|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič na govorilnih urah
10.5.2005 20:12:43   
viv_
Evo, danes sem bila prvič na govorilnih urah za našo Mirno.

Sem kar zadovoljna. Zaenkrat nobenih cvekov :)-:)- Vzgojiteljica jo je ful pohvalila, da je fejst punca, pridna, sam da včasih noče zaspat. Pa da je nekaj časa zelo pacala ko je jedla, da zdej pa papa lepo. Da se kar lepo igra z ostalimi, čeprav je skoraj najmlajša v skupini...

Tako da mati viv je danes strašansko ponosna! :love:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prvič na govorilnih urah
10.5.2005 20:15:38   
Anonimen
Viv, jaz sem šla s prvih govorilnih ur tud kot pav - ponosna, da je kar pokalo. :)

V četrtek imam druge, ampak slutim, da ne bo tako, sem imela že vmes en ne preveč vzpodbuden pogovor z vzg. :(

zato sem si prve že takrat potisnila globoko v spomin ;)

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prvič na govorilnih urah
10.5.2005 20:16:19   
lenika
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za mamico in za:duda:.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prvič na govorilnih urah
10.5.2005 20:16:51   
viv_
O volga :)-

Si jih jaz tudi potiskam v spomin zdele :) Za drugič ...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prvič na govorilnih urah
10.5.2005 20:17:15   
kofetek2010
počakajte, da bodo začeli v šolo hodit, bo druga pesem, s sklonjeno glavo iz šole 8)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prvič na govorilnih urah
10.5.2005 20:17:54   
Anonimen
Ja, drekec pekec, zato pa....:(

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prvič na govorilnih urah
10.5.2005 20:19:27   
dory
Ne hval prevec viv..to se rado obrne:)-...drgac je pa tamala tak cukr :love:

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prvič na govorilnih urah
10.5.2005 20:19:29   
viv_
Jest se spomnem kok je blo mene groza vedno ko je šla mat na govorilne (tole sem pa tako lepo slovensko napisala).

Vedno ko se je mazala, preden je šla, sem jaz zraven v kopalnici visela... Potem je pa rekla:"Tamala, zdej povej če imaš kaj, da ne bom tam šokov doživljala!". Jaz pa solze dol:"Ja, pri matematiki imam en cvek, ampak je ves razred bolj slabo pisal, pa bla bla bla..." Sej ostalo je bilo pa OK.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prvič na govorilnih urah
10.5.2005 20:20:51   
Anonimen
Moja je pa vedno molčala, ko je prišla domov...in to je bila zame najhujša kazen.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prvič na govorilnih urah
10.5.2005 20:37:08   
Micy
Ojla. Kok je to lepo k greš prvič na govorilne pol pa k se začne pobrteta, se pa vse obrne.

Joj jest se spomnim kako je blo pr men v osnovni šoli. Sm pršla domov pa za vsako oceno povedala, k sm mela lepe, pol k smo pa v srednjo pršli mi je blo pa najbolj težko povedat za kako neopravičeno uro, za ocene sm še zmer povedala, za neopravičene pa ne. In se spomnim k sm si sama pisala opravičila, pr nas jih je pa razredničarka staršem kazala. No ampak hvala bogu sm jest mela nekak razumno mati glede tega in sm ji povedala, da si jih sama pišem in pol mi je samo rekla da naj ji povem kdaj manjkam, da ne bo butast izpadla na sestanku.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prvič na govorilnih urah
10.5.2005 21:27:27   
piščanc
men je blo prav smešno prvič it na govorilne ure, kot da bi šlo zame :)-

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prvič na govorilnih urah
10.5.2005 21:46:52   
D@isy
Zame je hodil oči, v OŠ in SŠ. Je šel pol v vsakem primeru zmeri na konjak.:)-
Meni je moral pa vedno vse povedati, kaj so rekli v šoli....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!