|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prve gubice in krema
5.11.2008 21:16:11   
Dadi
Počasi se bližam 30-im in po čelu in med obrvema so se mi pojavile prve gubice...so kar dobro vidne. Pa me zanima katero kremo priporočate (uporabljate) proti gubicam oz. za upočasnenje staranja kože?
Mal bi še rada mlada zgledala, dokler še lahko...user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prve gubice in krema
5.11.2008 22:49:09   
zinkazi
Uporabljam zelo učinkovito kremo  proti gubam TIME DEFIANCE, ki je narejena iz naravnih sestavin, je zelo mazljiva, zato se jo malo porabi, je tudi za bolj občutljivo kožo. Sta dve vrsti: za suho in za mastno kožo. Dnevna in nočna krema. več lahko tukaj ali na ZS.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2008 11:12:39   
muha1
Nivea z DNA formulo. Preverjeno user posted image

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.11.2008 0:44:00   
Olivija
L'Occitane, zdaj že kakšne 2 leti.

Počasi bom šla pa nazaj na Vichy.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.11.2008 16:51:25   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Dadi

Počasi se bližam 30-im in po čelu in med obrvema so se mi pojavile prve gubice...so kar dobro vidne. Pa me zanima katero kremo priporočate (uporabljate) proti gubicam oz. za upočasnenje staranja kože?
Mal bi še rada mlada zgledala, dokler še lahko...user posted image

nevem,jaz se pri teh letih še ne obremenjujem s temuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.11.2008 17:10:19   
Spiria
Nimam posebne kreme proti gubam, ker ne verjamem v ta marketinški nateg.
Vedno pazim, da uporabljam kvalitetno kremo, vlažilno, z antioksidanti, ki varujejo kožo pred staranjem (vsaka dobra krema jih mora vsebovati, ne le kreme, ki se reklamirajo kot izdelek proti gubam), naravnimi izvlečki in čimmanj kemije.
Zvečer si zlasti  kožo  okrog oči občasno negujem z avokadovim oljem Akamuti, čez dan pa uporabljam vlažilno  kremo Aubrey Organics Rosa Mosqueta (naravna kozmetika z dobrimi sestavinami).

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2008 17:19:02   
Boni3
Mene pa zanima,pri kremah kjer piše za zrelo kožo....ja kdaj je to? Pri 20,30,40,50...

(odgovor članu Spiria)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.