|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za pomoč!!!
25.10.2004 14:38:35   
Sulfinija
Pozdravljene punce!

Res dolgo nisem pisala spet na forum vendar sem sedaj vseeno odločila,da vas vprsašm za nasvet.
Včeraj bi morala priti k meni na obisk nepričakovana packa :hudicek:,vendar sedaj je ni in nič izcedka sploh ne duha in ne sluha.Se pa mi je pojavil en problemček.:hudicek: ni opažam pa ogromno sluzi takšne kot jo imam med ovulacijo,cele kepe.Mi lahkos vetujete kaj si mislite ve o tej zadevi,vendar me že špika v jajčnikih vendar me pred nobeno :hudicek: ni,saj imam povsem neboleče.Prosim vas za nasvet?Bi lahjko bil to kakšne znak o težko ptričakovani :duda:?

Lep sončen pozdravček vsem in kmalu pričakujem vaše nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prosim za pomoč!!!
25.10.2004 15:01:06   
KIRA
mojca, žal mi je vendar dvomim. včasih se pač sluznica na maternični steni razkraja in pride ven...jaz imam pri menstruaciji vedno najprej sluzast, potem pa rdečkast-rjavkast izcedek, predno začnem krvavet. ampak so moje zelo boleče, zato pa trajajo samo po 4,5 dni.
če pa si prepričana, da je tokrat drugače, pa ti priporočam, da sprobaš clearblue test. da si ne boš po neotrebnem delala skrbi...

LP

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prosim za pomoč!!!
25.10.2004 15:04:56   
saba
jaz sem tudi nekaj dni pred M. imela močan beli tok. Potem pa M. ni bilo in je CB pokazal :modri::modri:

srečno, pa test čim prej naredi

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prosim za pomoč!!!
25.10.2004 15:09:43   
Joeline
Veš kaj mojca9000 meni se tudi beli tok pojavlja v večji meri kot ponavadi tako da sem malo skeptična če je tudi pri nas morda kaj novega.

pa sporoči kako je.
Ma kaj prsa te prav nič ne bolojo. Mene bolijo bradavičke če jih primem.

bomo vidli kako bo

J.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prosim za pomoč!!!
25.10.2004 15:27:32   
kimi
Joeline in mojca tudi jaz sem imela v:nosecka: več izcedka. Hitro v lekarno če vam zamuja M in držimo pesti. Potem pa povejte vsele novičke

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prosim za pomoč!!!
25.10.2004 16:13:12   
mmela
Upam da bosta obe :nosecka:. Če pa ne zdaj pa malo kasneje! Držim pesti.
Marjeta

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prosim za pomoč!!!
25.10.2004 21:35:15   
Pia73
Drage negotove deklice!:metulj:

Brž po testek v lekarno in nejasnosti bodo razjasneje,... Po znakih drugih je namreč težko presodit ali si noseč ali ne,.....

LP Pia73

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!