|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič z letalom v ZDA
5.9.2007 13:34:17   
krona
Pozdravljene,

naslednji teden grem prvič z letalom v ZDA. Letela bom preko Frankfurta in me zanima kje dobiš tiste listke, katere daš na prtjago s svojimi podatki. Če letim preko Frankfurta ko pridemo tja vzamem prtljago in se moram spet checkirat al kako? Prosim če mi lahko ena pove kako to poteka?
Malo sem brala kako komplicirajo s tekočinami v ročni prtljagi, a v potovalke pa lahko dajem tekočino?

Joj, vem da so smešna vprašanjauser posted image samo me res to zanima.

Hvala za vse informacije.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvič z letalom v ZDA
5.9.2007 13:46:18   
TinkiBinki
Hej!
Če letiš preko Frankfurta, bodo prtljago sami preusmerili in bo šla, tja, kamor letiš ti, zato ti ni treba skrbeti. Prtljago pa dobro označi, bolje že prej doma, saj se tisti listki, ki jih dobiš na letališču radi strgajo.
Kar se tekočin tiče, lahko imaš v kovčku karkoli, v osebni prtljagi, ki jo neseš na letalo pa imej le tisto, kar nujno rabiš npr. zdravila, kremo v 5 ml enbalaži, zobno ščetko in manjšo zobno pasto (kupi v DM ali Mullerju, kjer imajo te manjše embalaže). Ročno embalažo daj v prozorno vrečko. To je to. Vode ti ne pustijo vzeti na letalo. Tudi parfumov ne, raje daj vse v kovček, kot da ostaneš brez...
Pa lep polet! Uživaj! user posted image

(odgovor članu krona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2007 11:09:02   
krona
Hvala za informacije.
Zanima me še če je katera že bila v Los Angelesu in kaj se razen studijev še splača videti? Kateri prevoz je tam najcenejši? Malo sem gledala po internetu in me zanima ali se bolj splača v Santa Monico ali na Long Beach? Časa bom imela en teden in bi ga rada najbolj izkoristila.

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 11:07:11   
Nika v službi
Oj, glede letalskih podrobnosti so ti že druge povedala, jaz ti samo predlagam, da vzemi s sabo še trolley, ki ga neseš s sabo na letalo. Noter vrzi garderobo za en dan, pa nekaj nujne osebne kozmetike, ker se rado zgodi, da ti kufer zgubijo in pride šele čez kak dan, dva za teboj.
Listke dobiš na vsakem letališču pri čekiranju, lahko pa prtljago označiš že doma. Večina kovčkov ima tako ali tako že predviden prostor za naslov. Obvezno dodaj tudi začasni naslov, kjer boš nastanjena (hotel), pa svojo mobilno številko. Ti ne bo namreč nič pomagalo, če boš napisala domač naslov, ti boš pa v Ameriki.

Meni je LA ful bed. Walk of Fame - beda, studii - beda, vse te kao fancy lokacije prav brez veze, beach nič posebnega. Mi smo bili v Santa Monici oktobra in je pihalo kot hudič, morje itak mrzlo (logiš). Skratka, sem se precej hitro pobrala iz LA-ja in šla uživat v San Francisco, Las Vegas....

(odgovor članu krona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zmagovalna kombinacija za popolne zimske p...
photo
Veselje na snegu, vrhunski wellness, gurmanski užitki, aktivnosti za vso družino in nepozabna doživetja so nas navdušila...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?