|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi gibi
28.10.2004 20:06:41   
SU
Mene pa zanima kdaj ste kaj začutile prvič gibe malega sončka??? Jaz sem že tako neučakana pa se bojim, da bom mogla še malce počakat... LP, Saša (16,4/7)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi gibi
28.10.2004 20:13:09   
NinaŠ
Prve gibe sem začutila pri 17 mesecih, ampak prvič sploh nisem bila prepričana da je to to. Ko so se nekaj dni zapovrstjo delali "mehurčki" v mojem trebuhu pa sem pokapirala zakaj gre. Drugače imaš pa še čas nekaj tednov - ni panike. LP

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvi gibi
28.10.2004 20:13:47   
NinaŠ
Ops sory - 17 tednih

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvi gibi
28.10.2004 20:26:07   
Ani 2
Pozdravljena SU!

Jaz sem prve gibe začutila v 18 tednu,kateri so sprva bili bolj rahli-kot neki mehurčki,ali pa ribica prav zares lepi občutki ,kateri so iz tedna v teden bolj izraziti :sloncek:.
Je pa pri vsaki :nosecka: drugače.
Lepo uživaj nosečnost in bodi srečna z svojim :duda:.

Čao; Ani 26t.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvi gibi
28.10.2004 20:39:30   
nita
Življo!!

Tudi jaz sem prve metuljčke, ribice, žabice začutla nekje v 17t, pa seveda prve dni nisem vedela, če je to to - pa se je ponavljalo in sem se odločila, da je to to in se še kr ponavlja in sedaj vem zagotovo, da ne mora biti nič drugega ko TO. In to so krasni občutki!!!

Je pa res različno - nekje naj bi se prvi gibi pojavili od 16 - 20t.

Uživaj in pobožaj bušija!!

Anita

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvi gibi
28.10.2004 20:54:25   
SU
Joj, potem pa ni več daleč :sloncek:!!! Jupi! Že komaj čakam! LP

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvi gibi
29.10.2004 6:09:08   
Lunca1
Ojla!
Tudi jaz sem prvič začutila tam nekje okrog 16. tedna, potem pa nič do 21. tedna. zdaj pa mi mala že konkretno dviga trebuh:) (35t)

Lp Lunca

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvi gibi
29.10.2004 14:18:38   
Abby
Prva jasna brca je bila v 18. tednu. Ampak sem drugič noseča. Prvič sem gibe začutila mnogo kasneje.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prvi gibi
29.10.2004 22:34:08   
Sneguljcica
Prve gibe sem zacutla nekje v 19. tednu. No, takrat je bila ze kar prva rahla brca...prej pa je blo zlo nerazlocno in res nisem vedla al je to res tisto pravo al pa sam zivahna prebava:)

Lp:rozica:

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?