|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim svetujte mi!
5.10.2007 23:34:51   
Pingvinčica*
Na Med Over Net-u sem prebrala, da je Dr. Franjič slab genikolog. Sem v 6-7 tednu nosečnosti in čez 14 dni odpotujem v Maroko in je rekel da je sicer OK ni bil pa ravno zadovoljen, prav tako me ni vprašal ni kako se kaj počutim, .... naj zamenjam ginekologa dokler je čas?
Kaj vi menite naj grem na potovanje? Zamenjam ginekologa?
Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim svetujte mi!
5.10.2007 23:49:49   
Anonimen
Fajn se je pozanimat kakšne razmere so v Maroku. Ena moja znanka je šla v Afriko, pa je spontano splavila (ni vedla, da je user posted image ), ker se je morala cepit za ne vem kolko bolezni že, ki so tam. Ebola, malarija....

Ji je bilo ful hudo,sam ni imela kaj, ko je imela preko študija za it.user posted image Je zdaj ponosna zdravnica.user posted image

(odgovor članu Pingvinčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prosim svetujte mi!
6.10.2007 7:54:21   
zolika
Moyca!

tudi sama imam dr. Franjiča - in sama sem z njim zadovoljna! Če ga vprašaš - tudi odgovori - tako, da...vprašaj ga - pokliči v ambulanto - sestra ti bo povedala kako in kaj...Če pa se boš ti bolje počutila pa ga menjaj!

Sama se odloči!

Bi pa na tvojem mestu še 1x šla v ambulanto - ali pa vsaj pokliči in povej kaj te muči!

(odgovor članu Pingvinčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prosim svetujte mi!
6.10.2007 8:22:50   
scubadiver
Moyca ko sem jaz pred leti potovala v Maroko - nisem bila noseča - sem klicala na zavod za varovanje zdravja in spraševala kakšni so postopki za Maroko. So mi poevdali da obveznega ni nič da je pa zelo priporočljivo cepljenje proti hepatitisu. Po razmisleku sem si kupila samo oglje če bi imeli drisko. Smo imeli srečo, vsi smo prestali brez driske ali česarkoli. Je pa tako. Maroko je GROZLJIVO umazan. Sem bila že v turčiji, egiptu, pa bi v teh dveh državah iz tal jedla v primerjavi z marokom. Recimo primer. Iz tržnice ne odvažajo gnilih stvari. Kar pomeni da je tam kup sadja in zelenjave velik kot kak blok ki gnije dokler pač ne segnije do konca. To tako smrdi, da sem jaz ki imam močen želodec bruhala. Ko smo jedli zunaj, čistega krožnika nisem dobila nikjer. Vse slabo pomito, ogabno, pocasto. Nujno si tudi razkužuj roke. Kupi si sprej Spitaderm in ga ves čas uporabljaj.
Tudi nisem nič previdna v nosečnosti, potujem, hodim okoli, ne sedim doma v vati.SEm hotela it v 7 mesecu na tenerife pa mi G. ni pustila.  Ampak na tvojem mestu bi zamenjala destinacijo.. To je samo moje mnenje po tem, kar sem videla v maroku. če rabiš še kaj pa vprašaj. Tukaj ali pa na ZS...


_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prosim svetujte mi!
6.10.2007 8:28:06   
Estrella*
Da je slab ne morem rečt. Imela sem ga v 1user posted image , je pa zelo kako bi rekla "površen". Zelo na lahko jemlje vsako nosečnico.Mene je do 3 t pred koncem naročal na 1m, potem me je šele na14 dni a sem že rodila. Pri meni je bilo sicer vse OK in ni bilo problema, pozman pa kolegici, ki sta imeli veliko slabšo izkušnjo. Sama sem zamenjala G. Pri vsakem G se najde kakšna slaba izkušnja, saj so zdravniki samo ljudje in se morajo v kritičnih trenutkih zelo na hitro odločit in seveda, da se kdaj tudi zmotijo. Če si ravno ti tista.....ni ravno prijetno. Odločit se moraš sama ali mu dovolj zaupaš. Glede Maroka......jaz sem sicer zelo veliko potovala a Maroko se mi zdi malo kritičen....Jaz ne bi reskirala.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Prosim svetujte mi!
6.10.2007 8:33:13   
benika
Tudi jaz bi se na tvojem mestu odpovedala Maroku. Pojdi raje v Egipt ali Tunizijo, je vse bolj čisto in primerno turizmu. Maroko ti ne bo nikamor ušeluser posted image

Glede G; če bi  ga rada menjala le zaradi tega, ker te ni vprašal po počutju, potem se mi to zdi brezveze. Če je pa še kakšna druga težava pri njem, potem pa naredi tako, kot ti veli zdrava pamet. Zamenjaj ga, če si mnenja, da lahko škoduje tebi in tvoji mali pikici.

Srečno.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Prosim svetujte mi!
6.10.2007 12:24:38   
koala
Glede g, če mu ne zaupaš in nisi zadovoljna z tem kako te je obravnaval že pred nosečnostjo, ga vsekakor zamenjaj, ker smo nosečke pač še bolj občutljive, še posebaj ko gre za zdaravje našega nerojenega otročka.

Glede potovanja, jaz v tako "vprašljivo" državo kot je Maroko v nosečnosti sigurno ne bi šla. Že drugače sem zelooo občutljiva glede higiene, sploh kar se prehrane tiče. Jaz nebi, samo odločitev pa je še vedno tvoja.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Prosim svetujte mi!
7.10.2007 11:18:27   
Pingvinčica*
Hvala za nasvete.
Dr. F. mi je rkel da lahko grem, vendar naj pazim, to se mi je zdelo kot da ga sploh ne zanima. Mislim, da na povedano bom kar menjala G saj če je površen pri meni tega ne bo delal.
Hvala vsem!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Prosim svetujte mi!
7.10.2007 11:24:46   
scubadiver
Moyca a v Maroko boš pa šla?

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Pingvinčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Prosim svetujte mi!
7.10.2007 11:41:01   
butara
moyca, mislim da si vprašanje ginekologu malo narobe zastavila. Noben ginekolog ti ne bo rekel, da naj greš ali pa ne - to je tvoja odločitev in tudi tvoje tveganje!
Zavedati se pač moraš, da je prvo trimesečje tvegano zaradi možnega ss, zadnje trimesečje zaradi možnosti prezgodnjega poroda, drugo trimesečje bi bilo še relativno najbolj ok... ni pa nič gotovega, sploh v nosečnosti ne! Zavedati se moraš, kam greš, kakšna je tam zdravstvena oskrba in kateri dejavniki povečujejo tveganje...pa se na podlagi tega odločiti.
Sama sem šla v 5. mesecu nosečnosti na Kubo, pa svoje ginekologinje prej nisem vparšala, ali naj grem ali ne... Vprašala sem jo le, ali obstajajo kakšni posebni dejavniki, ki bi jih ona izpostavila...
Želim ti dobro odločitev in lepo nosečnost.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Prosim svetujte mi!
7.10.2007 20:06:36   
Pingvinčica*
G bom zamenjala saj sploh ne spim in me to mori cele noči. Maroko pa bom najbrž odpadu. Po pravici povedano se ne sekiram, prva sem jaz in moja pikica.

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Prosim svetujte mi!
10.10.2007 19:15:52   
Pingvinčica*
Spet sem jaz.

Dr. Franjič je ok, sem se prenaglila in ustrašila zlobnih jezikov. Ima ga tudi moja kolegica in pravi da je čisto uredu, ena pa je že rodila in je tudi uredu, tako da ga ne zamenjam. itak pa je vedno tako, vsak ma svoje mnenje. V Marko pa ne grem. Bom pa doma počivala :)
Hvala vsem za nasvete, take ali drugačne.

(odgovor članu Pingvinčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Prosim svetujte mi!
10.10.2007 19:24:56   
scubadiver
MOyca po mojem si se zelo pametno odločila predvsem kar se tiče Maroka. Sej ne bo nikamor pobegnil user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu Pingvinčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Slovenija ima talent
marantz

Kdo je tvoj zmagovalec talentov?

Lina Kuduzović (21%)

Maja Keuc (44%)

Maestro (16%)

Alen Vogrinec Vesel (8%)

Sanja Poljšak Pesan (6%)

drugi (6%)


Število vseh glasov: 346

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!