|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za pomoč
14.5.2005 9:33:33   
Urska61
Punce!

G mi je rekla, da moram tisti mesec, ko bom šla na laparoskopijo, jemati stediril M. Zanima me, na kateri dan M moram začeti jemati tablete?

Urška61
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prosim za pomoč
14.5.2005 9:41:06   
emaa
začni na prvi dan, kot ponavadi pri KT

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prosim za pomoč
14.5.2005 9:43:31   
Urska61
Včeraj sem imela prvi dan. Ali lahko danes začnem? Kaj pa če ne bom imela ta mesec operacije, ker lahko šele v ponedeljek pokličem za datum. Jaz mislim, da mi je G rekla, naj začnem 4. ali 5. dan, ampak nisem sigurna.

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prosim za pomoč
14.5.2005 9:46:17   
emaa
tudi če začneš jemati v ponedljek, ne bo sile, gre se zato, da se ti sluznica ne bo zadebelila pred operacijo, tako da ti jo lahko opravijo kadarkoli v ciklusu. Mislim, da jih je pika74 jemala, pa tudi ne od prvega dne.

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prosim za pomoč
14.5.2005 10:02:20   
Urska61
Hvala, Emamair! Želim ti čim lepši vikend in čim prej :duda:!

Čau, čau!:morje:

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prosim za pomoč
14.5.2005 10:31:03   
lily25
Zivio punce!

Koliko casa ste se morale truditi za :duda:, da vam je G dal napotnico za laparoskopijo ali HSG.

LP
Lily

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prosim za pomoč
14.5.2005 10:40:17   
emaa
jaz sem imela laparo in histero, napotnico sem dobila po 16 mesecih, ampak v ambulanti za neplodnost

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prosim za pomoč
14.5.2005 10:43:22   
lily25
Kaj pa v teh 16 mesecih?

A ti je G dala kaksne tablete npr. Dabroston ali Klomifen?

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prosim za pomoč
14.5.2005 10:48:25   
emaa
ne nič, po enem letu je preverila ali imam O, ugotovila da nimam, potem mi je predlagala napotnica za neplodnostno ambulanto ali pa prej hormonske preiskave. Sem dala najprej hormonske preiskave čez, moj spermiogram, potem sem dvignila napotico in se naročila. V Leonišču mi je hotla dat klomifen, pa je rekla, da verjetno ne bo pomagalao, ker sem imela v otroštvu razlit slepič in mi je dala napotnico za laparo, histero (lani sem imela ss, pred več kot enim letom). Zaradi prevelike čakalne dobe v LJ sem šla na poseg v Trbovlje, je 14 dni od posega. Zdaj pa čakam na konec junija in naslednji pregled v Leonišču pa bomo videli kako naprej.

(odgovor članu Urska61)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?