Gina
|
Meni zdaj nekaj ni jasno...a ona je sicer fajn, mislim, če si drugače zadovoljna z njo? Kaj pa vem, če bi se meni ljubilo mulit. Moraš mislit na to, kaj želiš doseči. Jaz gledam tako, če bi se jaz morala "držat na nekoga", bi mi to pobralo veliko energije. Potem bi jaz morala razmišljat o tem in jaz bi morala na silo ne odpustit, se pravi bi bila jaz s tega vidika sama na slabšem, če rečem drugače, kaznovana. Če pa se jaz ne držim, pa s tem sebi naredim uslugo. Vendar hkrati povem, da sem tisto, kar sem rekla, resno mislila. Se pravi, jaz bi se obnašala čisto normalno in bi ji rekla. Draga ****, meni je zelo žal, če se muliš in če te je prizadelo. Želela si, da ti povem po pravici. In sem ti. S tem nisem mislila, da si ti slaba, še vedno zelo cenim to in to in to in to in to (naštej konkretno, kaj ti je fajn pri njej), vendar mi še zmeraj tisto, kar sem ti rekla ni fajn. Lahko se muliš še en mesec ali eno leto, če hočeš, ampak je brez pomena. Ker se boš samo slabo počutila ves ta čas, pa še dodatno se boš kaznovala, ker ne boš videla vnuka, ki ti veliko pomeni, jaz bom pa normalno živela naprej, ker si ne mislim zaradi tega sivih las delat. Jaz te imam rada, čeprav mi še vedno ni všeč, da to stvar (povedano) počneš. Obstaja pa še druga možnost. Lahko nisem več odkrita s tabo in ti začnem lagati. Bi to rada?
|