|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za pomoč - počitnice v hotelu
10.2.2009 19:24:46   
anais13
Letos gremo prvič na morje z dojenčkom (star bo 8 mesecev) in bi radi šli v hotel. Bi prosila vse, ki ste že bili z dojenčkom v hotelu, kako to funkcionira?? Nočem preveč komplicirat, me pa vseeno zanima, kje ste sterilizirali stekleničke?
Razmišljam, da bi si s sabo vzela grelnik vode pa kakšen kuhalnik, da na hitro kakšen obrok pripravim. Seveda bi nam prav prišel kakšen mini bar, kamor bi dala kakšen sok pa kašico.
Vsak nasvet mi bo prišel prav. Hvala že vnaprej ;)

Aja pa morda še kakšen predlog hotela, ki je prijazen družinam, lahko otok oz. vse do Splita pride v poštev. Hvala ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za pomoč - počitnice v hotelu
10.2.2009 19:26:33   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: anais13
Nočem preveč komplicirat, me pa vseeno zanima, kje ste sterilizirali stekleničke?

Nismo jih sterilizirali. Oprali smo jih z vročo vodo. Otrok je preživel. user posted image
Seveda bi nam prav prišel kakšen mini bar, kamor bi dala kakšen sok pa kašico.

Mi smo jih dali kar v hladilnik. user posted image

(odgovor članu anais13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2009 19:28:06   
rija
Mi smo od 4 mesecev naprej letovali v hotelu in je bilo vedno vse ok.

Pri osmih mu ti še stekleničke sterilizirašuser posted image  Mi smo bili ravno na dopolnjenih 8 mescev, pa je imel mleko, pripravljeno iz mullerja, samo za zvečer....ostale obroke pa normalne, kar je pač bilo na voljo.....

Mleko smo mu dajali na sobni temperaturi, smo sicer vzeli zraven vso mašinerijo, vendar je lepo ostala v avtu....

...vox populi...

(odgovor članu anais13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2009 20:02:51   
anais13
Pri osmih mu ti še stekleničke steriliziraš

Julija bo šele star 8 mes, sicer mu tud zdej ne steriliziram flaške po vsakem hranjenju, mu tudi z vročo vodo operem ;)
Skratka ne bo noben bav bav, lačen itak ne bo user posted image takrat bo že na gosti hrani.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2009 20:20:55   
staši
Jaz sem tudi s tako mjhnimi bila v hotelu in v AP ,nikoli ni bilo problema če je bilo kaj za pogret al pa za skuhat ,tudi v hladilnik so mi spravli če je bilo treba.
Stekleničk  jima nisem sterilizirala-dala po vročo vodo nikoli jima ni nič bilo.
Dobre iskušnje in brez skrbi!

(odgovor članu anais13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2009 9:43:10   
Anonimen
Mi smo bili v hotelu v Puli,ko je bil sin star 9 mesecev.Nobenih problemov.Hladilnik je bil v sobi,jedel je že itak vse,mali koharček sem pa imela s sabo,da sem zvečer,preden je šel spat zagrela mleko.To je pa tud vse.Prežvel brez problemov.
Smo pa lani mislili iti v hotel z hčerko,ki je bila stara takrat 2,5 meseca,pa smo si premislili.Pa mi je še zdej žal(potem smo šli v apartma),ker je bila ful pridkana.Tak da,pojdite,sigurno se boste imeli fajn,ti si boš pa malo od kuhanja in pospravljanja odpočila.user posted image

(odgovor članu staši)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.2.2009 15:16:11   
anais13
Žanka - v katerem hotelu pa ste to bili v Puli?

Ja tko kot si napisala, da se malo spočijem od kuhanja in pospravljanja...smo bili sedaj 2 leti zapored v app pa še brez otročka in je kr mal smotan, skoz študirat kaj skuhat pa pol pomivanje posode user posted image skratka ni ravno dopust, da daš noge v luft če si v app (ja edino, če kdo drug kuha pa pospravlja ;) zato pa gremo kar lepo v hotel, bomo mal na komot..hehe, 1x na let pa smo lahko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.2.2009 15:33:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anais13

Žanka - v katerem hotelu pa ste to bili v Puli?

Ja tko kot si napisala, da se malo spočijem od kuhanja in pospravljanja...smo bili sedaj 2 leti zapored v app pa še brez otročka in je kr mal smotan, skoz študirat kaj skuhat pa pol pomivanje posode user posted image skratka ni ravno dopust, da daš noge v luft če si v app (ja edino, če kdo drug kuha pa pospravlja ;) zato pa gremo kar lepo v hotel, bomo mal na komot..hehe, 1x na let pa smo lahko user posted image

Mi smo bili v hotelu Histria.Res fajn hotel,tudi okolica je lepa,mesto Pula je blizu,mismo v mesto šli kr z busom.Smo voziček naložl pa je blo.Mal se pozanimi,je pa še v Umagu tudi fajn.Tam smo bili pa lani med zimskimi počitnicami,pa je tudi veliko igral za otroke,lepe potke za vozičkat.Hotel se pa imenuje Sol Umag.Kr hotel si prvošte,je res bolj kamot dopust.Mi smo lani šli potem v apartma,sam je HB šla moja mami zram,nam je bila za kuharcouser posted image

(odgovor članu anais13)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2009 9:20:21   
liliana
Mi smo bili prvič v hotelu, ko je imela 4 mesece......stekleničke smo oprali samo z vročo vodo, imela sem sicer s sabo grelnik vendar ga nisem nič uporabljala, sem dejala mleko na sobni temperaturi....zdaj, ko pa je že malo večja pa shranjujemo določeno hrano v hladilniku, določeno pa na mizi......kuhalnika pa nikoli nisem nosila s sabo v hotel......

(odgovor članu anais13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2009 10:16:05   
loncica
Ko je bil star osem mesecev smo šli na potovanje po Evropi. S sabo sem vzela toliko stekleničk, da jih nisem nič prala. S sabo sem vzela vodo Humana, da sem jo samo pogrela v grelcu za stekleničke. Za tisti teden je večinoma za kosilo jedel Hipp kašice, ki sem jih v greklcu pogrela ali v hotelu ali v gostilni. Zdaj bo veliko lažje, ker je to kar jemo mi.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2009 10:23:43   
muška
mi smo bili v hotelu z malim med prvomajskimi in je bilo obupno! Ure s hranjenjen in spanjem nam nikakor niso šle skupaj, tako da smo potem po sili nekaj kombinirali - posledično bili vsi nervozni. Mali je itak bil slab jedec, ampak recimo da je pojedel kaj je mislil, potem pa adijo konec sedenja, akcija. Z možem sva potem dostikrat hodila ločeno jest user posted image , da sva se vsaj na tak način v miru najedla, čeprav je bilo vse skupaj šit.   Hodimo zdaj edino v prikolico, ali apartma, za v hotel še nekaj časa nismo user posted image user posted image  

Aja pa bili smo še 1x prej , takrat je bil star 6 mesecev, seveda spet ločeno v jedilnico, ker je mali ni prenašal in se je drl tam ko jesihar, tak da sva zgledala kot da sva ločena ali samska user posted image  . ma bedno je bilo vse skupaj

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2009 10:49:57   
staši
  user posted image Otroci pač ,kaj hočemo ,sej tudi odrasli smo tečni pa včasih to tečnobo prenesemo na njih.
Če ima človek slabe iskušnje z takimi dogodki potem te je malo strah al bo glih vsak dopust tak al kaj ,pa sej tako hitro zrastejo da bomo kar kmalu hodili sami z partnerji na dopust... 

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2009 10:53:21   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: staši

user posted image Otroci pač ,kaj hočemo ,sej tudi odrasli smo tečni pa včasih to tečnobo prenesemo na njih.
Če ima človek slabe iskušnje z takimi dogodki potem te je malo strah al bo glih vsak dopust tak al kaj ,pa sej tako hitro zrastejo da bomo kar kmalu hodili sami z partnerji na dopust... 

nikakor me ni strah, da bo vsak dopust tak, ampak dokler malo ne zrasteta, pač ne bomo hodili v hotel, ker želim tisti obrok hrane pojest v miru! In če vidim, da norita, ko gremo v lokal kaj pojest (pa magari pico ali nagece in ponfri,....), mi je jasno da bosta v hotelski restavraciji tudi.  Sta pa za norenje vedno fit , ker tudi po celodnevni smuki, ko vsi dol pademo ona dva zganjata akcijo

In nihče zaradi tega, ker ne hodimo v hotel ne čuti pomanjkanja user posted image

< Sporočilo je popravil muška -- 12.2.2009 10:54:25 >

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.2.2009 21:01:53   
ThinkPink
Mi smo bili lani v hotelu, ko je bila stara 10,5m. Imeli smo polni penzion, torej zajtrk, kosilo in večerjo smo imeli zagotovljeno, za vmesne obroke sem kupila sadje, jogurte,.. Je pa bilo tako: zajtrk je pupa pojedla v restavraciji (čokolino ali pa kruhec z marmelado, kruhec in sirček, hrenovke,  izbira je bila ogromna ipd). Malico smo imeli na plaži - sadje, kosilo v hot. restavraciji - spet ogromno izbire, primerno tudi za majhne, drugo malico smo imeli kakšen jogurt, za večerjo sem ji v hot. sobi pripravila žitno kašico, potem pa je še z nama včasih kaj pojedla v restavraciji, npt. malo juhice. Edino kar je bilo malce moteče, je bilo, da se je večerja začela "komaj" ob 19.00 in je naša bila že kar zaspana, tako da sva jedla bolj izmenično. Npr. en dan je sem jaz pazila na tamalo, med tem je moj na hitro pojedel in potem malo peljal gor, jaz pa sem se prepustila gurmanskim užitkom. In obratno. Načeloma nismo imeli težav, saj ko še ne hodijo, jih daš v stolček, malo papca, potem jo zamotiš s kakšno igračko in se naješ v miru. Me je za letos bolj strah, ko bo že skakala naokoli. Bomo pa spet izmenično jedli, saj enkrat bo bolje...

S sabo smo imeli: 2 žitni kašici, 1. adaptirano mleko, grelnik vode. Stekleničk nismo sterilizirali. Uporabljali smo ustekleničeno vodo. Nič kaj komplicirali.

Lepo se imejte.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.2.2009 21:09:46   
saskija
če greš v malo boljši hotel in imaš AI ti vse pripravijo, imajo tudi mini bar za otroke, stolčke za hranjenje za otroke, previjalnice, sobe za doječe matere ob restavraciji... če odšteješ malo več se v resnici spočiješ, ne potrebuješ ničesar od doma vse te čaka kar tamuser posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?