|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim razlozite mi - razlaga!
29.1.2008 12:49:30   
_Beky_
Zivjo punce.Ravno zdaj sem prisla od gin.z listom rada bi da bi mi povedale ce je z tem listom vse uredu ker me je zelo strah kajti v prejsni nosecnosti so mi napisali da ni viden plod pa je slo na koncu vse po navzdol ko sem mogla na ciscenje zdaj pa mi prosim razlozite to:grav6/7 V uterusu viden gestac.mehur velik 1,5 cm viden RM ploda oz. PSU se ne vidim  Diagnoza POTRJENA NOSECNOST
TRAJANJE NOSECNOSTI DO 3,99 mesece
Kontrola cez en teden.Punce prosim dajte pomirit ker sem tako na trnih da se jest nemorem.Hvala vam v naprejuser posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 29.1.2008 14:56:54 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim razlozite mi!
29.1.2008 12:52:20   
pety78
Ja, zakaj pa ginekologa ne vprašaš? Saj si bila tam, a ne?

Ne vem točno, kaj pomenijo oznake, ampak očitno še plod ni viden in moraš čez en teden ponovno na pregled. user posted image

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 12:57:18   
_Beky_
ja to vem mojemu ginekologu se je mudilo pa ga nisem mogla nic vprasat zato sprasujem vas ce bi kej vedele razlozit mi je ze dosti hudo zato hvala za neumesne komentarjeuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 12:59:23   
pokaa
Rm je rumenjakov mehurček, PSU pa so plodovi srčni utripi, ki očitno še niso vidni, kar je pa za to gestacijsko starost ni nenavadno. To še ne pomeni da je kaj narobe, utripov se pač še ne vidi in zato moraš naslednji teden nazaj ko naj bi pa se že videli. Razmišljaj pozitivno, držim pesti da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 13:11:27   
willma
Tako kot ti je napisla pokaa.
Brez skrbi.
V tolažbo: jaz sem (po petih neuspelih nosečnostih-zato približno vem kako ti gre) imela isti izvid in zdaj sem v 20.tednu in je vse OKuser posted image

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2008 13:37:27   
Anonimen
_Beky_  v katerem tednu pa si?

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2008 13:44:01   
Lea2007
Beky vse je normalno. Nč se sekirat, pri meni je bilo isto in sem prašala kaj to pomeni, pa mi je moja gin rekla, ful prijazna, ful se zavzame... No rekla je, da je še prezgodaj, da je plod še premičken, da bi vidla bitje srčka in naj pridem v desetem tednu. Zato pa v večini naročjo kasneje, da ni nepotrebnih skrbi.

Če bi blo kej hujšga bi ti zagotovo povedali, pač premiceno je še, pusti času čas, naslednji teden bo bol velik in se bo videlo.

Mogoče si tudi kasneje zanosila in je dejanska starost ploda glede na tvoje izračune  manjša in se še ne vidi. Vem da te je strah, samo razmišljaj pozitivno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2008 14:00:44   
kodrana
Beky meni se je pri 6T5dni videla tudi samo g.v 17mm, in rumenjakov mehurček. sem bila tudi čist paf. naslednji pregled sem imela šele čez 3T in se mi je neskončno vleklo. na naslednjem pregledu 9T4dni pa je bil že viden plodek 2,3cm. prvič pa sem imela tudi sama smolo, zato me je potem tudi vse skup bolj skrbelo.
poskusi se zamotit ta teden s kakim delom. pa razmišljaj čim bolj pozitivno, čeprav vem da je težko. srečno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2008 14:24:14   
trnuljčica
Po tem, kar si napisala je zaenkrat vse ok. Utripi ploda(psu) pa se v tej gestacijski starosti ponavadi še ne vidijo. Lp

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2008 14:27:22   
katra55
Kot so napisale že predhodnice je za to starost običajno, da se utrip še ne vidi, zato so te naročili kasneje. Lepo se pomiri in držim pesti da bo vse OK user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2008 14:38:45   
J.L.
_Beky_ verjamem da te skrbi, vendar probaj odmisliti. Boš vidla, da bo čez teden, ko maš kontrolo vse OK. Utripi se ponavadi pri tej starosti še ne vidijo oz. bolj redko. Tudi sama sem, ko mi je ginekologinja potrdila nosečnost, mogla nazaj čez teden dni, da sve poslušale srčeka, tak da lepo uživaj. .
LP!

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2008 16:33:29   
_Beky_
Punce res vam hvala res ste super zelo ste me pomirile upam,da bom zdrzala do drugega tedna ze to se mi je vleklo do prvega ultrazvoka kaj sele zdaj nic punce se enkrat vam hvala za vse besede pa se slisimo cawuser posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?