|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič pri ginekologu
14.11.2006 12:06:35   
lunca2
Danes sem bila prvič pri ginekologu (user posted image sem 8 tednov). Dobila sem materinsko knjižico in kup napotnic za laboratorij. 
user posted image  je velik 22milimetrov in pokazala mi je da srce utripa. Kako si vesel ko vidiš čeprav še res zelo majhno bitje. Veselim se prvega ultrazvoka.
Ali katera ve kdaj je prvi ultrazvok?

Hvala za odgovore! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvič pri ginekologu
14.11.2006 12:29:49   
Felicity
mislim da je okoli 12t, ko opravljaš NS (samoplačniško),

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2006 13:07:09   
2 Sraki
Pripada ti v 12 tednu in potem še v 20 tednu (ko delajo morfologijo), torej samo dva UZ. V določenih zdravstvenih domovih pa ti naredijo UZ pri vsakem pregledu, vendar so taki redki.

Sicer pa čestitke, srečka nosečka!user posted image

PS. Men so prvega delal že v 6 tednu

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2006 15:23:30   
Drnula
Na vratih moje G sem videla obvestilo, da v normalni nosečnosti pripadata samo 2 UZ pregleda. Sicer je samoplašniško. Mislim, da je ca. 6 tisočakov. Jaz sem ga imela prvič pri 6t (srček je že bil) in potem pri 10t4d.
Moja g naredi UZ vedno. Tudi pri vsakem rednem ginekološkem pregledu je naredila kontrolo z vaginalnim UZ.
lp

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2006 18:44:50   
najina pikica*
meni je moja g. prvič naredila uz v 10 tednu in nato še vsakič ko se imela pregled..drugače pa ti v nosečnosti pripadata le 2 uz ,ostali so samoplačniški...je pa odvisno od vsake g. poseben....

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2006 21:08:24   
eya
Jaz sem imela samo 3 UZ-prvega nekje pri 10 tednih, drugega v 12. tednu (v bistvu je bil UZ za pregled nuhalne svetline, samoplačniški), tretjega pa okoli 22. tedna, morfologija.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2006 21:20:28   
tadruga
pri taprvem sem jih imela 6 v zdravstvenem domu - 9., 14., 19., 21., 32., 33. teden. mulc je bil majhen, skoz je glavo skrival, pa še zelo slabo prevajam zvok. imela sem še en uz v porodnišnici na isti dan kot zadnjega v zdravstvenem domu. moram reč, da so me uz vedno potolažili, če me je skrbelo, da dete ne raste dovolj dobro...vsaj videla sem ga.

zdajle bom imela drugi uz v 20. tednu. pa si res želim, da ne bi bil zadnji. vsaj nekje v tridesetem tednu bi si želela še enega.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2006 9:04:23   
blue sky
Ojla! Jaz sem imela prvi UZ, ko sem imela istočasno NS.

Čestitke za user posted image  in čim boljše počutje ti želim!!!

(odgovor članu tadruga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.