|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prsi- ne vem kam to spada
12.11.2006 19:36:30   
SOONka

Drage mame... Kaksne so vase prsi po porodu oz po dojenju- ko ste prenehale dojit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prsi- ne vem kam to spada
12.11.2006 19:51:58   
lelaval
Vsaka nosečnost in pood pustita določene posledice na telesu. Tudi na prsih. Žal.
Smo pač podobne afriškim mamam. user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2006 19:55:46   
Anonimen
ja js si dolge puščam user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2006 20:00:56   
SOONka

joj.. meni je to tako grdo.... Za mojo deklico bi naredila vse, ampak josk mi je pa vseeno zal.. Le kako naj zdaj kopalke oblecem, ko pa nic nimam. Ali pa poleti oblekco...
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2006 20:22:45   
Gina
Jaz imam po vsakem otroku manjše. Po prvem sem se sekirala, zdaj pa ne več. Sem razmislila in ugotovila, da imam raje svoje otroke, kot joške. Ne bi več zamenjala nazaj. Sprijazni se, obojega ne moreš imeti. Tako je. Lahko si greš pa umetne naredit, pa boš mogoče spet malo bolj srečna. Pa podložene modrce nosiš lahko. Ali pa nehaš to jemat kot nekaj groznega in se začneš imeti rada taka, kot si, čeprav nisi čisto po jusu in čisto popolna.

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2006 20:25:05   
SOONka
Ima katera umetne? Samo firbec me mantrauser posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
12.11.2006 20:37:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SOONka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2006 20:45:53   
Gina
Ja no, ok, potem sem pa popolna. Sekiram se itak ne.

Ja, sonka, jaz sicer nimam umetnih, ima pa ena moja prijateljica. Je zadovoljna. Sicer po operaciji ni mogla nič, jo je menda ful bolelo, je takrat trdila, da če bi vedela, da bo tako, da ne bi šla. Zdaj pa se ne sprašuje več, je čisto happy.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2006 21:00:02   
eya
Moja prijateljica si jih je tudi dala naredit pred pol leta in je ful zadovoljna z njimi, tudi bolečine niso bile prehude. En dan jo je fejst bolelo, ampak niti tableta ni vzela nobenega.

Je pa res, da je bila prej nezadovoljna zaradi premalih prsi, zdaj je pa že druge stvari našla, ki jo motijo na njej...user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2006 21:03:19   
Anonimen
ma js mam že po naravi velike in zdej so ratale samo še dolge ne da bi ble kej majše. edino kar bi meni pomagalo je dvig prsi operacijski seveda, ampak jih mam raj do kolen kot da i šla to mesarstvo izvajat. moje telo ni bilio nikoli tako popolno, da bi rekla zdej mi pa sam še štrleči joški manjkajo. če vse visi nej pa še joški sem saj skladna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2006 21:07:06   
Anonimen
Jaz ... kaj pa vem. Jaz sem bila celo življenje brez ... skoraj. Od nosečnosti naprej jih kar nekaj imam. Res so malo bolj navzdol, ampak so.
Si jkih je pa moja znanka dala popravit po porodih in se ji zdi zdaj super. Izgleda, da to sploh ni več tako redka stvar.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.11.2006 21:39:02   
mika
jaz pa imam enake kot pred porodom...no preden sem zanosila. imam manjše  in se verjetno zato nič niso spremenile, razen bradavic. te pa imam našpičene kot da bi bila non stop horniuser posted image user posted image . dojila sem leto in pol.

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.11.2006 21:40:09   
mika
ja js si dolge puščam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.11.2006 22:03:45   
natalia
jaz tudi. letos je moderno.user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.11.2006 22:05:43   
Pokora

Lara, s temle si me pa takoooo nasmejala!!! user posted image , da sem ti mogla kar povedat!user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.11.2006 22:37:28   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Lara, s temle si me pa takoooo nasmejala!!! user posted image , da sem ti mogla kar povedat!user posted image

Še ena, ki ima vedno daljšeuser posted image ....ma, sm se res nasmejalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.11.2006 22:45:52   
munip
Jest sm pa že pred prvo nosečnostjo govorila, da bom po porodu šla na operacijo, da si jih mal popravim (ne povečam, sam mal gor dvignem). To imam še vedno v načrtu, sam bom še mal počakala, ker bo najbž še kakšna beba (trenutno imam 2), pa še druge investicije so zdej prioriteta (novo stanovanje).

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.11.2006 23:12:57   
SOONka
..ampak saj ni treba cakat na naslednjega otroka. tudi ce si ji prej popravis, lahko normalno imas se enega otroka..

(odgovor članu munip)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.11.2006 23:21:04   
neja
Ja...tudi moje so vedno bolj podobne kokeršpanjelovim uhamuser posted image .

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.11.2006 23:46:02   
Nyah*
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

IZVIRNO SPOROČILO: neja

Ja...tudi moje so vedno bolj podobne kokeršpanjelovim uhamuser posted image .

Saj še se sama ne bi bolje opisalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Me veseli, da nisem edina visecka na svetu, ni pa mi zal, bom spet dojila, ko bom user posted image , saj dlje kot do tal ne morejouser posted image user posted image , ali pač? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.11.2006 23:59:50   
neja
Če pa bodo dlje, pa si jih pač čez ramo vržeš za vrat pa bouser posted image .

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.11.2006 8:19:17   
Nyah*
user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da bo to vsaj pozimiuser posted image user posted image user posted image  (namesto šala)...............

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.11.2006 11:01:57   
Felicity
Jaz sem še na slabšem, ker sem imela mastitis z abscesom (neki tazga) in so mi morali prerezat oz. luknjico notr zvrtat. Tako, da imam sedaj še brazgotino, stije in povešene dojke. user posted image

Ma glavno da je otrok zdrav!user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.11.2006 12:28:36   
beti 1
Ja, jaz sicer pred prvo nosečnostjo nisem bila kaj prida obdarjena, ampak se verjetno ravno zato vpliv gravitacije ni videl.
Se pa zdaj, ko drugič počasi končujem dojenje, fajn pozna seljenje mase iz zgornjih v spodnje predele. Pa še take lepe bele "brčice" mam. V popek se sicer še ne bi ustrelila, ampak sprememba je pa očitna.
Če pa mojga prašam bi bil pa najbolj zadovoljen, če bi bla nonstop noseča, ker takrat mam c-d košarico namesto a-b. Me ima pa raje spremenjeno, kot pa razrezano in polno silikona. Pa jaz samo sebe tudi. Bi si dala prej zobe popravit, ki so se mi v obeh nosečnostih še bolj skrižal, kot pa dojke.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.11.2006 12:32:50   
CUKRČEK
Moje so vedno bolj pobožne....koker snamem modrc, že na kolena padejouser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

n,s ali j na koncu
Amimami

katero ime od teh treh skoraj enakih????

Inan (34%)

Inas (14%)

Inaj (52%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!