Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim za mnenje-biopsija ali punkcija 1.5.2008 19:38:05
|
|
|
|
Nila
|
Hay Luna 28! Midva sva enak primer kot vidva... Bila sva 4 postopke pri Rešu , 2 krat je Reš delal biopsijo mojemu možu (levo in desno modo). Vsi postopki so bili neuspešni. Samo v razmislek bi ti rada povedala , da sva sedaj v Ljubljani pri dr. Drobniču , da je dr. Drobnič delal 3.biopsijo mojemu možu ter da žal ni našel nič. Obrazložil nama je vse detajle tega postopka kar pri dr.Rešu sploh nisva bila deležna.Sem zelo razočarana nad Rešem ker nama ni povedal da ko enkrat prerežeš moda je konec za vnaprej...Občutek imam da je velik zaslužkar in sem prepričana da dela marsikaj narobe. Lahko bi dal meni večjo stimulacijo da bi pridobili več jajčec pri meni pa mi ne bi bilo treba 4 krat trpeti in plačevati 2 krat (čez 2000 eur). 4 postopki so itak na socialno. V Ljubljani sploh ne moreš plačat dokler ne porabiš vseh 4 .Poleg tega so zelo korektni ,prijazni vse ti razložijo in še nekaj...sploh ni toliko za čakat . Če pomislim da sem sicer pri rešu prišla takoj na vrsto , sem pa po drugi strani zabila eno leto pri zdravniku ki mi je zašuštral moža ,meni pa v vseh 4 postopkih ni vzel niti krvi ...halo???Mene je ta šola drago prišla ,upam da bom na ta račun to komu prihranila. Moja znanka je prišla k Rešu z vsemi izvidi iz bolnice tj .da lahko pri njenem možu pridobijo celice s punkcijo ,pa mu je vseeno delal biopsijo...Ne vem zakaj.Seveda jima ni uspelo .Toliko o tem ...
|
|
|
|
RE: Prosim za mnenje-biopsija ali punkcija 4.5.2008 13:39:43
|
|
|
|
miny5
|
Nila in Luna, zdravo! Všeč mi je, da sem našla to temo, kajti tudi moj partner in jaz sva na istem- ugotovili so mu namreč azoospermijo in sva se pred tremi tedni naročila pri dr. Rešu. Ko sva se odločala sva imela pred sabo le misel na čimprejšnji postopek, saj naju leta že kar pošteno preganjajo ( jaz 33, on 36), po drugi strani pa želiva, da čimprej zveva, ali sploh imava kakšno možnost, da narediva najinega skupnega otročička. Če ne bo šlo, potem itak pride na vrsto GK ali pa tujina. V torek greva na prvi pregled in to, kar piše Nila me je rahlo zmedlo. Res neverjetno, da ni dal napravit nobenih hormonskih preiskav. Luna, kako pa sta vidva prila do hormonskih testov? A vaju je dr Reš poslal? Prosila bi vaju, če mi lahko pojasnita, kako izgleda prvi pregled pri njemu. Ali že dela kakšne preiskave ali je samo pogovor? Nila, kako pa sta bili uspešni biopsiji pri tvojem dragemu? Kako dolgo se čaka na postopek in kaj si ti dobila za stiulacijo? A si med jemanjem zdravil imela vsaj UZ? Kaj si mislila s tem, da so bili vsi trije postopki neuspešni? To, da ni našel semenčic ali da sama oploditev ni uspela? Prosila bi te tudi, da napišeš, kakšna je bistvena razlika med punkcijo in biopsijo ter kaj si mislila s tem, da ti je zdravnik moža zašuštral? Kakšne trajne posledice pa ima biopsija? Luna, kakšen pa je vajin status pri dr Rešu- a sta samoplačnika ali preko napotnice? Vnaprej hvala za vsakršen odgovor in upam, da bom lahko nekoč v bližnji prihodnosti zelo pozitivno pisala o dr Rešu- moj dragi ga je preimenoval v dr. Rešitelj. Lep dan vsem!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?