Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prosim vse srecke nosecke za VELIKO pomoc 29.11.2010 20:59:19
|
|
|
|
maja\
|
Najprej bi Vas vse lepo pozdravila!!! Ker se se vedno solam bi vas prosila,da mi priskocite na pomoc in odgovorite na vprasanje: Ali se sedaj, ko ste v pricakovanju nameravate oddeleziti katere organizirane telovadbe za nosecnice(ce se nameravate vas lepo prosim ce navedete katere),ali nameravate ohranjati kondicijo doma??? Najlepsa vam hvala vsem ze v naprej. Za tiste,ki se neveste kako boste ohranjale kondicijo ali zaradi tezav nesmete telovaditi napisite samo nevem(tako nebo nihce vedel,ce imate zaplete-RESNICNO upam,da jih nobena nima!!!!)! Zagotavljam vam,da gre ta podatek izkljucno za opravlanje statistikr,namrec izbrala sem si temo sport in nosecnost,saj se sedaj zadeva tudi mene(predvideno,da bomo zibali je 25.6 ),te statistice podatke bodo videli samo moja profesorica in sosolci!!!!
|
|
|
|
RE: Prosim vse srecke nosecke za VELIKO pomoc 29.11.2010 22:09:41
|
|
|
|
butt3rfly
|
hehe, mi bomo pa zibal okoli 23.6. kondicijo bom nabirala doma. mam doma enga 3letnega in enga odraslega otroka (mojga dedca), tak da kake druge telovadbe sploh ne rabim, niti ni časa zanjo
|
|
|
|
RE: Prosim vse srecke nosecke za VELIKO pomoc 30.11.2010 8:09:57
|
|
|
|
Theia
|
No, še ena junijka :) Jaz precej športam in tudi sedaj ne opuščam treningov. Zmanjšala sem teže uteži in intenzivnost (pazim na srčni utrip), sicer pa po občutku. Ko mi je ginekolog predlagal le sprehode, sem vedela, da bo to samo za zraven :))
|
|
|
| Stran: [1] |
Rokпеперутка16Ste rodili pravočasno, pred rokom ali po roku?Pravočasno. (
0%)
Pred rokom. (
60%)
Po roku. (
40%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!