|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prva zaposlitev in dopust
15.2.2007 18:20:09   
KIKI****
Pozdravček,

Imam problem,..no ja,...
Ponuja se mi služba, verjetno z določenim del. časom. Smo si pa s prijatelji(da bo vse skupaj ceneje) ravno prejšnji teden že rezervirali apartma in tudi plačali akontacijo.
Zanima me, če me zaposlijo ali bom upravičena do dopusta ali ne in ali naj to povem na prvem razgovoru ali če me zaposlijo raje počakam in sporočim kasneje??
Hvala,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prva zaposlitev in dopust
15.2.2007 18:37:02   
Anonimen
A nisi že zadnjič dobila službo,ali sem nekaj pobrkala?
Meni osebno bi bila na prvem mestu služba,vse ostalo počaka.To je moje mnenje,saj je danes tako težko dobiti službo. Mislim pa,da dopust dobiš en dan ,na en mesec poskusne dobe.

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2007 18:39:46   
lemavrica
Če je to tvoja prva zaposlitev ali pa si bila pred to zaposlitvijo brezposelna in ne prijavljena na zavodu ti 6 mesecev pripada 1 dan na mesec.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2007 20:32:42   
lelaval
Jaz bi počakala, da vidim, če me zaposlijo in povedala, ko bi že dobila pogodbo. Bi ekla, da sem že januarja rezervirala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2007 21:59:46   
Anonimen
Na mesec 1 dan dopusta. Jaz osebno nebi nikoli tega naredila, mi več pomeni služba kot rajanje. V tem primeru, ko komaj nastopiš v delovno razmerje.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2007 6:54:59   
KIKI****
Službo sem dobila 3 tdne nazaj preko študenta-zdaj sem že en teden doma ker nimajo robeuser posted image  in moja plača bo temu primerna potem.
Ne me narobe razumet, da mi dopust na morju več pomeni, ampak ker sem ga plačala z akontacijo že preden se mi je sploh ponudila možnost za dopust verjetno bom omenila in ne bom čisto tiho, če dopusta ne bi dobila bi pač delala. Ampak mislim da lahko omenim, ker imam tudi dokazila iz banke da sem plačala akontacijo počitnikovanja. ne samo zanima me, mi je pa itak na prvem mestu služba in ne rajanje kot je ena napisala, ker vem, ker sem 3 leta čakala nanjo. Ampak vprašat pa tud ni grehuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2007 8:17:44   
Anonimen
Kiki, dopusta nimaš, kako misliš to izpeljati, pa je dogovor z delodajalcem. In glede na to, da si komaj začela z delom, to niso lepe vrline delavca, da že prvi mesec dopustuje. Ni pravne podlage, da lahko greš na dopust, ker dopusta nimaš, razen, če si ga prenesla iz bivše službe, kar pa pri tebi to ni, kolikor mi je znano.

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2007 8:52:02   
KIKI****
Vem da ni to lepo ampak a je potem bolje da vse skupaj odpovemo in lepo delam? Ker na dopust ne bi šla prvi mesec zaposlitve ampak šele 4. mesec.

No sej bom vidla, itak mi je pa namen, da obdržim službo, sigurno nisem taka da mi dopustovanje pomeni več. Vprašala sem samo, kako je z pripadajpčim dopustom. Torej na mesec dela 1 dan dopusta.

hvala vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......