|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič v vrtec
25.5.2006 22:01:18   
iva01
Pozdravljene
Mene pa zanima s čim naj opremim mojega 1,5 let starega sina za v vrtec. Z 1.6. začnema uvajanje, ampak nimam pojma kaj naj vzamem s seboj( duda,pleničke,oblekice,igračke). Zanima pa me kako v vaših vrtcih zgleda uvajanje.
LPuser posted image user posted image

iva
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvič v vrtec
25.5.2006 23:25:48   
Marogica
Moj 1,5 letnik ima za v vrtec nahrbtnik, v katererm ima rezervna oblačila (nogavičke, majčko, hlače-odvisno od letnega časa), copate, 3 pleničke, dudico in svojo stekleničko iz katre pije. 2x na mesec moramo nesti osvežilne robčke.
Uvajanje je pri nas izgledalo tako, da sem prišla prvi dan s sinkom za kakšno uro in bila z njim, drugi dan sem ga pustila za ca. 2 uri samega, tretji dan pa je že ostal do kosila. Četrti dan pa je v vrtcu že spal, a smo prišli po njega okor 13.30. Peti dan je bil "normalen".
Še to. Naš zaspi s plišato igračko in to vedno, zato smo mu za vrtec dali podobno.
V glavnem daj za otroka vse zraven, da se bo počutil, kot doma oz. da bo imel s seboj stvari, ki so mu "domače". Mu bo na začetku lažje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2006 8:37:12   
viv_
Najbolje, da vprašaš vzgojiteljico kako in kaj. Pri nas ima vsak svojo omarico, v kateri imajo plenice, rezervna oblačila, copatke ... Tako da tega ne nosimo vsak dan. Na začetku sem ji dala s seboj dudo in eno stekleničko, ki jo je imela samo v vrtcu.

lp

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2006 14:10:55   
tejčica
Tudi pri nas ima vsak svojo omarico, tako da kremic, plenic in robčkov ni bilo potrebno nosit za vsak dan sproti. Nesla je še svojo flašo za čaj, dudo in svojega sončka (ta jo še danes spremlja, skoraj tri leta kasneje). V ruzaku pa je imela še za preoblečt.

Uvajali smo se pa mi tako, da je bila prvi dan tam eno uro. Bila je sama in ni niti opazila da naju ni, tako ji je bilo vse zanimivo. Drugi, tretji in četrti dan smo jo prišli iskat pred spanjem, peti dan pa ravno tako vendar je že spala. Smo imeli srečo in res nismo imeli nobenih težav. Želim enako tudi vam.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Ime
Beckie

Katero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.

Rebeca (28%)

Erik (33%)

Tom (21%)

Miša (18%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!