Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim razlozite mi! 29.1.2008 12:52:20
|
|
|
|
pety78
|
Ja, zakaj pa ginekologa ne vprašaš? Saj si bila tam, a ne? Ne vem točno, kaj pomenijo oznake, ampak očitno še plod ni viden in moraš čez en teden ponovno na pregled.
|
RE: Prosim razlozite mi! 29.1.2008 12:57:18
|
|
|
|
_Beky_
|
ja to vem mojemu ginekologu se je mudilo pa ga nisem mogla nic vprasat zato sprasujem vas ce bi kej vedele razlozit mi je ze dosti hudo zato hvala za neumesne komentarje
|
|
|
|
RE: Prosim razlozite mi! 29.1.2008 12:59:23
|
|
|
|
pokaa
|
Rm je rumenjakov mehurček, PSU pa so plodovi srčni utripi, ki očitno še niso vidni, kar je pa za to gestacijsko starost ni nenavadno. To še ne pomeni da je kaj narobe, utripov se pač še ne vidi in zato moraš naslednji teden nazaj ko naj bi pa se že videli. Razmišljaj pozitivno, držim pesti da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Prosim razlozite mi! 29.1.2008 13:11:27
|
|
|
|
willma
|
Tako kot ti je napisla pokaa. Brez skrbi. V tolažbo: jaz sem (po petih neuspelih nosečnostih-zato približno vem kako ti gre) imela isti izvid in zdaj sem v 20.tednu in je vse OK
|
|
|
|
RE: Prosim razlozite mi! 29.1.2008 13:37:27
|
|
|
|
Anonimen
|
_Beky_ v katerem tednu pa si?
|
|
|
|
RE: Prosim razlozite mi! 29.1.2008 13:44:01
|
|
|
|
Lea2007
|
Beky vse je normalno. Nč se sekirat, pri meni je bilo isto in sem prašala kaj to pomeni, pa mi je moja gin rekla, ful prijazna, ful se zavzame... No rekla je, da je še prezgodaj, da je plod še premičken, da bi vidla bitje srčka in naj pridem v desetem tednu. Zato pa v večini naročjo kasneje, da ni nepotrebnih skrbi. Če bi blo kej hujšga bi ti zagotovo povedali, pač premiceno je še, pusti času čas, naslednji teden bo bol velik in se bo videlo. Mogoče si tudi kasneje zanosila in je dejanska starost ploda glede na tvoje izračune manjša in se še ne vidi. Vem da te je strah, samo razmišljaj pozitivno.
|
|
|
|
RE: Prosim razlozite mi! 29.1.2008 14:00:44
|
|
|
|
kodrana
|
Beky meni se je pri 6T5dni videla tudi samo g.v 17mm, in rumenjakov mehurček. sem bila tudi čist paf. naslednji pregled sem imela šele čez 3T in se mi je neskončno vleklo. na naslednjem pregledu 9T4dni pa je bil že viden plodek 2,3cm. prvič pa sem imela tudi sama smolo, zato me je potem tudi vse skup bolj skrbelo. poskusi se zamotit ta teden s kakim delom. pa razmišljaj čim bolj pozitivno, čeprav vem da je težko. srečno.
|
|
RE: Prosim razlozite mi! 29.1.2008 14:24:14
|
|
|
|
trnuljčica
|
Po tem, kar si napisala je zaenkrat vse ok. Utripi ploda(psu) pa se v tej gestacijski starosti ponavadi še ne vidijo. Lp
|
|
|
|
RE: Prosim razlozite mi! 29.1.2008 14:27:22
|
|
|
|
katra55
|
Kot so napisale že predhodnice je za to starost običajno, da se utrip še ne vidi, zato so te naročili kasneje. Lepo se pomiri in držim pesti da bo vse OK
|
|
|
|
RE: Prosim razlozite mi! 29.1.2008 14:38:45
|
|
|
|
J.L.
|
_Beky_ verjamem da te skrbi, vendar probaj odmisliti. Boš vidla, da bo čez teden, ko maš kontrolo vse OK. Utripi se ponavadi pri tej starosti še ne vidijo oz. bolj redko. Tudi sama sem, ko mi je ginekologinja potrdila nosečnost, mogla nazaj čez teden dni, da sve poslušale srčeka, tak da lepo uživaj. . LP!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?