|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prsa po porodu?
3.11.2005 21:07:01   
Anonimen
Zanima me, kako so se vam formirala prsa po porodu? Vem, da je to odvisno od posameznice, pa vendar me zanimajo vaše izkušnje. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prsa po porodu?
3.11.2005 21:12:18   
Dejča
Za zdaj še dojim in izgledajo super - boljše kot prej, saj so številko, dve večje, haha user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2005 21:26:28   
Anonimen
Moram se mal popravit. Kako izgledajo po prenehanju dojenja? Torej mamice, ki ne dojite več; ste zadovoljne ali je res, da se vse "izsuši in povesi"? Že zdaj imam le 75a... groza.user posted image

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2005 22:09:51   
StBarbara
Še vedno dojim, pa zgleda, kot da si dolge puščam user posted image user posted image user posted image ...kaj šele bo, ko neham user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2005 1:21:16   
Anonimen
Jana sem sicer dojila samo 3 tedne (potem mi je zmanjkalo mleka), ampak ker sem imela v času nosečnosti in še tiste 3 tedne potem prsi v velikosti Pamele Anderson, si lahko predstavljaš, kaj se je potem zgodilo z njimi. In ni pomagala nobena masaža in nobena krema ali kaj podobnega, pa še strije so se od nekod vzele. Normalno so stale samo, če sem se postavila na glavo. Če mene vprašaš, še do danes niso take, kot so bile prej in tudi nikoli več ne bodo. Že res, da so se s časom (pa ne z meseci, ampak z leti) same od sebe dvignile, pa tudi strije so postale nevidne, ampak so pa ostale mehkejše. Zdaj, ko sem noseča, so spet malo preveč zrasle, tako, da bom šla očitno spet skozi enako proceduro matere narave.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2005 7:29:38   
puncica
Men se zdi da so ratale mal bol mehkejše, povesle se niso tolk pa tud presušene niso ratale, niso pa več take kot pred porodom. Številka modrca je pa bila še vedno ista, zdej sem pa ponovno noseča so pa take kot pred prvim porodom user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2005 10:32:43   
zoya24
Pri meni je isto kot pri StBarbari, pa tudi še vedno dojim. sem pa že prej imela velike, zdaj so pa kot skale, tako velike in tako trde. Me je kar groza kaj bo ko bom nehala, po moje, si jih bom mogla privezat za vrat, da ne bom po njih hodila.

Zoya

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2005 22:20:40   
Ezi
Jaz sem bila zelo vesela, da sem lahko v tretjem mesecu druge nosečnosti spet lahko napolnila svoj nederček user posted image  Priznam, da sem bila prej kar žalostna in verjamem da bom po drugem dojenju spet ...
Ja, meni se je tako zdelo, kot bi imela napol prazne vrečke ...

Pa pa

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2005 22:22:59   
Ro-La
joške? ....do Koroškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2005 22:59:39   
Marogica
Ro-La, ti srečnica
Pri meni je bilo tako, da sem jih imela pri vsakem otroku manj. To sem opazila pri modrčkih, ker sem si morala vedno manjše kupiti. Drugače se mi niso povesile (se nima kaj pri meni).
Tako, da pride pri meni samo še modrćek z baby oljem v poštev ali pa kakšna operacija, pred operacijo, pa bi se rada pozanimala še pri fantu od S. Lendero, kakšno vrsto masaže prsi je uporabil, da so njene "zrasle"user posted image user posted image
p.s. je pa res, da je mož zaenkrat zadovoljen

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2005 23:01:13   
Ro-La
Ko bi ble stoječeuser posted image user posted image user posted image , tak se vlečejo po dravski dolini da je jojuser posted image user posted image user posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.11.2005 23:04:09   
Marogica
Ro-La user posted image user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.11.2005 16:38:07   
Barbela
Jaz v bistvu sploh nisem dojila, ker Jaka ni maral mojih dojk - no, ni hotel vleči user posted image  . Pred nosečnostjo sem imela košarico B, v nosečnosti so se povečale do C, ko pa sem rodila je bila pa D. Ko je zmanjkalo mleka v 4 tednu po porodu sem 1,2,3 prešla nazaj na B. Katastrofa!!!!!user posted image  V glavnem polne so strij, in so povešene. Ne pomaga niti vaja za prsi. Eh, bo že. Ampak me ne bi tolk jezilo, če bi bila vsaj kaka korist od njih, če bi dojila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.11.2005 16:52:07   
puri
Pri meni je bilo enako, kot pri Marogici, da so se zmanjšale,....se kar bojim, kaj bo pa sedaj po tretjem porodu, ker potem jih pa res ne bo čisto ničuser posted image

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.11.2005 20:49:54   
Maxica
Sicer se z našim petnajstmesečnikom še vedno malo crtava in podojiva zjutraj in zvečer, ampak lahko rečem, da so prsa precej manjša kot pred zanositvijo. Sicer sem imela prej kr močna (75D), tako da so zdaj nekako normalna, no. Meni je cool, možu pa malo manjuser posted image .

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?