|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:23:05   
Anonimen
Zadnjič smo v eni debati spet preskočile čisto na nekaj drugega in pristale na teh pručkah. V glavnem, jaz jo danes kupila v Baby centru na Primskovem v Kranju in to za 1.400 SIT in še nekaj drobiža. Imajo pa take naravne krem barve in take umazano temno roza ali bolj kot lubenica, no ja, že malo gnila, bi rekla. Tam nekje.
Viv, se mi zdi, da si iskala roza.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:29:58   
Anonimen
Za kaj se pa rabi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:31:07   
corfu
za čičat:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:31:11   
Taša
Kaj pa je to???:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:31:31   
Taša
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:31:44   
corfu
čičat=sedeti:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:33:01   
Taša
;)Ja, ja sej zdej vem....;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:34:14   
Anonimen
To nujno, nujno potrebuje otrok, da pristavi k WC školjki (ima tak izrez, da se jo da primakniti čisto blizu školjke, pa ne drsi) in potem sam zleze na WC, da mama lahko v miru klepeta na RR.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:35:28   
Anonimen
A pa je samo za lulanje al tud za kakanje? Ker za kakat ga moram dvignt, lula pa že lahko sam :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:37:28   
Anonimen
Karkoli, samo da ga ni treba dvignit. Samo kdo pa potem rito obriše? No ja, enkrat manj je vseeno treba proč od računalnika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:42:35   
Anonimen
A pa misliš, da se bo v rikverc namontiral na školjko? Dej, naj najprej Tibor proba, pol pa javi, če gre.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:47:25   
viv_
Jaz rabim svetlo modro :)

Pa da si lahk gre sama roke umit pa zobe... Jaz bom glihkar izkilavila... Tamala šiba tja proti 14 kg, jaz pa boga reva vsa švoh tistih 50 kg, pa jo moram stalno dvigovat...

Splišni - poslikat pa v album - prosim :) dons midve nava po štacunah letale. Tamala se gre cepit, pol pa počivanje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:54:50   
Anonimen
Aja, svetlo modro? A krem pa ne bi bila dobra. Saj ne vem, če nima celo enih svetlo modrih pajackov spredaj nalimanih. Jo imam v avtu. Bom doma pogledala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 12:57:27   
Anonimen
Aja, al bina, mi imamo zraven WC-ja na steni ravno cevi od radiatorja, tako da sva že "jemala", kako se tam lahko prime in potem naredi virtuozni obrat. Samo je bila pručka taka, da se je odmikala in se je bal. Ta pa ima neko gumo spodaj, tako da naj bi bilo O.K. Bom poročala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 13:25:48   
pravljica
naša pri svojih skoraj 7. letih še vedno uporablja to pručko...si lažje umije zobe in vse ostalo v umivalniku...da o uporabnosti v kuhinji ne govorim...včasih pride še meni prav za kakšno stvar, tako da ni samo za "wc" potrebe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 13:30:33   
Joe
A tako veliki kot Tibor še vedno kakajo?!? Jao meni!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 13:40:02   
Anonimen
Joe, a ti ne kakaš? Normalno da kakajo v stranišče...

Ampk meni neki druzga ni jasno: v uvodnem postu Spliš piše, da se je že enkrat debatiralo opručkah, pa smo potem preskočili na drugo temo...kako se nam je pa to lahko zgodilo :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 13:43:56   
Anonimen
Ne, iz ene druge teme smo preskočili na te pručke. Meni tudi ni jasno ...
Joe, kaj ti ni jasno o kakanju?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 13:46:56   
viv_
Nič osebnega, pa jest sem blond (sicer umetno) ampak meni se večkrat dogaja da ne razumem kaj Joe misli - mogoče je tuki vmes Gorenjsko - Štajerski gap 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 13:50:49   
Anonimen
A kaj Joe milsi? Ponavadi moraš iz vsega kompliciranega zadeti tisto najbolj preprosto in to je to. Sploh ni komplicirano. A ne, Joe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 13:54:05   
Anonimen
No, na primer: po moje je bilo tole mišljeno tako, da je toliko kompliciranja tule gor okrog kakanja majhnih otrok, da je pa mislil, da bo vsaj, ko bodo tele zrasli, malo manj kakanja. Ampak, če se pri Tiborju še vedno o kakanju pogovarjamo, jao tebi, Joe. A je to tam nekje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 14:32:48   
Anonimen
Kdo bi pa tebe zdej zasopu :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Pručke Bebe-jou
6.7.2005 14:38:14   
Anonimen
Na kratko: je mislil, da bo kdaj konec kompliciranja okrog kakanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Pručke Bebe-jou
7.7.2005 0:47:14   
Joe
Splišni me razume. Pač si nisem nazorno prikazal v glavi, da bo tudi po koncu plenic delo z drekci. Ja, še več ga bo in vsenaokrog bo ležal. Jao, jao! Jaz sicer tudi kakam, pa sam in vsaj zdaj prostorsko omejeno.

Tisto navodilo o branju mojih sporočil pa ni najboljše. Hudič in bog sta v podrobnostih, v najbolj preprosti obliki pa ni najti kakšne modre (razen če preprosta oblika prihaja po morju doživetij in vzročnih odnosov, in to tako, da njena resničnost ni okrnjena, le nedojeta, ker se redkokomur ljubi brati povedi z več kot enim odvisnim stavkom).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Pručke Bebe-jou
7.7.2005 0:50:12   
Jančika_
Viv, jaz ga vsak dan gledam in poslušam, pa tudi ponavadi ne vem, kaj misli. Mogoče je to skrivnost najinega uspešnega zakona:zmeden2:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?