Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 9:27:19
|
|
|
|
Mariposa
|
Kam ste odšli na prvi zmenek s sedanjim partnerjem? Kateri prvi vam je najbolj ostal v spominu (v bistvu tudi ni nujno, da je prvi )? V kratkem se mi obeta prvi zmenek z dečkom, zaradi katerega sem že odprla eno temo Na moje vabilo na kavo je rekel samo,...ja, lepo, samo želim od tebe več...in padajo ideje od sankanja do sprehoda po Dunaju... In če se že greva tak nek poseben zmenek, ki nama bo ostal v spominu, preden mogoče zaključiva to najino zgodbo polno naključij, še jaz iščem ideje za nekaj res posebnega,...da mu bom lahko vsaj z enim predlogom konkurirala
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 9:31:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pejta s padalom skočit
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 9:39:38
|
|
|
|
nuala
|
Uh, midva sva se sicer spoznala na barki ( kar je kar fin način, da človeka spoznaš takega kot je, saj se ne da kaj dosti pretvarjat ), ampak na prvi zmenek potem sva šla pa kar na sladoled in kavo k Žabarju.
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 9:44:39
|
|
|
|
TIA22
|
Če je med vama neka kemija, sploh ni pomemben kraj. Kjerkoli si z človekom, ki ti je pri srcu, je ta kraj poseben. Midva sva šla plesati. Sva celo noč plesala, kot zmešana.
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 9:49:21
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 Če je med vama neka kemija, sploh ni pomemben kraj. Kjerkoli si z človekom, ki ti je pri srcu, je ta kraj poseben. Jop.
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 12:23:11
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pejta v Benetke na kavico. To sva si midva večkrat privoščila prej, ko sva bila še v dvojini, je meni tako romantično, sploh off season. Sicer pa kraj res ni pomemben. Je lahko povsem dovolj posebno, romantično, nepozabno.... če si zunaj, doma, se stisneš k ljubljeni osebi, gledaš v zvezde, pa kak kozarček šampanjca in jagode... Midva z mojim (zdaj že več kot 10 let možem) sva šla na prvi uradni zmenek na večerjo v Močilnik.
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 12:29:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Najin prvi "zmenek" je bil v liftu, ko se je pokvaril,.. je pač treba bilo nekako zapolnit čas . Kaj pa kakšen adrenalinski park? Dvajset metrov nad zemljo, privezan na vrv bo moral pokazati pravi jaz .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.2.2008 12:44:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.2.2008 12:49:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 14:20:54
|
|
|
|
mojamura
|
najamita kakšno kočico kje v planinah....lepo zakurita ogenj v kamin, romantična muzika, skupna kopel, masaža, šampanjec, jagode + smetana.....pa vse kar še zraven spada
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 14:25:04
|
|
|
|
LoCa
|
ma najboljši zmenek boš imela, če se boš s temle pobalinom v nulo zaštekala. v moji glavi to zgleda tko, da najprej se delaš finega in si na pijači, pol pa do jutra presediš na klopci in celo noč debatiraš . no pr meni ni blo tko, sva bla samo do polnoči na pijači, ampak je pol še z mano mojga pesota peljal in so ble tkoj točke .
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 15:53:03
|
|
|
|
baguSka
|
Kam ste odšli na prvi zmenek s sedanjim partnerjem? V en rock-metal pub, na pir.
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 17:39:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Čisto odkrito....Če mu moja družba ni dovolj kjerkoli, pa naj je to "samo" kava in da mi reče da pričakuje od mene kaj več kot samo to si lahko vse skupaj v rit nabije. Ker da si bom s prvim zmenkom delala neke stroške in ga na Dunaj in v Benetke vozla......pol drugi strani pa ne vem če bom z njim 10 min v istem prostoru zdržala.
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 18:41:14
|
|
|
|
piščanc
|
pelji ga tja, kjer je TEBI najlepše. tja kamor si že nekaj časa želiš z nekom, izkoristi ga in sebi izpolni željo. če mu bo všeč, potem je pravi zate. ko te bo pa on povabil, naj a on izbere lokacijo. to je najboljši način spoznavanja partnerja. če mu bo všeč tam, kjer je tudi tebi (pa magari na sprehod v gozd), je pravi, drugače pa ne. in kaj bi bilo tebi všeč za prvi zmenek? men je lepo kam it na izlet - portorož, koper, pohorje, bohinj...pa na sprehod in kosilo.
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 6.2.2008 22:18:26
|
|
|
|
kew kew
|
Moj predlog - SOLINE. Ampak ne iti tam v Sloveniji noter, ampak čez mejni prehod pol pa na "nikogaršnji zemlji" al kako se že reče kraju med dvema mejnima prehodoma... zavijta desno, kakšen kilometer z avtom, pol se gre pa peš do tistih solinarskih hišic in je pravljično - podnevi ali ponoči, ko vidiš na kopnem full lučk. Kjerkoli na tem delu pa si privoščita en kao piknik. Lepo je, res.
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 7.2.2008 9:10:13
|
|
|
|
piščanc
|
sedaj je v modi bowling. ne se daleč vozit, ker je potem lahko mučno v avtu, ne it v kino, ker moraš biti tiho. nekam med ljudi, ampak še vedno da sta sama
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 7.2.2008 11:05:51
|
|
|
|
Mariposa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kew kew Moj predlog - SOLINE. Ampak ne iti tam v Sloveniji noter, ampak čez mejni prehod pol pa na "nikogaršnji zemlji" al kako se že reče kraju med dvema mejnima prehodoma... zavijta desno, kakšen kilometer z avtom, pol se gre pa peš do tistih solinarskih hišic in je pravljično - podnevi ali ponoči, ko vidiš na kopnem full lučk. Kjerkoli na tem delu pa si privoščita en kao piknik. Lepo je, res. Tooo,...hvala še malo bom dodelala in bo perfect
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 7.2.2008 11:32:59
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa IZVIRNO SPOROČILO: kew kew Moj predlog - SOLINE. Ampak ne iti tam v Sloveniji noter, ampak čez mejni prehod pol pa na "nikogaršnji zemlji" al kako se že reče kraju med dvema mejnima prehodoma... zavijta desno, kakšen kilometer z avtom, pol se gre pa peš do tistih solinarskih hišic in je pravljično - podnevi ali ponoči, ko vidiš na kopnem full lučk. Kjerkoli na tem delu pa si privoščita en kao piknik. Lepo je, res. Tooo,...hvala še malo bom dodelala in bo perfect Napaka - obdelala je pravilen izraz
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 7.2.2008 12:18:55
|
|
|
|
Mariposa
|
Se opravičujem, prav imaš Ga bom malo prilagodila mojemu okusu in ga naredila bolj aktivnega
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 7.2.2008 14:12:02
|
|
|
|
Pajaca
|
Najin prvi zmenek je bil tak, da sva šla na en sprehod po LJ pa v en lokal na pijačo. Med tem sva srečala ful mojih prjatlc pa njegovih prjatlov. Ja itak da sva šla na pijačo v lokal k je bil takrat najbnolj in. Tko da so takoj vsi vedl, da je mela Pajaca zmenk. Glede originalnosti se pa jaz ne bi preveč ukvarjala. Pa tud nevem kam ne bi šla na prvi zmenk, kaj pa če mi ne bi bilo všeč, pol naj se pa z njim z Dunaja vozim do doma?????? Pa tud na njegovo vprašanje kako več prčakuje od mene bi mu rekla, jaz te vabim na kavico, ti jo pa naredi zanimivo. Itak spiješ kavico pa takoj vidiš, a bi se zapeljal še na en sprehod na obalo, al pa bi šel raj kam drugam. Men je ravn to blo pr mojmu všeč, ker sva se zmenila, da greva na pico, pa sva se med mojim domom pa picerijo spomnla, da majo pa na obali dober sladoled in sva se obrnila proti obali, ko sva šla rečmo proti Postojni sem se spomnla da že dolg nisem bla v jami..... ja no noben zmenk ni bil tak k sva ga planirala.
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 7.2.2008 14:50:43
|
|
|
|
anci banci
|
midva z mojim sva se pa spoznala na dokaj čudnem placu........ na pogrebu.....ker pa takrat bila še obadva v vezi z drugim partnerjem, je bilo edino to čutit da med nama močna kemija.... in sva bila samo prijatelja (sicer sva to težko ohranjala ampak sva zmogla) ... po razpadu najinih zvez sva se dobila na pijaci in se v šusu zmenila da greva na morje ......do morja sva prišla šele naslednji dan ker sva se zadržala pri meni doma kjer sva bila do jutra v akciji... mislim da plac ni važen na zmenku ampak je važna oseba s katero si... če ti je z njo super, placa oz ambienta sploh ne opaziš ker imaš oči konstantno "naplepljene" na to osebo
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 7.2.2008 15:21:05
|
|
|
|
Pikec
|
Mal butasto vprašanje... Kaj se smatra za zmenek? A je visenje 5 ur v kafiču, ko kar ne moreš dam (pa te kelnarca v bundi tik pred tem, da gre dam vrže ven), zmenek al sam pijačka?
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 7.2.2008 15:31:28
|
|
|
|
daddy
|
Mene je na prvem zmenku "polcala" ( podpirala al kak že ), ko sem zunaj pred gostilno pobruhal vrtnice .....
|
|
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 7.2.2008 19:10:01
|
|
|
|
Taula
|
Mene je na prvem zmenku "polcala" ( podpirala al kak že ), ko sem zunaj pred gostilno pobruhal vrtnice ..... Romantično.
|
|
RE: Prvi -drugačen zmenek?? 7.2.2008 19:10:45
|
|
|
|
Taula
|
A je visenje 5 ur v kafiču, ko kar ne moreš dam (pa te kelnarca v bundi tik pred tem, da gre dam vrže ven), zmenek al sam pijačka? Pijačka, ki je prerasla v zmenek.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......