Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno rabim uslugo!!! 9.1.2008 15:54:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie hudiča jih je težko dobit kakorkoli, rekla je,da je skor 100% da je 0,27€, da pa predenj potrdiš plačilo, da se ti na vrhu izpiše tudi provizija. je pa rekla, da je skor ziher, da je tolk. Aha...super si!!! Saj se res izpise... ampak ko sem jaz takrat nakazala denar iz SKB sem na Barcleys.... Je zgoraj pisalo, da provizija ni znana, ker je odvisna od bank posrednic!!! In tako sem bila ob 120 eurov... me je skor kap.. Ta isti poseg me na NLB stane samo 8 eurov... Samo problem je da moram zmeri prijatelja poprosit da gre dnar iz SKB net dvignit pa polozit na NLB pa potem poslati... Ker sem bila budala in si nisem nabavila NLB klika.. ampak SKB net.,.. Ah komplicirano... Ampak saj mogoce pa razumes??? FULLLLLL HVALAAAAAAAAAAA!!!
|
|
|
|
RE: Provizija za bančne storitve na netu 9.1.2008 16:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie nekako tako mi je razložila - vneseš znesek, daš naprej in tik predenj potrdiš prenakazilo se izpiše provozija ja saj je res... kadar prenasam iz skb racuna na drug skb racun..pise zgoraj da ni provizije... ampak sem si rekla da tole je pa med dvema bankama... pa bolje da prej vprasam predno se lotim in spet kaj opecem.. Full ti hvala.... zlata si!!!
< Sporočilo je popravil Mič RR -- 9.1.2008 18:07:37 >
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.