pokec3609
|
Pozdravljene. Sicer sem bolj aktivna pri temah o nosečkah, pa da na kratko opišem svoj problem, če lahko temu tako rečem. Stara sem 34, tretjič noseča, prva hčerka 16 let, druga 6. Problem ki je nastal...... .....S prvo hčerko , se pravi to 16 letno se zelo dobro razumeva, vse mi pove, kaj se dogaja v šoli, kaj ušpičijo v glavnem vem za vse vragolije v njenem krogu, pa ni pomembno, ali je vključena v njih ali ne mi jih pove. Potem se pa pogovarjamo o tem in včasih ji dam kak praktičen nasvet iz mojih mladih leti kako je blo in potem analizirava kako se je to zdaj izteklo ipd. V šoli je dobra, hodi v drugi letnik, ne šprica...ipd. Ven sicer gre popoldan na kakšno kavico recimo enkrat na teden, včasih zvečer na kakšen rojstni dan in je najkasneje do desetih zvečer doma. V glavnem idealna..... No ta teden pa se v našem kraju odpira en nov tako imenovali nočni bar, otvoritev je ob 10 zvečer, pa me je vprašala, če lahko gre. Iz svojih izkušenj in vse tisto kar sem slišala od mlajših prijateljic glede obiskov teh nočnih barov sem ji rekla, da ne sme it. Pred leti je v našem kraju že bil podoben nočni lokal in je bla noter sama pijanšna, droga, non stop policija, pretepi, tko da so ga zaprli. Pravim da je za to še premlada, njo pa seveda matra firbec kako to sploh zgleda, kako bo urejen ipd. Sama sem načeloma proti obiskom takih nočnih lokalov, sploh pri njenih letih, vse njene prijateljice iz srednje šole bodo šle, ona bo zdej neke vrste črna ovca, toda meni srce in duša ne dasta tistega miru, da bi ji lahko rekla, da lahko gre. Sem že razmišljala tudi o tem, da bi šla zraven.....tko ne čist zraven seveda, bi šla pač z možem na otvoritev, tko kot bodo verjetn ostali pršli, pa me spet bega......a sem mogoče pri svojih 34-ih že prestara, da grem na otvoritev česa takega?? Sem mogoče preveč nazadnjaška? Starokopitna? Je moje mnenje, da 16 letnica ne spada v nočni bar pravilno? Zdaj me pa zanima.....kaj mislite sem se odločila pravilno? Vaše mnenje prossim....
|