|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za recept!!!
11.2.2005 13:43:10   
Sulfinija
Drage moje prijateljice!!!!

Uh,zelo sewm vesela da je tudi Dadici uspelo narest njeno zelo željeno :duda:.Tudi midva imava čez dobra dva tedna zadnji razgovor v ambulanti za neplodnost in takrat bova tudi midva dobila napotnico za inseminacijo.

Punce mar je res vse skupaj kriva naša psiha?Lepo vas prosim za ansvet kaj naj narediva midva?Ko seveda :sloncek::sloncek::sloncek: sploh več ne misliva na najino :duda:,oba imava službe,stanovanje sedaj na novo skratka vse in seveda kar je najpomembnejše razumevanje,ljubezen in dobre plače?Kaj svetuje kaj naj narediva midva,da bi tudi nama uspelo po najini naravni poti,kot je Dadici in mnogim,ko so že držale v rokah napotnice za umetne poiskuse?

Za vsak odgovor vam bova hvaležna in vas vse skupaj prav lepo pozdravljam!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prosim za recept!!!
11.2.2005 13:49:24   
dadica
POzdravček mojca,
jaz imam močen občutek da je nam ratalo enkrat ko se je meni že v službo mudilo,10 minut pred odhodom si je moj dragi zmislil in sva enega na hitro :sloncek:
in vse kaj sem takrat študirala je bilo to da ne bom zamudila.Malo za šalo malo za res!

drugača pa ne obupat čim več :sloncek: na čim bolj nenavadnih mestih in naj bo čim bolj napeto in adrenalinsko

lp

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prosim za recept!!!
11.2.2005 13:53:08   
mujcek
vem, da se to sliši dokonca butasto, ampak kaj ko bi oba kakšen kozarček popila in potem :sloncek::sloncek::sloncek:, tako za sprostitev mislim:zmeden2: Zdi se mi, da je tako najlažje možgane odklopit in da tako tudi podzavestno malo lahko pozabita te teževe?????:ups: Drugače pa res ne vem recepta, pa če bi vsem uspelo, potem se ne bi imele o čem pogovarjat tu na RR in bi se vse preselile višje na forumu:(:(:(

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prosim za recept!!!
11.2.2005 13:57:55   
Urša76
se čist strinjam s tabo, mujcek.

za sprostitev 1 kozarček popijeta in potem relax & akcija!
pri man je ratal takrat, ko sploh nisem pričakovala. sva 1X mal vinčkala, pol pa hop v posteljo :sloncek::sloncek::sloncek: in tko sem postala srečka :nosecka:.
sicer pa se je slabo končalo...

torej: relax & action...
pa srečno,
u

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prosim za recept!!!
11.2.2005 14:07:43   
Anonimen
Nama je ratalo, ko sva šla na Tajsko in sem prvič po osmih mesecih pozabila na :duda:, ker se je toliko dogajalo. No, domov smo pa že prišli trije!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prosim za recept!!!
11.2.2005 14:11:21   
mujcek
Alja, pa je :duda: dobila poševne učke??? :love:Ja sicer pa tem vedno nekaj razhaja, ti si imela srečo, da je bil takrat virus nosečka:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prosim za recept!!!
11.2.2005 14:13:05   
mujcek
:ups: Sedaj vidim, da ni poševnih učk, je kar pristna Slovenka made in Tajska:love:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prosim za recept!!!
11.2.2005 14:17:17   
Anonimen
Jap, nič poševnih učk.
Mislim, da Leinemu očku ne bi blo všeč, če bi bla Lea malo bolj temna, pa če bi imela poševne učke! :zmeden2:

:)-:)- Ne, ne, je kar najina!.

Če pogledaš sliko, na kateri sta ona in Miha sicer malo podvomiš ampak je res. ;)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prosim za recept!!!
11.2.2005 14:22:48   
mujcek
Alja sem ravno malo pokukala po tvojih slikicah in ej kako si dobra s tistim tvojim bušijem :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prosim za recept!!!
11.2.2005 15:18:58   
Anonimen
Je kar velik a ne? Tistih tik pred porodom raje nisem gor dala, ker sem bla kot pol tovornjaka!:)-

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prosim za recept!!!
11.2.2005 18:30:27   
wawa
Čao, tudi jaz sem malo po tvojih slikicah brskala, luštkane.....Ej kok je bila pa mala princeska stara ko ste šli v Turčijo?

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prosim za recept!!!
12.2.2005 8:40:59   
Anonimen
Hvala. Stara je bla približno 10 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.