|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvič k dr. Drobniču na GK v Lj
10.3.2010 11:20:16   
mag3
Pozdravljene.

V mesecu aprilu sem naročena, poslana od svojega G, k dr. Drobniču. Pa me zanima, katere že imate tovrstne izkušnje, če mi lahko malo poveste kaj in kako. Kaj lahko pričakujem.

Že dve leti nama ne rata, da bi imela drugega user posted image . Pa vse je ok, kar sem imela do zdaj narejeno (HSG, LAPC, možev spermiogram). Tudi 5 ciklov Klomifena je že za mano.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvič k dr. Drobniču na GK v Lj
10.3.2010 12:39:09   
mismis
mag3, jaz sem bila napotena k Drobniču zaradi zamašenih jajcevodov, zato je bil pri meni postopek malo drugačen. No, ker nam kljub operaciji ni še vedno uspelo, me je poslal v postopek umetne oploditve.

Predvidevam pa, da bo pri tebi najprej pogledal vse izvide, ki jih imaš, tudi možev spermiogram, ki pa ga bo po vsej verjetnosti potrebno ponoviti. Vsaj na GK LJ je tako, da mora mož opraviti spermiogram pri njih. Mogoče ne bi bilo slabo, da bi moža že kar naročila k andrologu na GK LJ, tu imaš na izbiro Drobniča in Zorna, da bo lahko čimprej opravil spermiogram.

Ti boš morala dati še kri za preverjanje hormonov, to se daje 2. ali 3. dan v ciklu, oba z možem bosta morala še dati kri za spolno presnosljive bolezni. Po tem, ko boste imeli zbrane v izvide, te bo po vsej verjetnosti dal v postopek umetne oploditve. V tem primeru pošlje on vse tvoje izvide na konzilij in ko dobiš odobritev lahko začneš s postopkom.

to so moje izkušnje z dr. Drobničem, če ima katera drugače, pa naj jih napiše

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2010 13:05:07   
mag3
Mož je pred dvemi tedni opravil spermiogram še na GK, ker sem slišala, da bodo tako zahtevali. In koliko časa se ponavadi čaka pol na kak postopek?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2010 14:27:33   
mismis
Če je mož opravil spermiogram pa sploh ni panike.

No pri meni je bilo tako, mi smo zbrali vse izvide nekako do julija, takrat sva se tudi dogovorila z Drobničem, da me da na konzilij. Septembra smo dobili potrditev, oktobra pa smo že štartali s postopkom.

Jaz sem imela to smolo, da je bil vmes letni dopust, namreč v avgustu ne delajo v stari porodnišnici, zato se je malo zavleklo. Načeloma pa gre to dosti hitro, samo na konzilij te mora dati.

pa veliko sreče

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2010 14:41:44   
mag3
hvala

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2010 9:48:41   
mag3
Še nekaj me zanima. Kdaj ti kak ginek. pregled naredi? Prvič?

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2010 9:51:37   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Še nekaj me zanima. Kdaj ti kak ginek. pregled naredi? Prvič?

to ti težko povem, ker meni ni ga ni delal prvič, ker sem bila itak napotena k njemu za laparaskopijo. Takrat je itak videl vse kar je bilo za videti user posted image user posted image user posted image

mogoče ti bo katera druga lahko bolj pomagala

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2010 10:22:35   
Anonimen
Jaz sem imela prvi posvet začetek marca, naslednjega pa konec marca. Takrat so šli papriji na konzilij (sva imela vse preiskave - jaz hsg, laparoskopijo, partner spermiogram), nekje okrog 10.4. sva dobila pošto in štartala s postopkom konec aprila.user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2010 12:05:08   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jaz sem imela prvi posvet začetek marca, naslednjega pa konec marca. Takrat so šli papriji na konzilij (sva imela vse preiskave - jaz hsg, laparoskopijo, partner spermiogram), nekje okrog 10.4. sva dobila pošto in štartala s postopkom konec aprila.user posted image

To je pa dost podobna situacija kot pri meni. Si bla tud pr dr. drobniču?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2010 12:07:11   
mismis

To je pa dost podobna situacija kot pri meni. Si bla tud pr dr. drobniču?

ti lahko jaz povem, da je Skuštranka tudi pri Drobniču, ravno 9.4. je naročena na ponovni posvet user posted image user posted image user posted image
Skuštranka, sem te prehitela user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2010 12:13:13   
mag3
user posted image user posted image  In ti tudi mismis?? Pa ta njen IUI je bil pol lani konec aprila al bo letoe konec aprila?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2010 12:25:37   
mismis

user posted image user posted image  In ti tudi mismis?? Pa ta njen IUI je bil pol lani konec aprila al bo letoe konec aprila?

seveda jaz tudi, midva z  Drobničem se sedaj druživa že od oktobra 2006, ko mi je naredil laparoskopijo, pa potem še kar nekaj IVF-ov.
Mene ni poslal na IUI, mislim da zaradi let.

Skuštranka, pa je tudi v postopku IVF, njen zadnji IVF se je zaključil žal negativno kakšen teden nazaj, vendar gre sedaj aprila (letos) na ponovni posvet za nov  IVF postopek

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2010 12:46:38   
mag3
Joj punce boge. Pa imata že kaj otrok?
Povej mi, k vidim da si na tekočem, a se za IUI gre tudi na konzilij. Nimam pojma o teh zadevah, pa mogoče glupa ispadem. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2010 12:57:09   
mismis

Povej mi, k vidim da si na tekočem, a se za IUI gre tudi na konzilij. Nimam pojma o teh zadevah, pa mogoče glupa ispadem. user posted image

uf, to pa ne vem, bom povprašala Fargi, on je sicer pri Voglerju, ampak postopek za vse je na GK LJ enak.
Pa misliš, da te bo dal na IUI, to je odvisno od tvojih izvidov, pa tudi let. Mene je pri mojih še ne 33-ih poslal na IVF, otrok pa še vedno nimamo, ampak bodo, jaz vem da bodo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2010 13:04:03   
mag3
Ne vem kam me bo poslal, ampak tako nekako mi je rekel moj G, da najbrž mi bodo to naredili, ker imam dobre izvide, tudi otroka že imam, samo nimam rednih M.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.3.2010 13:04:50   
mag3
Aja, jaz sem bila oktobra stara 33.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.3.2010 13:15:41   
mismis
če nimaš svojih M rednih, te po moje ne bo dal na IUI, ker kot jaz poznam IUI postopek, je tole dosti naravno...hodiš na UZ in ko folikel poči, ti vbrizgajo partnerjevo seme. Včasih dobiš tudi pri IUI minimalno stimulacijo, da zraste več foliklov, s tem je večja možnost oploditve.
Glede na to, da nimaš rednih M, je zelo težko spremljati te skozi IUI postopek, ker morajo pri tebi najprej sporožiti M, šele potem te lahko spremljajo.

Sicer pa, da ne bom preveč pametna, bomo počakali, kaj bo rekel dr. D, on bo že vedel

Mimogrede, tudi z nama je vse v redu, rezultati pri obema super, samo prijelo se nama še ni, po moje se bo treba malo napiti, pa sprostiti user posted image user posted image user posted image

To, da imaš otroka še nič ne pomeni v postopkih, veliko je žensk, ki imajo prvega otroka po naravni poti, pri drugem pa ne gre in ne gre, pa so sedaj v postopku IVF, je pa res, da takim, ki so enkrat že rodile ponavadi zelo hitro uspe, velikokrat že v prvem postopku.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.3.2010 13:20:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

uf, to pa ne vem, bom povprašala Fargi, on je sicer pri Voglerju, ampak postopek za vse je na GK LJ enak.
Pa misliš, da te bo dal na IUI, to je odvisno od tvojih izvidov, pa tudi let. Mene je pri mojih še ne 33-ih poslal na IVF, otrok pa še vedno nimamo, ampak bodo, jaz vem da bodo

no, mi je Fargi na drugi temi odgovorila, torej za IUI je tudi potrebno iti na konzilij, vendar pa si potem pri naslednji M na vrsti

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.3.2010 13:21:16   
mag3
Nimam pojma. To vem kar od drugih slišim. user posted image
Boljš bi blo da nič ne vem in pol nič ne pričakujem. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.3.2010 13:34:30   
Urshy78
meni je dr.Drobnič delal punkcijo in lahko rečem, same pohvale user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.3.2010 14:58:30   
baguSka
ooo bravo moj G - Dr.Drobnic!user posted image user posted image

on je namrec moj izbrani ginekolog... ampak za postopek sva pa vseeno izbrala dr.Resa, izkljucno zaradi cakalnih vrst... ce le-teh pri mojemu g-ju nebi blo, bi DEFINITIVNO ostala pri njemu!!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.3.2010 19:18:49   
Anonimen
mismis, mogoče slučajno veš ob kateri uri imam posvet v MB??user posted image user posted image user posted image user posted image   Ker sem jaz pozabila. user posted image

drugače pa ja, mag3, dr. D je car!! user posted image user posted image Pri njem si v dobrih rokah, tako, da ne skrbi. No, pri nama je zgodba sicer drugačna, ker smo takoj po laparoskopiji vedeli, da druge poti kot IVF ne bo. Prvi postopek sem imela lani konec aprila (neuspešen, ker ni bilo transferja), drugi postopek sem imela pa šele januarja letos (sem hotela prej, pa nisem mogla ker sem imela cisto). No, tudi ta je bil neuspešen, tako da grem sedaj aprila/maja ponovno v postopek.user posted image Aja, otrok pa še nimava.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
12.3.2010 19:23:47   
mismis

mismis, mogoče slučajno veš ob kateri uri imam posvet v MB??user posted image user posted image user posted image user posted image   Ker sem jaz pozabila. user posted image

ne vem, ker mi nisi nikoli povedala, tvoja napaka, če bi mi povedala, bi si zapomnila user posted image user posted image user posted image

dr. D, kakor sem ga jaz poimenovala, je res car... samo ne mu povedati, da sem jaz to rekla user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.3.2010 9:02:51   
mag3
Punce hvala, res ste zlate. user posted image  Pa srečno nam vsem. user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.5.2010 23:32:50   
sabsa
Dr. D je tudi moj ginekolog in tisti, ki mi je v uspešnem postopku ivf opravil transfer. Tako da si v dobrih rokah.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......