Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prva zanositev po HSGju. Kaj pa druga? 1.3.2005 13:07:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, tukaj vas je veliko, ki se trudite, ki vam je uspelo po naravni poti ali s kakšno pomočjo.... Zanima me, če je katera tukaj, ki je prvič zanosila po HSGju in se sedaj trudi drugič zanosit? Oz. a je bila potem druga zanositev "čisto po naravni poti" - torej brez kakšnih preiskav? Ali ste šle zopet na HSG? Z možem sva se namreč 2 leti trudila, predno sem zanosila. Pa še to sem najprej jemala Klomifen, mož je naredil spermiogram, jaz HSG-izvidi si bili pri obeh super. No, takoj po HSGju sem zanosila, rezultat je Filip Sedaj se "trudiva" za drugo pikico. Pa nekako ne gre Mogoče sem milsila, da bo šlo v drugič kaj hitreje Saj je časa še dovolj, vendar bi rada, da ne bi bila med otročkoma velika starostna razlika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Očka, aktiviraj se!AdminKakšno je vaše mnenje o medijski kampaniji "Očka, aktiviraj se".Prvič slišim zanjo. (
82%)
Ne bo bistveno pripomogla k spremembam v družini. (
2%)
Pozdravljam njeno namero. (
8%)
Zdi se mi fantastična (
4%)
Ne bi se smela končati. (
4%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!