Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 11:57:05
|
|
|
|
Paštetka
|
ne, ni dovolj žmohtna
|
|
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 11:58:34
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ne, ni dovolj žmohtna Spet samo o denarju in bogatih, vem ja... malo sem hotela upanja dati v pravni sistem... Odpri ti eno žmohtno temo... kaj sploh pomeni ŽMOHTNO?
|
|
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 12:02:04
|
|
|
|
nina166
|
Močno dvomim da bo kdo od teh resnično videl zapor od znotraj.
|
|
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 12:02:58
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina166 Močno dvomim da bo kdo od teh resnično videl zapor od znotraj. Edino, če so ga gradili, pa so ga le uspeli videt
|
|
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 12:14:52
|
|
|
|
liliana
|
Ne bodo šli v zapor....pritožili se bodo in bodo dobili pogojno..... Oblast se bo pa kitila s tem, da so jih obsodili za dajanje in prejemanje podkupnin v postopkih zbiranja ponudb.... za večje grehe jim pa ne bodo sodili.....ker potem bi morali vplesti celoten politični vrh....to pa ni prikladno.... Lepo, da imamo pravno državo.....in ob sprejemanju prihajajočih varčevalnih ukrepov je novica udarna.....
|
|
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 12:22:03
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Ne bodo šli v zapor....pritožili se bodo in bodo dobili pogojno..... Ti si vedno tako pesimistična? Pusti nam malo veselja, nooooo...
|
|
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 12:26:56
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Ti si vedno tako pesimistična? Pusti nam malo veselja, nooooo... Pesimistična jaz...... Veselite se.......ob igrah.....kruha baje tako več ni, kot vidimo na drugih temah......
|
|
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 12:31:54
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Ti si vedno tako pesimistična? Pusti nam malo veselja, nooooo... Pesimistična jaz...... Veselite se.......ob igrah.....kruha baje tako več ni, kot vidimo na drugih temah...... Evo, spet...
|
|
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 12:58:06
|
|
|
|
liliana
|
Rekla sem baje.....povzemam od drugih.....
|
|
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 13:12:46
|
|
|
|
posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Ne bodo šli v zapor....pritožili se bodo in bodo dobili pogojno..... Oblast se bo pa kitila s tem, da so jih obsodili za dajanje in prejemanje podkupnin v postopkih zbiranja ponudb.... za večje grehe jim pa ne bodo sodili.....ker potem bi morali vplesti celoten politični vrh....to pa ni prikladno....Lepo, da imamo pravno državo.....in ob sprejemanju prihajajočih varčevalnih ukrepov je novica udarna..... Se strinjam. Res ni prikladno v teh "cajtih". Še smajlija se mi ob tem ne da limat.
|
|
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 13:34:52
|
|
|
|
alda
|
kot je že ena napisala: pritožbe, pa take in drugačne bolezni, sam da se bodo izmikali vsemu,uživali v blagostanju, ki so jim ga drugi prigarali, dokler jim ga.Matilda ne pride odpret vrat zaradi starosti!
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 16:32:07
|
|
|
|
Colt
|
7.62
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 18:53:43
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt 7.62 Game over.
|
|
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 30.3.2012 23:08:56
|
|
|
|
nejcko
|
Meni je najbolj grozno (pravzaprav bolano), ko moram otroke v šoli učiti, kaj pomeni to, da je Slo pravna država, da smo po Ustavi vsi enaki pred zakonom In žal mi vest vedno znova narekuje, da jih opozorim, da imamo opravka zgolj in samo s teorijo ... za prakso naj spremljajo dnevna poročila
|
|
|
|
RE: Prostozidarji v zapor... 31.3.2012 7:04:31
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nisem čisto prepričana, kakšno zvezo imata Ivan Zidar in Hilda Tovšak s prostozidarstvom (razen prvi po priimku). Vsaj, če sklepam po dolžnostih prostozidarjev: http://www.prostozidarstvo.si/?ln=&s=13
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?