ThinkPink
|
Mi smo bili lani v hotelu, ko je bila stara 10,5m. Imeli smo polni penzion, torej zajtrk, kosilo in večerjo smo imeli zagotovljeno, za vmesne obroke sem kupila sadje, jogurte,.. Je pa bilo tako: zajtrk je pupa pojedla v restavraciji (čokolino ali pa kruhec z marmelado, kruhec in sirček, hrenovke, izbira je bila ogromna ipd). Malico smo imeli na plaži - sadje, kosilo v hot. restavraciji - spet ogromno izbire, primerno tudi za majhne, drugo malico smo imeli kakšen jogurt, za večerjo sem ji v hot. sobi pripravila žitno kašico, potem pa je še z nama včasih kaj pojedla v restavraciji, npt. malo juhice. Edino kar je bilo malce moteče, je bilo, da se je večerja začela "komaj" ob 19.00 in je naša bila že kar zaspana, tako da sva jedla bolj izmenično. Npr. en dan je sem jaz pazila na tamalo, med tem je moj na hitro pojedel in potem malo peljal gor, jaz pa sem se prepustila gurmanskim užitkom. In obratno. Načeloma nismo imeli težav, saj ko še ne hodijo, jih daš v stolček, malo papca, potem jo zamotiš s kakšno igračko in se naješ v miru. Me je za letos bolj strah, ko bo že skakala naokoli. Bomo pa spet izmenično jedli, saj enkrat bo bolje... S sabo smo imeli: 2 žitni kašici, 1. adaptirano mleko, grelnik vode. Stekleničk nismo sterilizirali. Uporabljali smo ustekleničeno vodo. Nič kaj komplicirali. Lepo se imejte.
|