PIAF
|
Mojca20, vi še jo vedno nosite, da zaspi pri 10 mesecih? No, poskušala sem tudi zdaj čez dan. Mi je lažje, če delim z vami. Če je katera pripravljena sodelovati z mano in začeti tako uspavati, se lahko poveževa. Utrujen je postal in sem ga dala v posteljico. Logično jok, kričanje, celo mokro glavico je dobil (tako kot včeraj zvečer) in jaz sem bila z njim. Nič mu ni paslo, da ga božam ali kaj...dude ne prakticiram, ker potem pade ven in je spet jok. No, pustila sem ga malo samega, vmes obesila perilo, da je hitreje minilo, šla spet k njemu, mu navlažila ustnice z vodo itd....Trajalo je 40 minut ko je zaspal, ampak je hlipal, bil cel rdeč... Ampak.......spal je le 10 minut! Drugače spi po dve uri. In ker je bil čisto buden, se mi je smejal, sem ga dvignila in odnesla v ležalnik v kuhinjo, kjer se je igral, kot da je spal dve uri. Vmes sem si skuhala kosilo, pa je že začel tečnarit, saj je bil fejst fejst utrujen. Malo me je začela vest pečti, da ubogi otrok pa ja ne bo nič spal čez dan, če ga bom tako uspavala... No, najedla sem se in on je fino zraven jamral. Potem so mu okice že kinkale (ko mu v ležalniku nikoli ne), ampak ker ni navajen tam zaspati, je začel jokat. Vzela sem ga ven, malo pocartala in odnesla v spalnico v posteljico. Zdaj spi...kako dolgo?? Bomo videli... Hvala za nasvete, vem da bi že morala postopati prej, ne komaj pri 5,5 mesecih, ampak bolj prepozno kot nikoli! Piaf
|