|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za mnenje
28.2.2008 12:43:13   
_Beky_
Zivjo punce!Imam eno vprasanje,in sicer te mere ploda me zanimajo ce so vredu,mislim,ce je to ok za te tedne,te mere so od 5.2.do sedaj nisem imela casa pisati niti vprasati saj sem non stop delala zato bi prosila ce mi to razlozite hvala v naprej:Z.m.12.12.07    Grav 7 6/7 V uterusu ziv plod CRL 6,4mm 6 3/7 no to je to naslednji pregled pa imam 18.3. Se to bi vas prosila ce bi mi potrdili moje misljenje in sicer da se do sedaj noseca 11 t.Hvala vam v naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za mnenje
28.2.2008 13:36:24   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: _Beky_

Zivjo punce!Imam eno vprasanje,in sicer te mere ploda me zanimajo ce so vredu,mislim,ce je to ok za te tedne,te mere so od 5.2.do sedaj nisem imela casa pisati niti vprasati saj sem non stop delala zato bi prosila ce mi to razlozite hvala v naprej:Z.m.12.12.07 - To je datum zadnje menstruacije  
Grav 7 6/7 plod naj bi bil star 7 tednov in 6 dni V uterusu ziv plod
CRL 6,4mm  velikost ploda je 6,4 mm
6 3/7 po moje to pomeni, da je po UZ plod 6 tednov in 3 dni, torej je prišlo do zanositve kasneje
no to je to naslednji pregled pa imam 18.3. Se to bi vas prosila ce bi mi potrdili moje misljenje in sicer da se do sedaj noseca 11 t.Hvala vam v naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?