|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prve dni nosečnosti in dopust
30.5.2007 11:01:02   
Anonimen
Pozdravljene punce.
Imam eno vprašanjce, mogoče se vam bom zdela malo spmešna, ampak vseeno user posted image
Z možem planirava da bi zanosila (zares upava da bouser posted image ) in me zanima če se bo slučajno prijelo, ali je kaj narobe če bi šla v prvem mesece nosečnosti na morje v Grčijo z letalom? Po mojih izračunih bi morala ravno na morju dobiti M, edino če zanosiva je ne bom dobila. Ali mislite da je v redu to? Sploh nosem dovolj pametna kaj naj narediva, ne bi pa prestavljala poskusa zanositve, ker vse vemo da se nekaterim težko prime.

Hvala deklice moje user posted image
Vesna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prve dni nosečnosti in dopust
30.5.2007 11:15:12   
kepica
Seveda lahko. Pojdita, odklopita vse in uživajta drug z drugimuser posted image  Pa ne pozabi testa vzeti s sabo. Želim ti user posted image

lp,kepica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2007 11:15:46   
sayuri
Nič ni narobe user posted image .  Zdaj je itak čas dopustov in na morju bo ogromno nosečnic. Če bo po sreči, bom tudi jaz med njimi user posted image .

Pa srečni in čimprejšen plusek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2007 11:22:22   
Anonimen
Iiiiiii hvala obema, kepica in sayuri--zlati sta res za tako hiter odzivuser posted image , zdej sta mi zelooo olajšali "delo"...in seveda, na morje bova šla pa sigurno z dvema testoma, hihihi user posted image

Vesna

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2007 12:00:58   
Marina_
Mi smo pred dvema letoma šli v Tunizijo.Jahala sem kamele,letela z letalom, pila alkohol(nisem vedela da sem noseča!) in ,ko sva prišla domov sem naredila test ,ki je bil pozitiven.Danes imamva hči ,staro 15 mesecev.
V prvi nosečnosti sem se zelo pazila na začetku.Niti nisem perila opranega dvignila....pa se žal ni obdržalo.
Jaz menim ,da tiste ,ki ste zdrave in je šlo vse po naravni poti ne mislijo preveč(vsaj jaz sem) in ,da živijo normalno življenje kot nosečnice seveda.Drugače je za tiste ,ki imajo strogo mirovanje.
Le privošči si!

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2007 15:33:36   
tamala_82
Zdravo punce user posted image že dlje časa z velikim zanimanjem prebiram vaše poste, sedaj pa sem se končno odločila, da se včlanim user posted image . Vesnyca je spraševala o tem, kako je z dopustom čisto na začetku nosečnosti, jaz pa vas bi vprašala, kako je na splošno z dopustom v prvih 4 mesecih ... saj veste ... vse upamo na user posted image user posted image , pa vseeno nas sončni žarki in bližajoče se poletje že vabijo v tople kraje. Torej, kako pametno je iti na dopust (recimo v Grčijo, Turčijo, Egipt, ...) v prvih 4-5 mesecih? Saj veste ... druga klima, druga hrana, letalo, ... kaj mislite?

Punce, že vnaprej hvala! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2007 19:01:29   
matejka78
z dopustom ni nič narobe.
Moji prijateljici je bilo zelo slabo še v četrtem mesecu in je šla vseeno na morje. Smo se pač veliko ustavljali zaradi bruhanja, ampak je srečna mamica Markota. Vse se da, le počasi in normalno brez strahu user posted image

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.5.2007 8:52:26   
tamala_82
matejka, hvala! saj bova videla, kako bo. Sedaj teče prvi ciklus, da sva "pridna" in upava na user posted image   držimo pestke, da bi vse, ki si to želimo, čim prej zagledale magične user posted image  user posted image !!!

lep posončkan dan želim
Anja

(odgovor članu matejka78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.5.2007 12:27:08   
Balerina
Jaz tud mislim da ni nič narobe z dopustom in letenjem v prvih mesecih nosečnosti tudi kasneje ne če je le vse normalno in brez zapletov. Midva greva čez atlantik bova pa za vsak slučaj plačala riziko odpovedi, se nikoli ne ve.

Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2007 12:50:35   
tamala_82
mah, po mojem je finta v tem, ker preveč kompliciram in razmišljam o tem, kako se treba med user posted image merkat in oh in sploh nič delat, da ja ne bo šlo kar koli narobe! user posted image in potem tuhtam in tuhtam pa še kakšna babi al pa tašča se pol najdejo, ki me zamorijo z  "ja, potem si pa kar odpišta dopust ... se treba merkat, se lahko s hrano zastrupiš (npr. v turčiji, tuniziji), fašeš prebavne motnje (beri: driskača user posted image ) in to vse škoduje otročku in bla bla bla ... "

pa sem rekla, da vas moram vprašat še za vaša mnenja in izkušnje - hvala vsem! pa brez zamere - včasih se je potrebno malo "izkašljati" user posted image

balerina, kam potujeta s tvojim? morda dobim kakšno idejo ... user posted image v katerem mesecu user posted image pa si?

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.5.2007 13:10:50   
sasa78
NOSEČNOST SPLOH NI OVIRA - JAZ SEM ŠLA V 4,5 MESECU NOSEČNOSTI NA BALI. Pa je blo čist vse OK.

Ne komplicirat, pa čim več zabave - user posted image user posted image user posted image .

Pa nič skrbi - je življenje boljš!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?