|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi šolski dan za prvošolčke
6.8.2008 9:04:24   
Lenny
Ker se prvi šolski dan veselo bribližuje, me zanima, kako to izgleda. Kaj naj otroci prvi dan prinesejo s seboj, kako dolgo traja in kaj približno počnejo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi šolski dan za prvošolčke
6.8.2008 9:11:01   
Primoza
Pri nas je trajalo dve uri, spoznali so učiteljico, poslušali govor ravnatelja, pogledali lutkovno predstavo in konec.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2008 9:13:48   
Volga
Tudi mene še marsikaj zanima. A pa ni v navadi da je roditeljski sestanek pred začetkom šole, torej konec avgusta? Tako kot v vrtcu?

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2008 9:20:28   
Lenny
Ja, tudi jaz pogrešam roditeljskega. Če ga bodo sklicali konec avgusta, nas tako in tako ne bo doma.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2008 9:36:41   
Mišni
Kolikor je meni znano, ni nobenega sestanka več, če sete enega, na katerem ste dobili tudi seznam potrebščin, že imeli.
Ponavadi pa na šolskih vratih ib seznamih razredov piše, kaj morajo otroci s seboj imeti 1. šolsi dan. Pa upam, da bo na internetni strani šole tudi kaj pisalo.
Se bliža, a ne?user posted image Mene že stiska.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2008 10:10:36   
Lenny
Jah, čas ful hitro mine. Vse iz seznama smo že nabavili, roditeljskega pa še ni bilo. Samo seznam smo s pošto dobili domov.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2008 10:15:25   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny

Jah, čas ful hitro mine. Vse iz seznama smo že nabavili, roditeljskega pa še ni bilo. Samo seznam smo s pošto dobili domov.

Aja, aja. Ja potem boste pa zihr še imeli kakšen sestanek. A sploh nič vam niso rekli o tem ali kako? O kakšnem sestanku? No, sicer vi ste vpis imeli bolj oseben, kolikor se spomnim. Mogoče pa menijo, da je bilo že tam vse razloženo.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2008 11:17:54   
karinka
Mi smo imeli sprejem ob 13.uri. Učiteljici sta jih lepo pozdravili, imeli so kratko lutkovno predstavo, potem pa so skočili čez eno vrvico (kot simbol skoka v šolo).

Potem so jedli tortico in pili sok. Vse skupaj je trajao kakšno uro in pol.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2008 11:21:58   
nena m
Pri nas so nam že na sestanku maja povedali, da bodo seznami in razpored po razredih objavljen na oglasni deski po 20.8.08, začnemo pa 1.9. ob 16. uri. Ne bo pa nobenega sestanka več.

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2008 11:27:49   
mojcaziga
Mi smo imeli sestanek že junija. Otroci pridejo 1.9. ob 11-ih in bodo imeli baje nekega gosta in tako malo bolj na špas. Pri nas naj bi vse stvari že prinesli prvi dan in bi naj tudi dobili ustrezno omarico ...... Tačas se bomo starši seznanili s toćnim potekom dela, urnikom, jedilniki,........
Roditeljskega pa bomo imeli 11.9.

lp, mojca

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2008 20:05:44   
nejcko
Mi naj bi imeli rod. sestanek konec avgusta. Uvodni sestanek za vse prve razrede je bil junija, potem je bilo krajše srečanje otrok posameznih razredov z učiteljicami, spisek potrebščin smo dobili o pošti, ta glavno pa šparajo za konec, očitnouser posted image

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2008 15:29:55   
Lenny
Jaz o volku, pošta pa včeraj v nabiralniku user posted image  Sestanek bo komaj septembra, otroci pa pridejo ob 10.00 v šolo, program je planiran do 11.30, potem gredo za prvi dan domov.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2008 19:58:00   
Pauline
Pri nam je tako, da otroci 1. septembra pridejo ob 9 v šolo, brez torb. Imeli bodo zabavo s torto in igrami.
Naj bi trajalo približno dve uri. Roditeljski pa imamo že 2. septemba.
Smo pa imeli v juniju spoznavni roditeljski, na katerem smo tudi že izvedeli kako so otroci razporejeni po razredih.

Jeziti se, pomeni kaznovati sebe za neumnosti drugih.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2008 21:35:07   
Gina
Pri nas je navadno tako, da otroke sprejme ravnatelj, učitelji odpeljejo otroke v razrede, sledi pozdrav, nekaj osnovnih informacij učencem in staršem, kakšna igrica, potem pa gredo ponavadi še na tortico in domov. Brez torb. Sestanek sledi po običajnem urniku za šolo. Sicer pa imajo vse šole sestanke za starše ponavadi že prej, junija ali še prej.  

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.8.2008 12:30:15   
sayuri
Tole glede roditeljskega sestanka v avgustu je čisto odvsno od šole oz. še bolj od učiteljic. JAz vsa leta, kadar "grem v prvi razred"user posted image , naredim roditeljski sestanek konec avgusta. S starši se spoznamo in pomenimo o vseh zadevah, ki otročke prvi šolski dan ne zanimajo preveč (potek pouka, piotrebščine, prevozi, revije, zavarovanja, krožki....skratka vse, kar starše zanima). Prvi šolski dan pa namenim izključno otročkom (starši so seveda poleg v razredu). Ponavadi smo v razredu skupaj eno urco, potem je še kakšna predstava, posladkajo se še in to je to.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.8.2008 12:39:54   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: karinka
potem pa so skočili čez eno vrvico (kot simbol skoka v šolo).

user posted image , pri nas je tudi na eni šoli tako, ampak potem se jih je pa pol drlo (cmeralo), da nočejo. Pa tako lep simbol.user posted image

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.8.2008 12:41:23   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Pauline

Pri nam je tako, da otroci 1. septembra pridejo ob 9 v šolo, brez torb. Imeli bodo zabavo s torto in igrami.
Naj bi trajalo približno dve uri. Roditeljski pa imamo že 2. septemba.
Smo pa imeli v juniju spoznavni roditeljski, na katerem smo tudi že izvedeli kako so otroci razporejeni po razredih.

O marija, pri vas so pa fajn zorganizirani.

Kdaj ste pa ozvedeli, kako bo 1. dan potekal?

A pri komu že piše na interentni strani šole kaj?

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.8.2008 14:39:47   
Pauline
Ja, tudi mene so presenetili. Za potek prvega šolskega dne so nam povedali v juniju, na prvem roditeljskem sestanku. Otroke so odpeljali v učilnice nekaj ustvarjat, starši smo pa v jedilnici spoznavali učiteljski zbor in delo na šoli.

Jeziti se, pomeni kaznovati sebe za neumnosti drugih.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.8.2008 16:09:02   
lenika
Sama sem učiteljica razrednega pouka in letos bom imela prvi razred. Pri nas bomo imeli 28.avgusta roditeljski sestanek za starše, kjer se bomo o vsem pomenili in jih o vsem obvestili.

Na prvi šolski dan pridejo učenci skupaj s svojimi starši v telovadnico šole, kjer jih nagovori ravnatelj, si pogledajo lutkovno predstavo, nato pa učiteljice in vzgojiteljice odpeljemo otroke v razred. Tam pojedo torto in spijejo sok (starši jih počakajo zunaj) in nato gremo domov. Še celotni prvi teden imajo samo tri ure pouka, potem pa se začne normalno.

(odgovor članu Pauline)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.