Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: neisa ja za takšno malo štručko se moramo pač z vsem sprijaznit,no jas sem komaj šest tednov po porodu,izbrizgam si niti za en obrok ne,prej sem dojila zdaj ga že izgubljam,ampak prsa se se niso spremenile v prazne vreče,pa tudi povesile se niso kaj dosta,saj sem mela prej št.b pa tudi zdaj jo imam,jas že leta in leta nosim podložene modrce,pa tudi ko sem dojila sem inela podložen modrc in lepo oprijet,da vseeno preprečiš,da se ti nemorejo tako povesit,saj ko so polne mleka je to vseeno teža in navadni modrc ti nemore tako zadržat kot podložen,ali vsaj s kostjo. moj nasvet podloženi modrc,da ti prsa dvigne pa kakšen kilogramček več,če bi se prej oglasila bi ti svetovala,da spi z njim,saj se ponoči najbolj prsa napolnijo z mlekom. Itak, lahko reče samo ena, ki nima teh težav in se ji ni treba sprijazniti . Oprosti, ni zlonamerno. Če imaš A številko, verjemi, da kupuješ samo podložene, s kostjo modrce, ker če ne, bi bila deska . Sem dojila 6 mesecev, otrok ni spal ob meni in prsa ponoči so vseeno polna. Ne moreš kar nekaj napisat, ženske smo si različne in vsaka drugače dojema tudi svoje pomankljivosti. Sem zdaj nezadovoljna, ampak če bom še kdaj imela otroka, ga bom spet dojila, čeprav vem, da bodo takrat prsi še bolj katastrofalne. Za otroka vse, bom potrpela, ampa k nezadovoljna sem lahko in zato bom tudi še kaj zase naredila, da bom tudi jaz zadovoljna. Zadovoljna mama, zadovoljen otrok, zadovoljen ati
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.3.2010 8:04:00 >
|