|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi gibi
27.12.2004 13:23:05   
pika78
Glede na datum zadnje menstruacije sem v 20t, po merah na zadnjih dveh UZ pa v 18t.
Berem, da večina že čuti otročkove gibe pri tej starosti. Meni se zdi, da jih še ne, čeprav sem že nekajkrat začutila nekaj nenavadnega, a je bila verjetno samo prebava.
Kako je z vašimi izkušnjami? Majevke, junijke, kako kaj čutite?
Lep dan vsem, Pika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi gibi
27.12.2004 13:28:16   
Anonimen
jaz mislim da se tudi ni bilo to to:zmeden2:, ceprav opisujejo nekatere prve gibe, kot da "se ti nekaj cudnega dogaja v trebuhu":ups:.jaz tudi mislim da je vse skupaj prebava;).sem pa v 19t

(odgovor članu pika78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvi gibi
27.12.2004 13:42:36   
Majabo
v 19t sem začutila mehurčke, v 20t pa že prve brce :bravo:
še sama nisem mogla verjet, kako ga kar naenkrat začutiš :love:
sem mislil, da bodo gibi bol....hmmm...postopni

no,sem komaj čakala..in..dočakala telovadca :sloncek:

Lp
:nosecka:
21t

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvi gibi
27.12.2004 14:29:50   
majča
Jaz sem v 19 tednu, malega pa čutim že cca 14 dni... je fletno!! taki mehurčki ti pokajo po notranji steni trebuščka....

včeraj pa me je prvič brcnil tudi v mojo roko... čeprav atiju pa še nagaja in se mu skriva....:) :)

je lep občutek....

da bi ga čimprej začutile!!

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvi gibi
27.12.2004 14:57:12   
tassa
Zdravo!

Jaz sem v 19. tednu prvi gib pa sem občutila prejšnji teden (torej v 18. tednu). Najprej nisem bila sigurna, saj je bilo čutiti zelo malo vendar drugače(pomislila sem tudi na prebavo). Čutiti pa je bilo kot nekakšen zaporeden utrip. Zdaj pa da ne govorim, vedno bolj, včeraj sem se celo zbudila ob njegovi telovadbi:sloncek:.

Torej zapomni se kako je bilo in boš videla če se občutek stopnuje!

Lp Tassa:angel:

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?