Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prva zaposlitev in dopust 15.2.2007 18:37:02
|
|
|
|
Anonimen
|
A nisi že zadnjič dobila službo,ali sem nekaj pobrkala? Meni osebno bi bila na prvem mestu služba,vse ostalo počaka.To je moje mnenje,saj je danes tako težko dobiti službo. Mislim pa,da dopust dobiš en dan ,na en mesec poskusne dobe.
|
|
|
|
RE: Prva zaposlitev in dopust 15.2.2007 18:39:46
|
|
|
|
lemavrica
|
Če je to tvoja prva zaposlitev ali pa si bila pred to zaposlitvijo brezposelna in ne prijavljena na zavodu ti 6 mesecev pripada 1 dan na mesec.
|
|
RE: Prva zaposlitev in dopust 15.2.2007 20:32:42
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz bi počakala, da vidim, če me zaposlijo in povedala, ko bi že dobila pogodbo. Bi ekla, da sem že januarja rezervirala.
|
|
RE: Prva zaposlitev in dopust 15.2.2007 21:59:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Na mesec 1 dan dopusta. Jaz osebno nebi nikoli tega naredila, mi več pomeni služba kot rajanje. V tem primeru, ko komaj nastopiš v delovno razmerje.
|
|
|
|
RE: Prva zaposlitev in dopust 16.2.2007 6:54:59
|
|
|
|
KIKI****
|
Službo sem dobila 3 tdne nazaj preko študenta-zdaj sem že en teden doma ker nimajo robe in moja plača bo temu primerna potem. Ne me narobe razumet, da mi dopust na morju več pomeni, ampak ker sem ga plačala z akontacijo že preden se mi je sploh ponudila možnost za dopust verjetno bom omenila in ne bom čisto tiho, če dopusta ne bi dobila bi pač delala. Ampak mislim da lahko omenim, ker imam tudi dokazila iz banke da sem plačala akontacijo počitnikovanja. ne samo zanima me, mi je pa itak na prvem mestu služba in ne rajanje kot je ena napisala, ker vem, ker sem 3 leta čakala nanjo. Ampak vprašat pa tud ni greh
|
|
|
|
RE: Prva zaposlitev in dopust 16.2.2007 8:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kiki, dopusta nimaš, kako misliš to izpeljati, pa je dogovor z delodajalcem. In glede na to, da si komaj začela z delom, to niso lepe vrline delavca, da že prvi mesec dopustuje. Ni pravne podlage, da lahko greš na dopust, ker dopusta nimaš, razen, če si ga prenesla iz bivše službe, kar pa pri tebi to ni, kolikor mi je znano.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......