Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prosim za nasvet - Bruhanje za znoret 4.1.2005 11:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to sem pa že slišala, da tele FE tablete naredijo živ masaker. Sploh na tešče. Nič hudega, samo probaj res še kaj pojest, če se da, bo prej minilo, če pa ne, bo pa tudi. Pa nič več tega na tešče! Joj božica... :(( Drži se Meta
|
|
|
|
Prosim za nasvet - Bruhanje za znoret 4.1.2005 11:13:03
|
|
|
|
ANJA5
|
Popila sem tisto navadno šumečo tableto z okusom črnega ribeza. Pa tud prej sem jo že, ampak tole zdele je pa grozn !!! Se držim...komi.... Anja
|
|
|
|
Prosim za nasvet - Bruhanje za znoret 4.1.2005 13:58:39
|
|
|
|
MAGGY
|
Mogoče en nasvet glede uživanja železovih tablet oziroma uživanja vitaminov nasploh. Men je ginekologinja predlagala, da jemljem UNICAP M tablete, ki imajo vse vitamine, ker je sicer količina kalcija majhna, pa pijem še cedevito s kalcijem. Zaradi teh tablet mi ni čisto nič slabo, res pa, da jih jem popoldne, po hrani. Vendar z njimi ne pretiravam, ker je zdravnica rekla, da če ješ vse od sadja do zelenjave, piješ mleko itd.... zagotoviš telesu dovolj vsega. Zelim ti, da se tvoje težave čimprej končajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
GHdejziKoliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?1 (
25%)
2 (
26%)
3 (
32%)
4 (
7%)
5 (
11%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!