bubyca
|
Pozdravljene punce! S fantom že četrti mesec delava na naraščaju, kar ni nič tragičnega, da takoj povem. SE pa vmes nisem nič oglašala, ker se enostavno nisem konstantno želela obremenjevati z vprašanjem "sem ali nisem". No, ta mesec pa mi jo je moja M rahlo zagodla. NAj razložim - vnaprej se opravičujem za dolžino posta, ampak zadeve enostavno ne morem na kratko opisati. NO, zadnjo M sem imela 15. 8., vedno pa se začne z rjavim izcedkom. Ta mesec pa se mi je v sredo 13. 9. pojavil rdeč e-roza izcedek (sem mislila, da je M), ki je trajal le dan in pol (moje M so drugače precej obilne, vsaj prva dva dni, trajajo pa tudi po več kot en teden). Sem si mislila, da se bo čez kakšen dan vlilo, pa se mi ni. V ponedeljek zvečer sem delala Viola test, ki pa je pokazal -. OK, sem si mislil, da me pač malo zafrkava. In potem celi teen nič, vse do danes, ko se je zopet pokazal roza izcedek, ki pa je že izginil. Naj povem še to, da me prsa nenormalno bolijo. Zdaj res več ne vem, kaj naj si mislim. Ali me M ta mesec enostavno zafrkava, ali naj mogoče naredim še en test (če sem iskrena, nimam jajc, ker me je enostavno strah, kaj bo pokazal), ali pa sem mogoče noseča, pa ti izcedki kažejo na splav??? Prosim vas za kakršenkoli nasvet, ker sama nisem več dovolj pametna. Non stop sem na WC-ju, čekiram stanje "tam spodaj" in se živciram. Hvala vsem ki se vam bo dalo prebrati ta roman. LP, Bubyca.
|