Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Proteinski napitek in dojenje 14.6.2011 14:27:18
|
|
|
|
TomTaylor
|
Na tvojem mestu se med dojenjem ne bi posluževala hujšanja na tak način, niti hujšanja kot takega nasploh, kajti vse odpadne snovi iz telesa se med hujšanjem izločajo skozi materino mleko. Priporočam razdelitev glavnih obrokov na več manjših čez dan. In to vitaminsko bogato hrano - smiselno bi bilo upoštevati živila z manjšim GI (boš manj lačna) Proteinski šejki so težeje prebavljivi - obremenijo ledvice poleg tega se proteini izločajo tudi skozi materino mleko - dojenčkove ledvice pa še niso dokončno razvite in te proteine zelo težko ali sploh ne morejo predelati. Vse to ti govorim iz lastne izkušnje in zbiranja informacij na vseh koncih in krajih - dojila sem 13 mesecev in sem se raznih "pripravkov" v obliki tablet, zelišč, šejkov, dodatkov izogibala kot hudič križa. Namesto tega sem delala kakor sem zgoraj opisala - do 8 dnevnih obrokov z živili s čimnižjim GI, ogromno dušene zelenjave (v slani sopari) - ker sem bila zaradi dojenja lačna kot volk. Ukinila pa sem vse sladkarije (razen črne čokolade). V teh 13 mesecih sem izgubila vseh 17 med nosečnostjo pridobljenih kilogramov. Hja, sej je šlo počasi, ampak škodovala pa hčerki nisem. Aja, sem pa ena tistih, ki ji samo z dojenjem kile niso šle dol same od sebe, če ne bi pazila kaj jem, bi se kvečjemu še dodatno zredila.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 14.6.2011 14:30:15 >
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?