|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi čeveljčki...
11.7.2005 23:29:00   
skuštrana
Počasi bomo kupovali prve čeveljčke:bravo:, ki naj bi bili čimbolj mehki in oh in sploh..saj veste kako je to:):), pa me zanima če ve katera spletno stran, kjer se lahko naročijo tisti mehki ameriški čevlji, ki se jim trenutno ne morem spomnit imena:zmeden:..Nekaj na P:zmeden: se mi zdi. Sem že vse imela shranjeno pa je nekam pobegnilo:(:(:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvi čeveljčki...
11.7.2005 23:44:57   
polona2
Preschoolians:zmeden:, najbrž8)...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvi čeveljčki...
12.7.2005 1:23:51   
Annny
Meni so najbolj srčkani Robeez:

http://www.robeez.com/EN-UK/default.htm?PriceCat=4&Lang=EN-UK

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvi čeveljčki...
12.7.2005 1:27:24   
miška piška
http://preschoolians.com/

Sicer pa, mi smo za prve čeveljčke imeli ciciban:)-

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvi čeveljčki...
13.7.2005 13:24:25   
skuštrana
Hvala vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvi čeveljčki...
13.7.2005 15:16:05   
kimi
Za prve korake so najboljši ortopedski mi smo imeli ciciban kupili pa smo mu jih pri 1 letu. Prej pa smo nosili te ki se kupijo v marcatorju po 3500sit

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvi čeveljčki...
13.7.2005 15:35:24   
Manuella
Mi smo ravno prejsnji teden dobili Preschoolians supergice...krasne in oh in sploh, samo nasemu :duda: jih ne moremo obuti.So bile pa kar drage, 9.000 supergice + 4.000 postnina.... me je malo minilo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvi čeveljčki...
13.7.2005 23:15:27   
Anja167
Manuella, kako pa to? Pa sem mislila, da ima naš najširšo nogo na svetu. :)- No, mi jih spravimo gor. A številko imate pa tapravo? Da ni mogoče premajhna? Ker mi smo tudi pri eni številki, ki je bila že komaj komaj, težko zapeli čeveljčke (tiste so bile k sreči z velcro). Sicer pa nas pridejo čeveljčki vse skupaj 9600 SIT (št. 19) - naročeni iz Avstrije. Tako da: :zmeden2: Veš pa, da jih lahko zamenjaš, ne? Pri taki ceni bi jaz vsekakor poskusila zamenjati za drug model ali pa za večje. Mogoče lahko poskusiš poletno varianto (Beach) - res so malo širše kot supergice, ker imajo elastiko, ali pa piši Ursuli iz trgovine Liebes Kind, če ti predlaga rešitev. Je ful prijazna in bo gotovo kaj pogruntala.
http://62.75.177.102/shop2/index.php?user=familyvienna&2=1&hkat=162&vskats=1

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prvi čeveljčki...
13.7.2005 23:17:00   
Anja167
+ A ste zamenjali vložke za Wide? Pa ste poskusili tudi sploh brez vložkov?

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prvi čeveljčki...
17.7.2005 23:25:08   
skuštrana
Anja167, sploh nisem imela pojma, da jih lahko tudi v Avstriji naročiš...

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prvi čeveljčki...
18.7.2005 22:18:02   
Anja167
Na strani

http://62.75.177.102/shop2/index.php?user=familyvienna

kjer je e-shop trgovine Liebes Kind, ki je distributer za Evropo, glej na levi čevlje za ven (draussen).

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prvi čeveljčki...
18.7.2005 22:20:38   
Anja167
Manuella, a ste rešili zadevo? Še nekaj. Če imate supergice z "adjust lace", prereži vezalke in daj notri nove.

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?