|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za pomoč
21.3.2007 21:28:27   
Anonimen
Pozdravljene.

Ker vem da imate prisotne na tem forumu veliko izkušenj bi prosila če mi lahko katera svetuje, Z partnerjem zadnjih 7 mesecev delava na user posted image . Tablete sem preneha jemati 1,5 leta nazaj. V vsem tem času sem imela probleme z menstruacijo ki je hodila med 30 in 50 dnevom, vmesnimi krvavitvami. Krvavitve so postale stalnica in se pojavljajo vedno sredi ciklusa med dvema menstruacijama. Najprej se pojavi prozorna sluz, nato čez nekaj dni šibka kravitev. Ginekologinja me je že poslala na ultrazvok ki je pokazal da naj bi bilo vse Ok, naslenič sem naročena aprila. Kaj naj storim glede teh krvavitev? Me lahko pošlje na pregled krvi ali kakšen je postopek glede tega?
Predvsem me grabi panika ker se mi vse skupaj ne zdi normalno in me skrbi da zaradi tega ne morem zanositi.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za pomoč
21.3.2007 21:32:13   
agnes
Ne jokat, saj bo. Prvi šok, ko ugotoviš, da ne gre takoj, je najhujši. Zdaj ne bo druge, kot da pogumno zaplavaš v svet pregledov in preiskav. In malo po ovinkih prideš do cilja.

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2007 21:34:03   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: agnes

Ne jokat, saj bo. Prvi šok, ko ugotoviš, da ne gre takoj, je najhujši. Zdaj ne bo druge, kot da pogumno zaplavaš v svet pregledov in preiskav. In malo po ovinkih prideš do cilja.

user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2007 7:38:45   
Blejka26
sprosti se in uživaj v lepih trenutkih.Ne misli na otroka,zanositev in se popolnoma prepusti fantu...boš videla kmalu te bo črtica presenetila in usrečila...želim ti vso srečo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2007 8:36:20   
DaisyE
Koliko časa za krvavitvijo pa dobiš menstruacijo? Mogoče je pa krvavitev, ki nastopi pri ovulacji? Nekatere imajo menda to čisto vsak mesec. Sploh zato bi mogoče pasalo skupaj, ker praviš, da pred tem nastopi sluz. Kaj pa če bi si malo za hec začela BT merit, da boš vidla kaj dogaja. Menstruacija naj bi nastopila 12 do 16 dni po ovulaciji. Vedno in obvezno, brez izjeme. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2007 13:15:11   
Anonimen
Koliko časa za krvavitvijo pa dobiš menstruacijo? Mogoče je pa krvavitev, ki nastopi pri ovulacji? Nekatere imajo menda to čisto vsak mesec. Sploh zato bi mogoče pasalo skupaj, ker praviš, da pred tem nastopi sluz. Kaj pa če bi si malo za hec začela BT merit, da boš vidla kaj dogaja. Menstruacija naj bi nastopila 12 do 16 dni po ovulaciji. Vedno in obvezno, brez izjeme.

Ja vedno se pojavi sredi ciklusa med dvema M. Npr. prejšnji mesec je prišla 32 dan....15 dan je bila vmesna krvavitev. Najprej je tista sluz, pa malo večjo potrebo čutim po aktivnosti, nato nastopi ta user posted image . Traja pa ene dva dni. Vmes mi seveda nič ne paše ker me malo boli trebuh in taka napeta sem.  Sej krvi je malo, rabim dnevni vložek pa še tega menjam zaradi higiene ne ker bi bil napojen. Mene samo skrbi da je kaj narobe z mano in da zato ne morem zanositi?user posted image  Kakšne preiskave pa naj bi mi ginekologinja predlagala? Pregled krvi ali kaj?

P.S. Se opravičuje za anonimnost, samo mi je nerodno javno pisati.

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2007 15:21:43   
tinkamiška
To pa res zgleda kot ovulacijska krvavitev. Jst sem jo mela samo 1x, drugače je pa nimam.

Poskusi se ne ubadat z tem kakšne preiskave lakho sledijo ker je lahko vse vredu, tudi če 7 mesecev ne rata. Da je izpolnjenih tistih 25% možnosti zauser posted image v vsakem ciklusu, je res loterija. Enim rata takoj, drugi pa malo dlje čakamo...

Misim, da je prvi pregled, ki sledi po enem letu neuspešne zanositve, pregled partnerjevih plavalčkov, če se že prej ne pokaže kakšna nepravilnost pri tebi...

Zato še malo počakaj in ne misli na najslabšeuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?