|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prva nosečnost
9.12.2006 23:28:02   
Anonimen
Živjo...Zame je to prva user posted image , stara sem 18,kmal dopolnim 19.. Govorijo mi,da sem prehitro začela... Mam strahove,ker je to zame prva nosečnost.. Kako ste se vi s tem spopadali,s temi slabosti? user posted image

< Sporočilo je popravil *Malena* -- 9.12.2006 23:34:35 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prva nosečnost
9.12.2006 23:34:44   
muki1
Čestitam za user posted image . Ja, res si še mlada, po letih seveda user posted image .
Ni nujno, da ti bo slabo. Najboljše je, da si nabaviš kakšno knjigo, ki ima opisano nosečnost po tednih, kaj lahko pričakuješ v vsakem tednu.
Če pa imaš možnost, je najboljše, da se pridružiš na Čvekanje v pričakovanju, kjer boš spoznala punce, ki so noseče isto časa in boste skupaj premagovale ovire.
Srečno.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2006 23:39:49   
Marogica
JAz na srečno nisem imela slabosti, tako, da ti težko kaj svetujem. Kolikor pa sem brala, nekje po tretjem meseu minejo-vsaj pri večini nosečnic.

p.s. Ja, meni se zdiš zeloooo mlada. Je pa to seveda tvoja stvar.
Želim ti lepo  in brezskrbno nosečnostuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2006 0:39:30   
lelaval
Česititke za user posted image .
Če ti drugi pravijo, da si mlada za otoka, se ne obremenjuj s tem, če si ga sama želiš. Nisi napisala, ali si zanosila načrtovano ali nenačrtovano. V vsakem pimeru je otrok nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi v življenju. Knjige o nosečnosti niti ne rabiš kupit, lahko si jo sposodiš v knjižnjici in spoznavaš svoje telo v nosečnosti in svojo malo pikico. Morda pa dobiš za darilo takšno knjigo- zdaj je itak čas obdarovanj user posted image . Nosečnosti pa naj te ne bo strah - verjemi, da je to prekrasno obdobje. Bodi ponosna na svoje spreminjajoče telo, dopovej si, da bo tvoj otrok zdrav in najlepši (za vsako mamo je tako ali tako njen otrok najlepši) in naenkrat boš svojo štručko že cartala. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2006 14:01:50   
Anonimen
Hvala vam za odgovore.. Malce sem zgrešila kje temo pustit,ampak dobro.. Ja nosečnost je bila načrtovana,se niti ne obremnjujem s tem,da mi govorijo,da sem premlada,sama vem,da bi bila zanj zmožna skrbet. Imam že neke slabosti po jedi,in moram bruhat. Hvala vam,malce ste me pomiriliuser posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2007 14:13:48   
Ivana Marija
Jaz sem stara 20 let, in bi z fantom (julija se poročiva) zelo rada imela otroka. Sedaj sem v drugem, zadnjem letu študija. Trenutno živiva pri njemu doma, ampak že gradiva hiško - sicer je še samo opeka in streha user posted image
Vsi okoli mene govorijo, da je 20-letnica premlada za otroka. Meni se že ne zdi tako. No, odvisno od ženske. Me pa
moti to, da so nekateri okoli mene (kolegice in znanci) pač prepričani da je to samo moja muha in da je nenormalno da si 20-letnica tako zelo želi otroka. In kaj mislite vi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2007 14:58:46   
barby113
Tudi jaz načeloma zagovarjam, da je preden se odločiš za otroka treba nekaj doživet (se malo znoret). Ampak to ni nujno najboljša teorija. Saj se s predolgim čakanjem dočakajo komplikacije. Za to vam vsem mladenkam želim lepo in predvsem zdravouser posted image .

(odgovor članu Ivana Marija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2007 20:21:36   
TONČI.
Ma nič nisi prehitro začela. Eni se morajo zluftat, eni pa pač ne. Ti samo uživaj v nosečnosti in se požvižgej na te opazke. Lahko te obsojajo tudi ljudje, kateri so ti "fovž" zaradi nosečnosti. SREČNO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2007 21:39:15   
Bonnie_RR
Js sem zanosila pri 19-ih, rodila pri 20-ih. S fantom sva bila skupaj že več kot 3 leta, nosečnosti nisva načrtovala, pač se je zgodilo. In smo danes srečna družinica...user posted image

Je čist odvisno od človeka. Js sem že precej doživela (kar se "norenja" tiče) in veliko novih stvari bom še doživela, zato se sploh ne obremenjujem z leti in podobnim. Brezveze...

Je pa res, da so eni prej "zreli", drugi kasneje. Eni pa žal sploh nikoli ne "dozorijo"...

Želim ti lepo in brezskrbno nosečnost!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2007 15:07:54   
Caarmen
Ne sekiraj se kar govorijo za tvojim hrbtom.

Tudi sama sem bila zelo mlada, ko sem spoznala svojega zdajšnjega moža ( bila sem še v osnovni šoli). Med nama se je začela ljubezen in še danes je. Naredila sem triletno šolo, nato še dve leti (4 letno) in se vpisala na fax, ki ga tudi kar redno delam. Vmes sem se zaposlila, si urejala stanovanje in si močno želela otroka. Odločila sva se da se poročiva...  Od začetka so mi vse soseda govorile da sem največja **** in... ko sem se poročila so pa začeli govort, da sva oba z možem jalova ( saj sva samo zato skupaj). Po skoraj dveh letih zakona in 10 letih skupnega življenja pa sedaj z veseljem povem, da bova avgusta najsrečnejša starša...
Zato pozabi na opazke in grde besede, ki zelo prizadenejo. Živi življenje zase in za svojo pikico v trebuščku.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2007 0:23:53   
KRNEKDO
Veš kako je to (želja po otroku), ČUDNO!!!! Sama si namreč že od svojega 16 leta želim otroka, zdaj jih imam 24, ojoj letos bo že 25, pa kar nekaj mečkam. Imela sem 5 let dolgo vezo pa on nekako ni bil za to da imava otroka, pa OK ga nisem silila ( dandanes pa hvala ne vem komu, da nimam otroka z njim, saj je totalni...). No, zdaj pa imam novega partnerja nekje pol leta pa se nama tud zdi da je še malo hitro da bi se odločila za otroka.
V glavnem meni pa ne mine dan da ne bi pomislila da bi imela otročka ( saj to najbrž tud ni čist normalno), ampak vedno se pri vsem tem pojavi še nek strah, da sem premlada, da nimam službe...
Tako da draga duša, če si želiš otroka, pa če maš "pogoje" ga imej in se ne pustit toliko časa matrat, kot se jaz sama.
Lp

(odgovor članu Ivana Marija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?