Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 11:53:28
|
|
|
|
pikecpokec
|
Aha, sem že zvedla: baje se nikakor ne sme it v obleki od tistega oblikovalca ki ima modno revijo. Tko da je ta problem rešen. Ostaja pa problem, KAJ za vraga oblečt. Ampak neki bom že pogruntala
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 12:33:13
|
|
|
|
BUŠICA
|
kakšen stil pa imaš?
|
|
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 13:00:45
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA kakšen stil pa imaš? Nikakršen! Ne, resno: moj ''eleganten'' stil so kavbojke, čez pa ena malo lepša tunika. Tko da mislim da bom kr nekje v tej smeri delala
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 13:12:56
|
|
|
|
Jančika_
|
Sem šla gledat v omaro, če bi ti lahko kaj posodila. Eno ful lepo kiklo imam, samo ne vem, če to nosiš . Če hočeš, lahko prideš probat.
|
|
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 14:27:42
|
|
|
|
Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Aha, sem že zvedla: baje se nikakor ne sme it v obleki od tistega oblikovalca ki ima modno revijo. A to zato, da ne konkuriraš manekenkam in bi namesto na oder, vsi tebe gledali? Drugače pa, kakor pravijo: manj je več, zato obleci nekaj čim bolj nevtralnega.
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 15:37:46
|
|
|
|
skuštrana
|
Kolikor jaz gledam (po tv ) tele fensi šmensi modne revije niso gledalci nikoli kaj preveč nobel napravljeni. Pač. čisto normalno, recimo daš ene bolj normalne kavbojke, pa kakšne lepe čevlje in čez kakšna lepša tunika, bluzica..Nekaj pač. Bodi to kar si, pa bo še najboljše Aja, še tole - po moje se ne boš najbolj sproščeno počutila v nečemer česa ne nosiš rada, da pa tam sediš cela uštoglejna in razmišljaš samo o tem kdaj bo čas za it domov in se preoblečt pa ni cilj modne revije..A ne?
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 14.10.2008 15:39:10 >
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 15:47:50
|
|
|
|
rija
|
jaz bi šla v črni tuniki, ozki, črne hlače, ozke, pa štikle pa nek odpiljen dodatek: ali torbica ali nakit.....
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 15:59:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz bi šla v črni tuniki, ozki, črne hlače, ozke, pa štikle pa nek odpiljen dodatek: ali torbica ali nakit.....
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 16:49:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi šla v črni tuniki, ozki, črne hlače, ozke, pa štikle pa nek odpiljen dodatek: ali torbica ali nakit..... Nekaj takega. Ali pa dobre kavbojke namesto hlac. Sicer pa nekaj, v cemer se bos pocutila sprosceno in ne zategnjeno.
|
|
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 18:36:01
|
|
|
|
lelaval
|
jaz bi šla v črni tuniki, ozki, črne hlače, ozke, pa štikle pa nek odpiljen dodatek: ali torbica ali nakit..... S tem res nimaš kaj zgrešit
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 18:40:15
|
|
|
|
pikecpokec
|
Hvala vam za nasvete! Šla bom v kavbojkah in eni tuniki iz Promoda: TALE. V tem se dobr počutim. Pa še na horsa bom lahk šla ne da bi bla cela panična če se bom posvinjala Ma, ne da se mi po štacunah hodit, ni šans! Sam zdej bo pa moj reku: kaj nej pa jst oblečem?
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 18:48:26
|
|
|
|
pajčolanka
|
če maš rada kavbojke si pa kupi ene hude kavbojke, pa ena taka lepa tunika zraven...
|
|
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 14.10.2008 21:56:27
|
|
|
|
3T
|
Upam, da mi pikecpokec ne zameriš, ker bi si sposodila tvojo temo, vendar bi želela vprašati poznavalke jeansa, kje najti dobre kavbojke, jih iščem, pa očitno neuspešno, tako da kakšen namig s katero firmo ste zadovoljne mi bo prav prišel .
|
|
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 15.10.2008 0:10:53
|
|
|
|
barika
|
Hude kavbojke (ozke) pa ene fu**kiš čevlje s petko in tuniko. Ne vem pa kakšno postavo imaš.
|
|
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 15.10.2008 5:40:15
|
|
|
|
pikecpokec
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Hude kavbojke (ozke) pa ene fu**kiš čevlje s petko in tuniko. Ne vem pa kakšno postavo imaš. Majhnaaaaa . Pa suha, hvalabogu (razen šlaufa ki je ostal po porodu in čudežno ( ) noče stran). Bom mal pobrskala po omari, sej kako tuniko še pa mam kje. Kavbojke mi je pa glih šivilja skrajšala. so take hude, ozkeeeee!
|
|
RE: Prosim za en modni nasvet 15.10.2008 7:37:18
|
|
|
|
LoCa
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3T Upam, da mi pikecpokec ne zameriš, ker bi si sposodila tvojo temo, vendar bi želela vprašati poznavalke jeansa, kje najti dobre kavbojke, jih iščem, pa očitno neuspešno, tako da kakšen namig s katero firmo ste zadovoljne mi bo prav prišel . to je pa odvisno od tvoje postave in overall look-a . believe me.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?