Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 6.8.2008 9:11:01
|
|
|
|
Primoza
|
Pri nas je trajalo dve uri, spoznali so učiteljico, poslušali govor ravnatelja, pogledali lutkovno predstavo in konec.
|
|
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 6.8.2008 9:13:48
|
|
|
|
Volga
|
Tudi mene še marsikaj zanima. A pa ni v navadi da je roditeljski sestanek pred začetkom šole, torej konec avgusta? Tako kot v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 6.8.2008 9:20:28
|
|
|
|
Lenny
|
Ja, tudi jaz pogrešam roditeljskega. Če ga bodo sklicali konec avgusta, nas tako in tako ne bo doma.
|
|
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 6.8.2008 9:36:41
|
|
|
|
Mišni
|
Kolikor je meni znano, ni nobenega sestanka več, če sete enega, na katerem ste dobili tudi seznam potrebščin, že imeli. Ponavadi pa na šolskih vratih ib seznamih razredov piše, kaj morajo otroci s seboj imeti 1. šolsi dan. Pa upam, da bo na internetni strani šole tudi kaj pisalo. Se bliža, a ne? Mene že stiska.
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 6.8.2008 10:10:36
|
|
|
|
Lenny
|
Jah, čas ful hitro mine. Vse iz seznama smo že nabavili, roditeljskega pa še ni bilo. Samo seznam smo s pošto dobili domov.
|
|
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 6.8.2008 10:15:25
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Jah, čas ful hitro mine. Vse iz seznama smo že nabavili, roditeljskega pa še ni bilo. Samo seznam smo s pošto dobili domov. Aja, aja. Ja potem boste pa zihr še imeli kakšen sestanek. A sploh nič vam niso rekli o tem ali kako? O kakšnem sestanku? No, sicer vi ste vpis imeli bolj oseben, kolikor se spomnim. Mogoče pa menijo, da je bilo že tam vse razloženo.
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 6.8.2008 11:17:54
|
|
|
|
karinka
|
Mi smo imeli sprejem ob 13.uri. Učiteljici sta jih lepo pozdravili, imeli so kratko lutkovno predstavo, potem pa so skočili čez eno vrvico (kot simbol skoka v šolo). Potem so jedli tortico in pili sok. Vse skupaj je trajao kakšno uro in pol.
|
|
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 6.8.2008 11:21:58
|
|
|
|
nena m
|
Pri nas so nam že na sestanku maja povedali, da bodo seznami in razpored po razredih objavljen na oglasni deski po 20.8.08, začnemo pa 1.9. ob 16. uri. Ne bo pa nobenega sestanka več.
|
|
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 6.8.2008 11:27:49
|
|
|
|
mojcaziga
|
Mi smo imeli sestanek že junija. Otroci pridejo 1.9. ob 11-ih in bodo imeli baje nekega gosta in tako malo bolj na špas. Pri nas naj bi vse stvari že prinesli prvi dan in bi naj tudi dobili ustrezno omarico ...... Tačas se bomo starši seznanili s toćnim potekom dela, urnikom, jedilniki,........ Roditeljskega pa bomo imeli 11.9. lp, mojca
|
|
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 6.8.2008 20:05:44
|
|
|
|
nejcko
|
Mi naj bi imeli rod. sestanek konec avgusta. Uvodni sestanek za vse prve razrede je bil junija, potem je bilo krajše srečanje otrok posameznih razredov z učiteljicami, spisek potrebščin smo dobili o pošti, ta glavno pa šparajo za konec, očitno
|
|
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 7.8.2008 15:29:55
|
|
|
|
Lenny
|
Jaz o volku, pošta pa včeraj v nabiralniku Sestanek bo komaj septembra, otroci pa pridejo ob 10.00 v šolo, program je planiran do 11.30, potem gredo za prvi dan domov.
|
|
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 7.8.2008 19:58:00
|
|
|
|
Pauline
|
Pri nam je tako, da otroci 1. septembra pridejo ob 9 v šolo, brez torb. Imeli bodo zabavo s torto in igrami. Naj bi trajalo približno dve uri. Roditeljski pa imamo že 2. septemba. Smo pa imeli v juniju spoznavni roditeljski, na katerem smo tudi že izvedeli kako so otroci razporejeni po razredih.
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 7.8.2008 21:35:07
|
|
|
|
Gina
|
Pri nas je navadno tako, da otroke sprejme ravnatelj, učitelji odpeljejo otroke v razrede, sledi pozdrav, nekaj osnovnih informacij učencem in staršem, kakšna igrica, potem pa gredo ponavadi še na tortico in domov. Brez torb. Sestanek sledi po običajnem urniku za šolo. Sicer pa imajo vse šole sestanke za starše ponavadi že prej, junija ali še prej.
|
|
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 20.8.2008 12:30:15
|
|
|
|
sayuri
|
Tole glede roditeljskega sestanka v avgustu je čisto odvsno od šole oz. še bolj od učiteljic. JAz vsa leta, kadar "grem v prvi razred" , naredim roditeljski sestanek konec avgusta. S starši se spoznamo in pomenimo o vseh zadevah, ki otročke prvi šolski dan ne zanimajo preveč (potek pouka, piotrebščine, prevozi, revije, zavarovanja, krožki....skratka vse, kar starše zanima). Prvi šolski dan pa namenim izključno otročkom (starši so seveda poleg v razredu). Ponavadi smo v razredu skupaj eno urco, potem je še kakšna predstava, posladkajo se še in to je to.
|
|
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 20.8.2008 12:39:54
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: karinka potem pa so skočili čez eno vrvico (kot simbol skoka v šolo). , pri nas je tudi na eni šoli tako, ampak potem se jih je pa pol drlo (cmeralo), da nočejo. Pa tako lep simbol.
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 20.8.2008 12:41:23
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pauline Pri nam je tako, da otroci 1. septembra pridejo ob 9 v šolo, brez torb. Imeli bodo zabavo s torto in igrami. Naj bi trajalo približno dve uri. Roditeljski pa imamo že 2. septemba. Smo pa imeli v juniju spoznavni roditeljski, na katerem smo tudi že izvedeli kako so otroci razporejeni po razredih. O marija, pri vas so pa fajn zorganizirani. Kdaj ste pa ozvedeli, kako bo 1. dan potekal? A pri komu že piše na interentni strani šole kaj?
|
|
RE: Prvi šolski dan za prvošolčke 20.8.2008 14:39:47
|
|
|
|
Pauline
|
Ja, tudi mene so presenetili. Za potek prvega šolskega dne so nam povedali v juniju, na prvem roditeljskem sestanku. Otroke so odpeljali v učilnice nekaj ustvarjat, starši smo pa v jedilnici spoznavali učiteljski zbor in delo na šoli.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.