Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim za nasvet, predlog,.... 23.1.2006 1:00:27
|
|
|
|
mamči
|
Jaz bi (če je možno) pustila doma v varnih rokah.
|
|
|
|
RE: Prosim za nasvet, predlog,.... 23.1.2006 6:18:00
|
|
|
|
Naty_ka
|
Če jo imata komu pustiti, potem izkoristita priložnost in se odpravita malo ven brez nje. Vajini pikici ne bo nič manjkalo. Tudi mi imamo dva meseca starega sončka, in z atijem bi z veseljem šla kam ven, pa žal ni nikogar ki bi ga med tem časom pazil. Tako da, kar veselo ven.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Prosim za nasvet, predlog,.... 23.1.2006 10:11:57
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz na večerne zabave nisem hodila tako dolgo, dokler mi otrok ni sam zaspal in ga nisem več dojila(do nekje 4meseca pri drugem in pri prvem do ca 6 meseca). Zraven otroka nisem hotela jemati, ker se mi je zdelo prebučno, pa še njegov "ritem" bi zmešala. Če že misliš iti, potem je bolje, da otročka pustiš doma pri babici ali komu drugemu.
|
|
RE: Prosim za nasvet, predlog,.... 23.1.2006 11:16:34
|
|
|
|
bombonček
|
Če imta možnost varstva jo pustita doma vidva pa le malo uživajta.
|
|
|
|
RE: Prosim za nasvet, predlog,.... 23.1.2006 11:24:13
|
|
|
|
Katrin
|
Odvisno, kakšne vrste zabave je. Mogoče je res bolje, če jo pustiš v varstvu. No, mi smo pri dveh mesecih šli na piknik (maj), zvečer pa smo dali spat v hišo in ni bilo nobenih problemov (je spala celo noč). Ne vem, kakšne navade ima vajina ; če veš, da jo boš lahko dala spat in da bo mir, potem jo lahko vzameta tudi s seboj. Lp
|
|
RE: Prosim za nasvet, predlog,.... 23.1.2006 11:31:48
|
|
|
|
CIPRESA
|
Tudi jaz sem mnenja da je to čisto odvisno od tega ali jo še dojiš in kakšne navade ima glede spanja. Druga stvar pa tudi jaz mislim da je jemanje otroka na kako sploh večerno zabavo brez smisla, otrok ima svoj ritem in s tem bi ga gotovo zmešala, tudi od tega nebo imelo malo bitijce prav nič lahko postane kvečjemu še bolj razdražljiva. Če imata možnost kakšnega varstva mislim da bi bilo bolje.
|
|
RE: Prosim za nasvet, predlog,.... 23.1.2006 11:40:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela na svoji poroki v gosteh starsa z dvomesecnim otrokom. Ko sem slisala, da prideta sem bila kar malo sokirana. Pa ti povem, da ni bilo nobenega problema sploh. Med tem ko svojega otroka ne bi peljala, ker je bil pri kaksnih bolj glasnih zadevah in daljsih voznjah potem naslednji dan precej siten ali pa je zvecer slabo zaspal. Predlagam, da se orientiras na dosedanje izkusnje. Jaz ti predlagam, da gres, ce bos videla, da ne gre lahko se vedno prej zapustis zabavo. Meni se zdi v redu, da gres malo med ljudi. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?