Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve dni nosečnosti in dopust 30.5.2007 11:15:12
|
|
|
|
kepica
|
Seveda lahko. Pojdita, odklopita vse in uživajta drug z drugim Pa ne pozabi testa vzeti s sabo. Želim ti lp,kepica
|
|
|
|
RE: Prve dni nosečnosti in dopust 30.5.2007 11:15:46
|
|
|
|
sayuri
|
Nič ni narobe . Zdaj je itak čas dopustov in na morju bo ogromno nosečnic. Če bo po sreči, bom tudi jaz med njimi . Pa srečni in čimprejšen plusek
|
|
|
|
RE: Prve dni nosečnosti in dopust 30.5.2007 11:22:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Iiiiiii hvala obema, kepica in sayuri--zlati sta res za tako hiter odziv , zdej sta mi zelooo olajšali "delo"...in seveda, na morje bova šla pa sigurno z dvema testoma, hihihi Vesna
|
|
|
|
RE: Prve dni nosečnosti in dopust 30.5.2007 12:00:58
|
|
|
|
Marina_
|
Mi smo pred dvema letoma šli v Tunizijo.Jahala sem kamele,letela z letalom, pila alkohol(nisem vedela da sem noseča!) in ,ko sva prišla domov sem naredila test ,ki je bil pozitiven.Danes imamva hči ,staro 15 mesecev. V prvi nosečnosti sem se zelo pazila na začetku.Niti nisem perila opranega dvignila....pa se žal ni obdržalo. Jaz menim ,da tiste ,ki ste zdrave in je šlo vse po naravni poti ne mislijo preveč(vsaj jaz sem) in ,da živijo normalno življenje kot nosečnice seveda.Drugače je za tiste ,ki imajo strogo mirovanje. Le privošči si!
|
|
RE: Prve dni nosečnosti in dopust 30.5.2007 15:33:36
|
|
|
|
tamala_82
|
Zdravo punce že dlje časa z velikim zanimanjem prebiram vaše poste, sedaj pa sem se končno odločila, da se včlanim . Vesnyca je spraševala o tem, kako je z dopustom čisto na začetku nosečnosti, jaz pa vas bi vprašala, kako je na splošno z dopustom v prvih 4 mesecih ... saj veste ... vse upamo na , pa vseeno nas sončni žarki in bližajoče se poletje že vabijo v tople kraje. Torej, kako pametno je iti na dopust (recimo v Grčijo, Turčijo, Egipt, ...) v prvih 4-5 mesecih? Saj veste ... druga klima, druga hrana, letalo, ... kaj mislite? Punce, že vnaprej hvala!
|
|
|
|
RE: Prve dni nosečnosti in dopust 30.5.2007 19:01:29
|
|
|
|
matejka78
|
z dopustom ni nič narobe. Moji prijateljici je bilo zelo slabo še v četrtem mesecu in je šla vseeno na morje. Smo se pač veliko ustavljali zaradi bruhanja, ampak je srečna mamica Markota. Vse se da, le počasi in normalno brez strahu
|
|
|
|
RE: Prve dni nosečnosti in dopust 31.5.2007 8:52:26
|
|
|
|
tamala_82
|
matejka, hvala! saj bova videla, kako bo. Sedaj teče prvi ciklus, da sva "pridna" in upava na držimo pestke, da bi vse, ki si to želimo, čim prej zagledale magične !!! lep posončkan dan želim Anja
|
|
|
|
RE: Prve dni nosečnosti in dopust 31.5.2007 12:27:08
|
|
|
|
Balerina
|
Jaz tud mislim da ni nič narobe z dopustom in letenjem v prvih mesecih nosečnosti tudi kasneje ne če je le vse normalno in brez zapletov. Midva greva čez atlantik bova pa za vsak slučaj plačala riziko odpovedi, se nikoli ne ve.
|
|
|
|
RE: Prve dni nosečnosti in dopust 31.5.2007 12:50:35
|
|
|
|
tamala_82
|
mah, po mojem je finta v tem, ker preveč kompliciram in razmišljam o tem, kako se treba med merkat in oh in sploh nič delat, da ja ne bo šlo kar koli narobe! in potem tuhtam in tuhtam pa še kakšna babi al pa tašča se pol najdejo, ki me zamorijo z "ja, potem si pa kar odpišta dopust ... se treba merkat, se lahko s hrano zastrupiš (npr. v turčiji, tuniziji), fašeš prebavne motnje (beri: driskača ) in to vse škoduje otročku in bla bla bla ... " pa sem rekla, da vas moram vprašat še za vaša mnenja in izkušnje - hvala vsem! pa brez zamere - včasih se je potrebno malo "izkašljati" balerina, kam potujeta s tvojim? morda dobim kakšno idejo ... v katerem mesecu pa si?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?