Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim za nasvet-informacijo 28.10.2009 9:46:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mah, tega imaš ful, malo poguglaj. Ali pošiljaš znotraj SLO ali kam v tujino, koliko je težek paket oz. ali gre za večje dimenzije? Tule imaš nekaj, kar dobiš v SLO: http://www.google.si/search?hl=sl&q=dostava+paketov+po+sloveniji&meta=&aq=f&oq= Sicer pa imaš na voljo UPS, DHL, TNT, FEDEX, GLS, ....
|
|
RE: Prosim za nasvet-informacijo 28.10.2009 9:52:14
|
|
|
|
Fleka
|
Hvala za informacijo.Prvič se odločam za tako pošiljanje.
|
|
RE: Prosim za nasvet-informacijo 28.10.2009 12:08:29
|
|
|
|
Nika v službi
|
Fleka, ni blema. Me pa še vedno kar malce preseneti, da nekdo najprej - preden kakor koli posrfa po internetu - vpraša na kak forum... Ne leti zgolj nate in ne zameri, prosim, ampak meni je nekako logično, da najprej sama poskušam dobiti info na netu, potem pa, če mi kaj konkretneje ni jasno, vprašam na forum. Samo to. Sicer pa obilo uspeha pri pošiljanju.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?