|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za pomoč!
12.12.2005 8:36:32   
mami22
A mi zna katera povedati, ali sem ali nisem user posted image ? Namreč, zadnjo menstruacijo sem imela 10.11., zdaj bi jo morala dobiti 08.12. ampak je nisem. Delala sem že 4x test pa mi vedno pokaže negativno. Zdaj pa imam od sobote zvečer (10.12.) rahel rjavkast izcedek - samo ko grem na stranišče (voda je sicer čista, na koncu pa priteče ta izcedek). Kaj to pomeni?
Ponavadi sem dobila ta izcedek pred menstruacijo, vendar sem že pol dneva kasneje imela močno menstruacijo, zdaj pa tega ni. Sploh ne vem več kaj naj to pomeni.  Ali naj pokličem svojo G?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za pomoč!
12.12.2005 8:40:09   
Sulfinija
No tudi jaz sem bila bila noseča in zadnjo M sem imela 2.10.in torej novembra na dan M se je prikazal rjav izcedek in je trajal dva dni,nato pa krvi ni bilo sem delala teste in so bili pozitvni.Sem šla h G vendar sem v 8t5d doživela spontani splav.
Naredi še en test,če pa tečke M še vedno ne bo pa je najbolje,da greš k svoji G in ti ona vso zadevo preveri.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mami22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2005 8:44:21   
mami22
Hvala za tvoj odgovor. Najraje bi kar poklicala svojo G, pa ne vem a me bo resno jemala.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2005 8:49:36   
minaja
Draga mami22, žal ti težko svetujemo preko pošte. Upajmo skupaj, da si user posted image , vendar bo to lahko potrdil le test (skoraj bi že mogel, ne? a se ti je vsaj rahla črtica pojavila? če ne, bo najbrž menstruacija vsak čas tu). Pa mogoče poslušaj svoje občutke, jaz sem v obeh nosečnostih, še pred testom vedela, da je to to (ne smeš pa se lagati sama sebi user posted image ). Lahko da so tudi samo živčki in velika želja po user posted image . Sprosti se in raje ne pričakuj preveč od same sebe. Sedaj ne moreš itak nič več narediti, če si si, sicer pa se lepo sproščeno imejta ta december s partnerjem in zagotovo bo ratalo, prej ali slej. Držim pesti in srečno!!

(odgovor članu mami22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2005 10:28:44   
KODA
Poskusi narediti še kakšen test.Ali pa pojdi v lab.dat kri za ß-hcg.
Držim pesti.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu minaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2005 10:39:54   
ur+sa
jesm sem 2 M nazaj, tudi dva al tri dni prej imela rjavkast izcedek, pa sem sla h G in mi nic pametnega povedala..... rekla, je nj pocakam, ce dobim M ali pa je to to...
pa sem poj res cez tri dni dobila M..

no upajmo, da si user posted image ... jest ti samo mojo stran povemuser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......