. tednu. še nekej tednov kaj?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......