|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič v varstvo
26.4.2005 7:40:46   
Anonimen
Danes je moj mali mišek zakorakal v celoživljensko jutranje vstajanje :((
Danes je šel prvič v varstvo brez mene. :( In mi je tko hudo :( A mislite, da je to normalno?:zmeden2:
Sva hodila na obiske k varuški, včeraj sem bila z njim, danes pa sem ga pustila za 2 urci samega. In skoz gledam na uro, da bo 9, da ga grem iskat. :bravo:
On je pa tko junaško in dobrovoljno vse prenesel :bravo: Takoj, ko sva prišla, se je splazil k otročkom in igračkam in mi tko lepo pomahal, ko sem mu rekla "papa". Men so pa solze v avtu lile :((
Bom jaz potrebovala več časa, kot on za navajanje :ups:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvič v varstvo
26.4.2005 7:44:32   
dory
Evo Kristina sva ze dve...moj mali bo sicer doma pri moji mami,pa vseeno mam take tezave,ko pomislim,da bo treba drug teden ze delat...in nas tamal tud,ce mu maham pa tko je sam se slabs,takrat se zacne tko jokat,ce pa grem,pa se opazi ne,da me ni:zmeden:

Ja tudi jaz bom rabila precej dalj casa za navajanje:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvič v varstvo
26.4.2005 7:59:44   
india
Joj,Kristina, te popolnoma razumem!
Sem imela vedno take težave,še celo,ko so iz vrtca prešaltale na šolo!

Sicer je pa potem lažje,ko vidiš, da se otrok tam dobro počuti in da mu čisto nič ne manjka!:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvič v varstvo
26.4.2005 8:37:06   
BARBARA R.
Prejšnji teden sem bila na razgovoru v vrtcu.In res je bilo rečeno, da imajo več težav s starši, kot pa z otroci.Eni doživijo krizo takoj, eni malo kasneje, a sigurno tudi ta pride.Del prilagajanja in razvoja.
Do sedaj, ko sem jo največ za 6 ur pustila v drugih rokah, nisem imela pretiranih težal.Kaj bo, ko se bo to dogajalo iz dneva v dan, pa ne vem.
Držim pesti zate in za vse s temi težavami! Saj, ko je konec delovnega dneva se vrnejo v naš objem :duda:!

:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvič v varstvo
26.4.2005 10:26:09   
tilka
Jaz sem bila včeraj samo na ogledih v službi. Pa pomislim, da bo tako hitro prišel tisti dan. Ja, kljub temu, da grem že drugič skozi to in vem, da otroci to lepo preživijo, mi je že sedaj hudo. Drži se. Pomisli, na vse, ki so že to dali skozi in na nas, ki še prihajamo v to fazo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvič v varstvo
26.4.2005 10:35:42   
Nogavička
Čisto normalna tale tvoja reakcija. Jaz sem bila še pred kratkim pogumna in razumna, zdaj pa, ko je še slabih 14 dni do službe pa že cvikam. Pa čeprav bo Hano do jeseni pazila moja mami.

L.p.:rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvič v varstvo
26.4.2005 13:53:58   
Anonimen
No takole, pa je Mami prestala prvio varstvo :)-
Sem takoj ob 9h letela ponj. Ko sem prišla tja, se je Filip ravno igral z enim fantkom. Varuška mu je ravno pripravila za jest, tako da sva še tam pojedla in velela odšla domov.:bravo: Uf, se mi je kar kamen odvalil od srca :bravo: V četrtek pa zopet...malce dlje :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvič v varstvo
26.4.2005 14:02:38   
Anonimen
Oh, a ni grozno, ko morajo kar naenkrat biti toliko veliki, da morajo biti kar sami. Meni se tudi smilijo, ko so še tako majhni. Samo ponavadi imamo res mamice več problemov s tem kot otročki.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prvič v varstvo
26.4.2005 14:04:34   
mtd
:bravo: mami in filip, jeeee!
res, groza, kako jih moramo pustit drugim ljudem, nam se pa srce para.
samo da je blo vse po sreči
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?