Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prva sta bila Zarja in Jan... 1.1.2006 12:55:34
|
|
|
|
Anonimen
|
V Sloveniji sta se prva otroka v novem letu rodila v porodnišnici v Postojni in v Slovenj Gradcu. V Postojni se je rodila deklica Zarja, težka 3,2 kilograma in velika 50 centimetrov. V porodnišnici v Slovenj Gradcu pa se je rodil deček Jan, ki je velik 51 centimetrov in težak 3,28 kilograma. Sicer pa se je v 14 porodnišnicah širom Slovenije do 7. ure zjutraj v novem letu rodilo 22 otrok. Največ otrok se je rodilo v Murski Soboti, Mariboru in Ljubljani, in sicer po štirje v vsaki porodnišnici. Po dva otroka sta se rodila v porodnišnicah v Postojni, Novi Gorici in Slovenj Gradcu. V Izoli, Kranju, Celju in na Ptuju pa se je rodil po en otrok. V primerjavi z lanskim letom, ko se je do 7. ure zjutraj rodilo 14 otrok, so bile letos štorklje res pridne in tako smo letos srečnejši za osem otrok več kot v enakem obdobju lani.
|
|
|
|
RE: Prva sta bila Zarja in Jan... 1.1.2006 13:30:38
|
|
|
|
ona78
|
dobrodošli in srčno vsem novorojenčkom!!
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|
|
|
|
RE: Prva sta bila Zarja in Jan... 1.1.2006 13:42:32
|
|
|
|
PBJ
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiii, kako lepo ... Zarja, Jan in za vse današnje novorojenčke.
|
|
RE: Prva sta bila Zarja in Jan... 1.1.2006 15:08:28
|
|
|
|
lelaval
|
Vsem današnjim novorojenčkom.
|
|
|
|
RE: Prva sta bila Zarja in Jan... 1.1.2006 18:57:12
|
|
|
|
dulcinea
|
Čestitam vsem novim staršem... Tudi moji prijateljici K, ki je danes ib 13.05 rodila sinka Jerneja. LP, Dulči
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Prva sta bila Zarja in Jan... 1.1.2006 21:29:09
|
|
|
|
celin
|
Ni lepšega darila za Novo leto, kot rojstvo svojega otroka. Čestitam vsem novopečenim staršem in vam želim obilico smeha, veselja in radosti v letu, ki se je ravnokar začel. Pa srečno !
|
|
|
|
RE: Prva sta bila Zarja in Jan... 3.1.2006 16:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
In šele danes sem izvedela, da se je Zarja rodila moji kolegici iz študentski dni. Minutko čez polnoč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?