Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 29.9.2011 20:13:01
|
|
|
|
enkratna
|
Jaz poznam trgovino v Ljubljani, je v hali A.
|
|
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 29.9.2011 20:16:09
|
|
|
|
valerija77
|
o, hvala gremo v soboto v lj, pa se bomo šli malo razgledat
|
|
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 5.10.2011 13:38:10
|
|
|
|
kaja98
|
In?
|
|
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 22.10.2011 12:19:21
|
|
|
|
bugimajstr
|
joj..u lj je tema..v nm zravn totalčka je rgovinca dunau al kako že..tam sva midva kupla jeklene prstane..vrhunsko...ne spremenijo se in nemogoče uničit če si fizikalc..:)
|
|
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 22.10.2011 15:52:55
|
|
|
|
čupa
|
tudi v MB je v Evroparku. Smajih šla gledat, pa pride resss lepi prstan, debelejši, z "zlato" črticop o sredini prstana 40 evrov. mislim da si boma jih kupla za poroko
|
|
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 27.10.2011 21:05:45
|
|
|
|
valerija77
|
sva jih kupila v Lj sva pa teče izbrala.. upam da sm prav prlepla slikco zdej sam še neki za oblečt najdem. Mi zna katera svetovat? rada bi čist klasiko za občinsko pa ne vem kaj bi mela..
|
|
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 12.1.2012 14:32:27
|
|
|
|
ilanaaa10
|
čupa kje v europarku prodajajo prstane iz kirurškega jekla? mi2 bi jih tud kupila za poroko pa bi jih rada vidla v živo kak zgledajo. al se vidi da je kr neka kovina al ne? kr preko interneta so eni fuuul lepi in se res svetijo kot srebro
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 28.2.2012 19:31:06
|
|
|
|
*soncek*
|
Mene pa zanima, če je v Ljubljani v BTC-ju trgovina Empire edina trgovina, kjer se da kupiti prstane iz kirurškega jekla? Kam greva lahko še pogledat?
|
|
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 29.2.2012 14:10:43
|
|
|
|
butt3rfly
|
no, to pa tud mene zanima. sem se zelo ogrela za te prstane iz jekla oz. titana in bi res rada vidla, kak stvar zgleda v živo (vseeno, kateri kraj, se bomo že tja zapeljali ).
< Sporočilo je popravil butt3rfly -- 29.2.2012 14:22:31 >
|
|
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 29.2.2012 15:23:41
|
|
|
|
skrvavca
|
Klarita super lepa ali mi lahko poveš: - sta za 60 eur obaa prstana? -kakko določiš velikost? hvala
|
|
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 1.3.2012 13:16:08
|
|
|
|
sirček
|
Mi2 sva nedolgo nazaj po pošti dobila katalog zlatarne iz NM. Notri so prstani iz jekla, titana, kombinacije obojega + kombinacije z zlatom, keramiko; potem so še srebrni. Res so lepi in poceni v primerjavi z zlatimi. Mene je pri Empire motilo to, da prstanov ne gravirajo; tukaj v NM pa jih. V živo pa žal teh prstanov še nisem videla. Upam, da bo kaj na poročnem sejmu v Celju, drugače se bova pa enkrat zapeljala v NM.
|
|
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 1.3.2012 16:27:18
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: sirček Mi2 sva nedolgo nazaj po pošti dobila katalog zlatarne iz NM. Notri so prstani iz jekla, titana, kombinacije obojega + kombinacije z zlatom, keramiko; potem so še srebrni. Res so lepi in poceni v primerjavi z zlatimi. Mene je pri Empire motilo to, da prstanov ne gravirajo; tukaj v NM pa jih. V živo pa žal teh prstanov še nisem videla. Upam, da bo kaj na poročnem sejmu v Celju, drugače se bova pa enkrat zapeljala v NM. za katero zlatarno pa gre to?
|
|
|
|
RE: Prstani iz kirurškega jekla 2.3.2012 9:07:13
|
|
|
|
sirček
|
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly IZVIRNO SPOROČILO: sirček Mi2 sva nedolgo nazaj po pošti dobila katalog zlatarne iz NM. Notri so prstani iz jekla, titana, kombinacije obojega + kombinacije z zlatom, keramiko; potem so še srebrni. Res so lepi in poceni v primerjavi z zlatimi. Mene je pri Empire motilo to, da prstanov ne gravirajo; tukaj v NM pa jih. V živo pa žal teh prstanov še nisem videla. Upam, da bo kaj na poročnem sejmu v Celju, drugače se bova pa enkrat zapeljala v NM. za katero zlatarno pa gre to? Zlatarna Karat. Spletna stran ne dela, dela pa od Aure, ki je očitnoo tudi njihova. Nekaj prstanov je na internetu v rubriki Poročni prstani. Npr. titan: http://www.porocni-prstani.biz/kategorija/prstani-titan
|
|
|
| Stran: [1] |
kdaj greste najraje na poletni dopustSpark (
81%)
(
19%)
Število vseh glasov: 180Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!