Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prvič na govorilnih urah 10.5.2005 20:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Viv, jaz sem šla s prvih govorilnih ur tud kot pav - ponosna, da je kar pokalo. :) V četrtek imam druge, ampak slutim, da ne bo tako, sem imela že vmes en ne preveč vzpodbuden pogovor z vzg. :( zato sem si prve že takrat potisnila globoko v spomin ;)
|
|
|
|
Prvič na govorilnih urah 10.5.2005 20:16:19
|
|
|
|
lenika
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za mamico in za:duda:.
|
|
|
|
Prvič na govorilnih urah 10.5.2005 20:16:51
|
|
|
|
viv_
|
O volga :)- Si jih jaz tudi potiskam v spomin zdele :) Za drugič ...
|
|
|
|
Prvič na govorilnih urah 10.5.2005 20:17:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
počakajte, da bodo začeli v šolo hodit, bo druga pesem, s sklonjeno glavo iz šole 8)
|
|
|
|
Prvič na govorilnih urah 10.5.2005 20:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, drekec pekec, zato pa....:(
|
|
|
|
Prvič na govorilnih urah 10.5.2005 20:19:27
|
|
|
|
dory
|
Ne hval prevec viv..to se rado obrne:)-...drgac je pa tamala tak cukr :love:
|
|
|
|
Prvič na govorilnih urah 10.5.2005 20:19:29
|
|
|
|
viv_
|
Jest se spomnem kok je blo mene groza vedno ko je šla mat na govorilne (tole sem pa tako lepo slovensko napisala). Vedno ko se je mazala, preden je šla, sem jaz zraven v kopalnici visela... Potem je pa rekla:"Tamala, zdej povej če imaš kaj, da ne bom tam šokov doživljala!". Jaz pa solze dol:"Ja, pri matematiki imam en cvek, ampak je ves razred bolj slabo pisal, pa bla bla bla..." Sej ostalo je bilo pa OK.
|
|
|
|
Prvič na govorilnih urah 10.5.2005 20:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja je pa vedno molčala, ko je prišla domov...in to je bila zame najhujša kazen.
|
|
|
|
Prvič na govorilnih urah 10.5.2005 20:37:08
|
|
|
|
Micy
|
Ojla. Kok je to lepo k greš prvič na govorilne pol pa k se začne pobrteta, se pa vse obrne. Joj jest se spomnim kako je blo pr men v osnovni šoli. Sm pršla domov pa za vsako oceno povedala, k sm mela lepe, pol k smo pa v srednjo pršli mi je blo pa najbolj težko povedat za kako neopravičeno uro, za ocene sm še zmer povedala, za neopravičene pa ne. In se spomnim k sm si sama pisala opravičila, pr nas jih je pa razredničarka staršem kazala. No ampak hvala bogu sm jest mela nekak razumno mati glede tega in sm ji povedala, da si jih sama pišem in pol mi je samo rekla da naj ji povem kdaj manjkam, da ne bo butast izpadla na sestanku.
|
|
|
|
Prvič na govorilnih urah 10.5.2005 21:27:27
|
|
|
|
piščanc
|
men je blo prav smešno prvič it na govorilne ure, kot da bi šlo zame :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Nakupovanje prek spletaSplet.KaKaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?igrače (
56%)
oblačila (
18%)
plenice + vse za previjanje (
19%)
ostalo kozmetiko (
6%)
Število vseh glasov: 186Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!