Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim za glasove- sanjska poroka 15.7.2012 9:34:46
|
|
|
|
alda
|
oj! Res sta fajna in bi glasovala za vaju, ampak res ne vem kako. Članek prebrala, pogledala slikice bdw: hčerka je pravi bombonček kje pa je gumb za glasovovanje pa ne najdem
|
|
RE: Prosim za glasove- sanjska poroka 15.7.2012 11:24:24
|
|
|
|
MioBambino
|
Prilepi link za glasovanje, pa vama še jaz dan glas.
|
|
|
|
RE: Prosim za glasove- sanjska poroka 15.7.2012 12:03:48
|
|
|
|
tinncyka
|
alda - hvala za komplimente saj sem dala link ... evo ga dam še 1x odspodaj na koncu članka o naju so zvezdice in je treba tam kliknit nanje zraven njih piše oceni evo link: http://zadovoljna.si/clanek/sanjska_poroka_pari/martina-esih-in-miran-senica.html pa hvala še 1x
|
|
RE: Prosim za glasove- sanjska poroka 15.7.2012 13:18:22
|
|
|
|
alda
|
evo oddala 5zvezdic!! A se da večkrat al sam enkrat?
|
|
RE: Prosim za glasove- sanjska poroka 15.7.2012 14:06:46
|
|
|
|
tinncyka
|
hvala!! ja na dan se da samo 1x iz enega računalnika oz. telefona. glasuje se pa lahko vsaki dan.
|
|
RE: Prosim za glasove- sanjska poroka 15.7.2012 21:28:46
|
|
|
|
tamiflu
|
Maš moj glas :)
|
|
|
|
RE: Prosim za glasove- sanjska poroka 15.7.2012 21:46:32
|
|
|
|
Pikica5
|
Pozdravček, še jaz bi se pridružila. Bi prosila za kakšen glasek, pri nas tudi še dolgo nebo poročnega dne, ker z tremi otroki, delanjem stanovanja enostavno ne uspema prišparati nič, če pa že kaj pa je stalno nekaj, da itak nič ni. http://zadovoljna.si/rubrika/sanjska_poroka_pari#3 sva pa Milena Kodrič in Peter Koren, glasuješ kar pri slikici, prijaviš pa se lahko preko FB prijava ali gmail. Za vsak glas prisrčna hvala. Želim vam lep večer pa brez zamere.
|
|
RE: Prosim za glasove- sanjska poroka 15.7.2012 21:56:49
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Zdaj si pa malo v zelje skočila z malo drame, družinsko zgodbo, tremi otroci in brez denarja... ne zdi se mi glih fer. Bi bilo bolj primerno, da si odpreš svojo temo, a ne? Saj TEKMUJETA za isto nagrado? Ali se motim...
|
|
|
|
RE: Prosim za glasove- sanjska poroka 16.7.2012 15:20:32
|
|
|
|
tinncyka
|
ja tekmujeve za isto nagradu sam jaz nisem nič jezna, da je dala svoj link pod "mojo" temo p.s.: sem dala glas tudi tebi Pikica5 ... mogoče nam pa rata ... sam po mojem meni ne bo ratalo ker tisti pari ki so med prvih 10. ima kar veliko glasov ... ma malo zabave pa je le s tem glasovanjem če druga ne bo. Lp
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?