Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prostovoljstvo za športne navdušence 11.8.2008 16:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobila od bivše sošolke na mail... ---------- Forwarded message ---------- From: Brina Selan <brina.selan@gmail.com> Date: 11.8.2008 10:24 Lep pozdrav vsem skupaj! Pravkar sem od kolegice prejela spodnji mail. Ker je to njen prvi projekt, me je prosila za pomoč pri iskanju prostovoljcev. V primeru, da je kdo od vas zainteresiran ali pozna koga, ki bi ga to zanimalo, bi bila zelo vesela če se oglasi oz. posreduje ta mail naprej. Najlepša hvala in lep preostanek počitnic še naprej, Brina ---------- Forwarded message ---------- From: Lea Soklič <Lea.Soklic@nzs.si> Date: 11.8.2008 10:17 Subject: Prostovoljci To: brina.selan@gmail.com Zdravo, Po vzoru UEFE, FIFE in tudi MOK-a smo se na NZS odločili da ponudimo možnost delati kot prostovoljec na domačih tekmah slovenske A reprezentance. Pred nami je še prva (in najboljša) priložnost, da to izkoristimo – tekma s Hrvaško v Mariboru, 20.08.2008, ki že sama po sebi obljublja spektakel! J Ugodnosti, ki ti jih nudimo kot prostovoljcu pa so naslednje: brezplačen ogled tekme, hrana in pijača med delom, uradna majčka za vse prostovoljce ter seveda NEPOZABNO DOŽIVETJE! J Delo večinoma poteka na stadionu, natančno pa bo določeno 2-3 dni pred tekmo. V vsakem primeru pa bo vsakemu od vas zagotovljen ogled tekme. Pravih pogojev ni – le polnoletni morate biti, pa seveda imeti radi nogomet in vsa dogajanja povezana z njim. Zelo bi bili veseli tudi odprtih, prijaznih in komunikativnih sodelavcev, na katere se lahko zanesemo in bi z nami sodelovali tudi na prihodnjih kvalifikacijskih tekmah. V primeru kakršnihkoli nadaljnjih vprašanj pa me lahko brez skrbi kontaktirate na mobitel: 051/687-376 ali na mail lea.soklic@nzs.si. V upanju, da se vidimo na tekmi vas lepo pozdravljam, Lea Soklič NZS -- www.fanfara.net www.ssdms.si tel: 041 264 593
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?